World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én hogy féltik a statjukat de azért ne képzeljék már el hogy kiosztok úgy több ezer sebzést hogy 9-es VK kupolát kell eltalálnom közben kerülgetem az M40/43 lövedékeit plusz egy másik majom arannyal spammel.
Majd az lesz a nóta vége hogy kikapcsolom a chat ablakot és én is csak campingezek hátúl.Nekem se ingyen van a javítás.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
1) Az artik iszonyat pontosak lettek. Az utobbi ket napban nem láttam arti hit ratiot 80% alatt. Top dmg is az ovek termeszetesen.
2) Nem tudom mi ez az uj feature, de rendszeresen azt látom minden csatába hogy bekurnak egy 1000-es splasht a kozelharcba de a csapattársai nem serulnek meg vagy csak minimálisan, míg az enemy tankok rendesen megkapják az irreálisan magas sebzést...
Néha azért pattint is ezt azt<#zavart2>#zavart2>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
yossarianHUN #323971
Szerver oldalról valszeg azt lehetne kiolvasni, hogy mikor spottolódik az ellenfél, azonnal látszódik.
De:
- te neted se mindig 100%-os, ez akár +10-20 ms-t is jelenthet
- gépeddel is lehetnek gondok, nincs több magos támogatás, megint + késés
tehát valójába tényleg azonnal kéne látnod az ellenfeledet, de ezek össze adódnak, így ki jöhet pár ms-es késés mire te meg látod sajnos

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.08.23. 23:48:33
Trance&Friends nothing more..
egyáltalán megoldják valaha? bár, most a bagoly hangokon dolgoznak, így nincs idejük rá.
angelus1991ster.blogspot.hu
Olyannal már én is találkoztam, hogy a láncolt tank eltűnik, de az észlelési távon kívül volt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De addig is ez van.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Menet közben ilyen távolságból ne tűnjenek el tankok, ha nincs közöttünk semmi. Ilyen legendákat még a tesztfázisból hallottam, eltűnő tankokról, meg teleportokról.
Álca skill, + E25-nek alapból jó az álcázása még menet közben is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az a magányos fa nem magyarázat, ami közte és köztem van, hiszen mozog és nem is lassan(16-os/vagy 8-as, passz/ lassításon van a kissé fos felvétel, de a lényeg látszik).
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.23. 23:00:51
REPLAY itt, képek a spoiler alatt
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az előbb fisherman~s bay-en a dombtetőn ácsorgó tigrist célbavettem, és legnagyobb döbbenetemre kilőttem a kettőnk között felém robogó waffentrógert 😄
Értem én hogy jó az álcája, na de ez így egy kicsit komikus.
- aktív spottere nem volt (xvm jelöli az éppen látható ellenfeleket)
- addigra amúgyis elfogytak a medek és light-ok
- végszedte a bokor mögött kempelő TD-ket. Célzott lövések voltak, és csak addig míg a célok fedezék mögé nem kerültek
Amúgy nem nekem kell ezt eldönteni. Remélhetőleg valamelyik csapattársam beküldi a replayt a supportnak és majd ők eldöntik.
Csak azért tettem ki a nevet mert még "idegállapotban" voltam és ha esetleg találkoztok vele, tegyétek el a replayt.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.08.23. 22:24:54
Innen is csókoltatom. Örülök hogy ez a mod felhőtlenné tesz neki a WT auf. PZ 4. -el a játékot...
Csak azt sajnálom, hogy ki van kapcsolva a felvétel. Most vagyok annyira gonosz hangulatban, hogy beküldeném a supportnak.
Érdemes a srác stat-ját megnézni. Meglátszik mióta használja a modpackját.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ami szar, ha tier 9-esek közé dobja...a 100 mm-es páncél annyi, mintha papírlapot tartanál magad elé. Igaz, melyik tier 7-es ér valamit tier 9ben?
És a Tigris után, ott a KT. Ami meg az egyik legjobb tier 8-as nehéz tank! Utána meg az E-75, ami meg a tier 9-es mezőny nagy királya. Meg éri a Tigrisre menni, mert három egymást követő tank, és nem okoznak csalódást.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.08.23. 21:31:51
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
VK3601H megéri!
Tigris I, bár régebben mintha erősebb lett volna. De most is ajánlom, másfél év szünet után. Pontos, de csöppet lassú és papír.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.23. 21:04:14
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Pl. ha T8-as csataban IS-3-ban ulve elindulsz elore, de latod, hogy 2 mikulas kovet akkor szepen hagyod, hogy eled keruljenek es majd a hullajuk jo lesz fedezeknek. Igy legalabb nem blokkolnak es a sebzest is benyeltek helyetted. Igy tesznek legnagyobb szivesseget a csapatnak.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.23. 19:08:54
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Aki önző módon játszik hátulról campingezik,sebezget és csak akkor teszi aktívvá magát mikor már lesebzett játékosok vannak az ellenfélnél így mivel ő még fullos életerővel rendelkezik könnyedén írtja őket,na azt honorálja rendesen.
Vagyis önző játékkal magasabb statot érsz el mint csapatjátékosként.
100%-esélyes győzelemnél is foglalnak. Kiváncsi vagyok mit éreznek a bázismániások.
Sok esetben rájuk kell szólni.
Érdekes ez a WN8-WN7-WN6-Eff dolog. Egyik nap kigurulok a t5 TD-vel megállok a sarokban lövök saját hp-nak az 5x kb. kaptam egy 4000 fölötti lila WN8-at. Másik nap a nehéz tankal egy sziklánál 5 tankot tartok vissza míg a csapat befoglal, erre kaptam piros WN8 értéket. Ez így szerinted korrekt és érdemes ilyeneket nézni?
Ma meg egy vadi új első csatás T28-al (az orosz t4) egyetlen t4-ként kerültem be fullos t6 csatába... t5-ből is csak 4 volt bent...
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.23. 17:53:00
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A végén afk IS-8 volt és kiszálltak a capből a társak, hogy újratöltsek és kilőjem, pedig egy szóval sem kértem. Beszarás, de ilyet is ritkán látni <#hehe>#hehe>