A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #341900 En nem ertem ezt a kapasloves / eltalal dolgot mert engem peldaul soha nem tud igy kiszedni. Sokan hibasan probalnak az artyk ellen vedekezni. Peldaul sokszor latom hogy elore hatra rangatjak a tankot. Semmit nem er el vele mivel celzokoron belul marad igy nagy esely van ra hogy teli kapja az arty. Vagy peldaul a domb tetejen kinez majd visszatolat a domb labahoz. Ez akkor megint nem jo taktika ha tudod hogy az artyk valahol veled szemben helyezkednek el. ha rad celoznak akkor a celkor a domb tetejetol a domb aljaig tart igy megint csak barmikor eltalalhat. Vagy mikor felderitovel rarohannak az artyra es jobbra balra cikaznak elotte. Megint csak eselyt adnak a veletlenre.... En amivel nem tudtam meguszni az artyesot az a tiger p volt. Szar lomha fos. Eselye nincs a menekulesre. El is adtam a picsaba.
Ja igen.. Ha felderitovel rohantok artyra akkor elotte mindig keresztben haladjatokes ne tul kozel. Az auoto aim ilyenkor neki semmit nem er moged fog loni. Illetve sokan megprobalnak tulfordulni es eled celozni hogy mire odaersz valamennyit mar szukoljon a celkereszt. Ha ezt latod akkor fek es tolass. Ha szikla mogott all de mar latja hogy erkezel akkor celozd meg a sziklat es padlogazzal hajts neki. A szikla satufekkel megallit de o azt fogja hinni hogy el fogsz elotte menni es ellovi magat. Ez 10-bol 9-szer tuti bejon. Elnezest az ekezetek es a vesszo hianyaert de telefonrol irok.