A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #341907 Egyszer régen, nagyon régen még szereztem egy mesterlövész medált artyval. 10-ből 9-szer telibe találtam a tankokat de nem sebeztem csak pár százat mert vagy 3 is lepattant. M7 priesten van a medál és úgy emlékszem E-75-re meg T34(amcsi)-re lőttem. (biztos hogy nem szakaszban voltam, egyáltalán találkozhattam ezekkel?)
Mostanában vettem meg 2 artyt is a garázsban lévő 1 mellé (40 akárhány tank közül) az egyéni küldetések miatt. Ha ugyan annyi kört kell menni minden fajta tankból a küldetésekért akkor kicsit többet fogok artyzni az eddigi 4%-nál, ha mások is artyzni fognak a küldetés miatt akkor elég sok arty lesz.
Az egyéni küldetések miatt majd megtudom milyen pontosak (nem mintha pontosan kíváncsi lennék rá) a mostani artyk.
SamanApo