banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Akitlosz
    Na ezek a küldetések jól betesznek megint a CW-zésnek, osztagozásnak, csapatozásnak.

Extra nehezítésként a foglalós küldetéseknél a saját csapat "no cap, kill all" idiótáival is meg kell sajnos küzdenünk. Ezek a "no cap, kill all" idióták a játék legellenszenvesebb játékosai. Rengeteg simán győztes csata bukik el miattuk.

Csinálom a küldetést, foglalom a bázist, már nem sok van vissza, 9:6-ra vezetünk, abszolút sima győzelem lenne. Erre odajön egy ilyen "no cap, kill all" idióta csapattárs és kilő engemet. A csatát azután persze simán elbukják.

De volt szerencsém már Kolobanov medált is látni sajnos az ellenfél csapatában a mi csapatunk ilyen tökkelütött "no cap, kill all" idiótái miatt.

Pedig ezt a játékot is győzelemre játsszák, a győzelemnek kellene a legfontosabb prioritásnak lennie.

Szereztem már lopakodó medált ütközet módban, mert rajtam kívül senki, a többi 29 játékos közül abszolút senki nem jött még a bázis környékére sem.

Eddig is rühelltem ezeket a "no cap, kill all" szemétládákat, de most, hogy ők akadályozzák meg szándékosan a saját csapattársaikat a küldetések teljesítésében a belüket ki tudnám taposni. :-(