banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Első blikkre én is azt mondom hogy köcsög arty, 10-ből 7x telibetalál akárhogy mocorgok is.

De ilyenkor eszembe jutnak a csaták, amikor egy arty veszettül próbál eltalálni de a lövései rövidek lesznek és előttem csapódnak be ezért ÉSZREVESZEM hogy lőtt rám de nem talált el.
    Sztem ez sokat számít - biztos vagyok benne hogy ez is pszichológia, mert ha eltalálnak az nagyon megmarad az ember emlékeiben, ha nem találnak el akkor meg észre se vesszük vagy lepereg hogy "skilles vagyok na".

Sztem egyetlen mérvadó lehet a találati arány megitélésénél: ha az ember játszik az artival és konkrétan látja hogy hányból-hány talál. Amikor célpont vagyunk nem reális ennek megítélése mert nem érzékeljük az összes leadott lövést.