banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Szoktam játszani light-okkal, sebzés helyett a spotra koncentrálva. 10-20 körönként kapok egyet az artytól menet közben, általában splash-t, de full HP-ról is eltüntetnek néha. Nem skilles arty vadászik rám ilyenkor, hiszen minimális eséllyel tudna csak meglőni, a profi pedig biztosra megy, hanem a piros/narancs. Baromira zavar. Ha kempelek, vagy nem figyelek oda, akkor csapjon ki, az én hibám, majd legközelebb figyelek. De egy gyakorlatilag 0 esélyű lövést ne adjon már be nekik ilyen gyakran! Olyan érzése van az embernek, hogy a noobok néha előnyt élveznek artyval. A találati arányokat érdemes megfigyelni a csata végén.
    Ugyanez megfigyelhető piros KV-2 sofőröknél, menet- és toronyforgás közben 300m-ről telibe kap a troll ágyúval, miközben én is mozogtam. Életszerű...