A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #341896 Senki nem várja, hogy "benyald amit a WG mond" (ami egyébként nem tudom mi, mert ahogy Lexlutor mondja, soha nem mondtak semmit az arty találati arányáról), csak hogy képes legyél egy kicsit elvonatkoztatni, és ész nélküli konteógyártás helyett kicsit szilárdabb érvekkel alátámasztani a véleményedet, mint hogy "én így láttam". Hát én meg nem úgy láttam, piff. Kinek van igaza? Szerintem itt a többség tudja, hogy én sem vagyok egy artyrajongó (enyhén szólva), én is a két kezem összetenném egy jó masszív arty nerfért, mert tény, hogy erősebbek mint az egészséges lenne, és nem azt csinálják, amire ki lettek találva, de azért ilyen böszmeségektől, hogy az artyk sorra gyártják a sniper medálokat, azért nekem is elkerekedik a szemem.