World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg már rég EU 3-nak kéne lenni. Sőt EU 4-nek is de ezek olyanok mint a magyar metrók.
angelus1991ster.blogspot.hu
A dolog szépséghibája az hogy az egyik a csapattársam volt.<#idiota>#idiota>
Segítséget kért de mikor mentem neki segíteni kértem hogy jöjjön hátrébb hogy lőhessek.De balfasz volt az utolsó pillanatban meggondolta magát és szépen besétált a ellen és én közém.Mondjuk mit vártam tőle piroska volt 29 ezer csatával.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
hetvegen halmozottan.
de ha te szeretsz veluk szopni, lelked rajta.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sata: Serene Coast
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 826 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 75 561
5 kill, 3 sebzett tank, 3394 sebzés.
(azért egy centurion laza ezressel többet sebzett mint én...hm, hát tud valamit na, az biztos)
Nem kimagasló, de na. Nem egy fogatlan vénség az Oroszlán, tud ám ha akar! Képes a csatamező ura lenni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mellesleg 1 hónapja nem játszottam most letoltam 1 csatát és még mindig katasztrofális a helyzet, de legalább meglett a 2. csík a 1390-re.
éééés megint a 8as lightnak kellett lecarryznie a meccset...

az sg fórum annyira 2014
Starcraft 2 liga rendszere pont ezért jó. De ha még nem is olyan részletes lenne, hanem jobban nézné a játékosok tudásbeli arányát, lásd nem paradicsom team vs fekete öves nagymesterek az már elég lenne egy minőségi javuláshoz. 😊

De hiába okoskodni ezen: úgyse lesz ilyen, meg úgye olvassák a WG-sek de ha olvasnák, se érdekelné őket. De nekem ez tetszene.
Master91: Az azért tény és való, hogy a lexlutor által leírt jelenség elég mindennapos. Azaz hogy te mozdulatlanul várod, hogy egy fedezék mögött lévő ellenséges tank kidugja a képét, majd csak akkor spottolódik fel, mikor kigurult, pofán lőtt, és még épp láthatod, ahogy visszagurul a fedezékbe. 0,0000001 másodperces reakcióidővel semmi gond nincs vele. Ennél már csak azt szeretem jobban, mikor egy tank 5 percig spottolva üldögél egy ház mögött, majd abban a pillanatban hogy elindul, és kiér a takarásból, eltűnik. Persze lehet tippelni, és blindshotolni, de az sosem életbiztosítás.
nekem ugyanez mint itt.
en azt szeretem, h ezutan a tobbiek, akik semmit nem csinaltak gyakorlatilag irjak be h gg.
DE
- nem azt mondták hogy már meg csinálták a spot "bugokat" (amivel te nem tudsz mit kezdeni, persze nekem van 91 iq-m, nekem még sincs ilyen érdekes spot bug hoppá), HANEM majd meg lesz csinálva
- és azért ragadtam meg a Chi-Ris kalandodat, mert ha annyi eszed van hogy azzal a tankkal pvp-zel az Is3 ellen, akkor igen kevés esélyt látok arra hogy tudd kezelni a jelenlegi spot rendszert
igen, én a 91 iq-mal nagyon is jól tudom használni .. >>
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.23. 12:53:56
Persze korábban kétszer egymás után pattanok az IS-ről, valami japán izé sokszor rám lő, nem tudom honnan , mert nem látszik, de átlőni nem tud. Biztos van valami lopakodó generátora. És a végn látom ahogy a tankom legénységének a nyelve kilóg, mert többet mozogtam mint a legtöbb med. tank átlagban.
De legalább nem kaptam valami sok kreditet se ennek ellenére.
Jó csata volt. <#csodalk>#csodalk><#nyes>#nyes>
az gondolom elo sem fordulhatott h be volt szorulva es a nyulfarnyira kilogo tornyom lott el igy haromszor. a szovegerteseden meg meg csiszolj egy kicsit, mert a spot-anomaliara volt kihegyezve a dolog,nem pedig h toled kapjak kiokositast h mit kellett volna csinalnom. 😊
a 91nel en az iq-dra tippeltem a megnyilvanualsaid alapjan.
meg rá jöhetnél hogy Chi-Rivel Is3mas ellen nem állunk le duelezni, főleg úgy hogy 2x megszopatott , komolyan, mi volt a terved ??
tudsz játszani ?
és MAJD mikor meg lesz variálva a spot system akkor lesz az hogy nem fog előfordulni...
prokhorovka ugyanez. a domb tele is3 heavyvel. kin lognak az oldalan, es egyszercsak eltunik. tobb is. tobbszor is. vicc..
mai folytatas.: most komarinon allok a hazak kozott. latok mindenkit mikozben fedezekbe vagyok, kigurulok, eltunik az osszes! tobbszor,egymas utan!
meg jo, h azt igertek ilyenek tobbet nem fordulnak elo.. ehhe.. persze.. huladaek szar.
Tegnap 71% volt..
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2014.08.23. 12:11:10
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://ftr.wot-news.com/2014/08/23/8000-bots-banned/
church3 es kv1 vs churchil3, t14, kv1, t1heavy, chruchil1
ehhe.. jo volt ez a mikropatch..