A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #341964 Szerintem jó kis tank ez a 111, én örülök, hogy végül megcsináltam. A tornya símán fogja a t9-et, frontja a t8-at, alsó lemez a t6-ot sem, azt rejteni kell, meg belemozogni a lövésbe. Sidescrap-re teljesen jó az oldala is. Az ágyú ami gyenge rajta nyilván, ez a heat lőszer meg kriminálisan szar, amiket csinál. Viszont ez egy prém tank, jól keres (Sp azért jobban, így érzésre), legénység fejlődik, és tierlimites. Lőszer rekesszel nincs bajom, van biztonságos elhelyezés, oldalról ha belőnek akkor beadja, de az már régen rossz, ha nem forgok bele a lövésbe. Majd 100 csatából én 1x sem robbantam. Egyébként a 112 szemből felgyullad, annál sokkal jobb. A kredit hozamot szerintem is nerfelni fogják később. Más: Érzésem szerint durván visszabuffolták az artikat és tényleg kezd megint játszhatatlan lenni, átlag van 3 oldalanként, és csapnak kifele a fikatúrók, mint régen.