A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #341560 Ma szakaszoztunk, és egymás után kettőnket is mozgás közben szedett ki a faszverő, engem SU-122-44-ből full hp-ról. És ami a legrosszabb, hogy nem elég beléjük egy lövés, még akkor sem, ha az ágyúd átlagsebzése pont elég rá, mert hát az "utolsó esély" idiótaság közbelép, és pont átlagon alulit sebzel csak hogy maradjon rajta 1-10hp. De az is ma volt, hogy a SU-122-44 175 átütésű ágyújával kb. 75-90 fokos szögből pattantam a GWTigerP oldalsó "páncéljáról" kb. 50 méter távolságból. Hát persze. Sajnos replayt elfelejtettem elmenteni, pedig ilyeneket mindig megőrzök és visszanézek. Megálltam hogy becélozzam a szép nagy oldalsó páncélt, erre SerB randomja a pofámba röhögött...