418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    wn8 nem baj ha lemegy, legalább nem engem lőnek először a artik..
  • ilovearty
    Nem kell oda varos siman eleg redshire ,artic region, stb ahol egy hegy vagy domb labanal feltorlodnak. Rengeteg ilyen hely van
  • foxbat88fx
    nekem úgy megy lefele a statom ezektől a misszióktol mint az állat xddd
    igazi WN8 killer missziók :D:D de leszarom a statot :)
  • okosszöszi26
    ahol meg én kínlódok az LT küldikkel ott mindig 1000 van belőlük, és persze mind arra hajt, hogy összehozza az éppen soron lévőt, így aztán gyk versenyfutás van közöttü(n)k

ebből is látszik, az MM-el megpróbálnak mindenkit akadályozni

ezek miatt a kisköcsög LT-k miatt a szokásos 1700-1800 körüli WN8-am tegnap 1000 lett
    utálom ezeket a szarokat
  • besti
    Azért majdnem minden pályán vannak olyan pontok, ahol összegyűl a nép. Nekem pl. El Hallufon lett meg. Meg a játék vége felé mikor minden oldalról szorongatják az ellent elég kis helyre összeszorulnak. Csak, hát ehhez nyerni kell, tehát artiban kb. fele kiesik a csatáknak :)
  • Tono34
    Ez medes küldi volt :) Szerencsére az egyik csatában (1 db light volt), el tudtam kapni, bár utána én sem éltem már sokáig.
  • András77
    Én az fv-vel mentem, azzal nem volt gond városban lőni, csak baromi lassú a lövedéke meg alig sebez, de mondjuk a küldetéshez mindegy mennyi sebez, lehet, hogy vissza is veszem és persze arannyal kell lőni az evidens a nagyobb splash sugár miatt.

Én inkább arra gondolok, hogy hagyományosabb artyval hogy lehet belőni mondjuk himmelsdorfon a halálfolyosóra, mert ott tényleg torlódnak a tankok, de én még nem találtam olyan helyet a térképen, ahonnan be lehet oda lőni. Az FV-vel igen, de nagyobb testvérével nem és francia artyt vettem még, mert az amx12t-ből azt lehetett kifejleszteni, ez volt a legmagasabb tier arty, amit másik ágról kifejlesztettem. Azzal se megy.

Mindegy, majd próbálkozom, arannyal kell, evidens, de ehhez már gyakorlott g.ci artystának kell lenni, hogy ismerje az ember azokat a helyeket, ahonnan ide be lehet lőni. Legalábbis amennyit én mentem velük eddig, nekem ez iszonyú nehéz küldetés és ez még a legkönnyebb, a magasabb osztályú tanokért 3-t kell sebezni egyszerre, az obj260-ért meg a bombavető medál kell , két frag egy lövéssel, na jól van ám.

Kíváncsiságból rákerestem a bombavető medálra és a T92 neve bukkan fel a leggyakrabban, ami nekem nem lesz, de a lor 155 is szerepel néha, az lesz majd valamikor, de lehet, hogy az artys küldetésekkel el fogok akadni, akár már most a stug küldetésnél. Egyszerűen nem tudok belőni városban ilyen helyekre, nyílt terepen meg nagyon ritka, hogy két tank nagyon közel legyen egymáshoz.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.19. 11:47:25
  • besti
    Az arti küldetések elejére a franci prém arti kiváló. Ahol ő játszik ott van light bőven, cikáznak össze-vissza, nem gond a mozgó jármű eltalálása, gyakran lő, lehet próbálkozni.

Nekem (sajna?) csak franciska high tier artim van, na annak a "brutál" splash sugarával szép ez a sebezz több tankot. Kénytelen voltam a WoT legmélyebb bugyraiba leereszkedni és goldot töltöttem bele az 5m-es miatt. De hát aki dudás akar lenni... :D
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.19. 11:33:34
  • Tono34
    Másik, ölj light tankot.... eltűntek mint a szürke szamár a ködben.
  • patchaou
    Azt bizony Én tuti nem fogom elárulni. Minél kevesebb artysta tudja jól használni a férgeit, annál jobb XD
  • besti
    Nekem is onnan jutott eszembe, Paresnak be van kapcsolva mind a 2, azért tett be bennünket is.
  • McFrost
    Nekem is ki van kapcsolva, aztán csak lestem mikor tegnap ilyen meccsben mentünk :D
  • besti
    Csak egy tipp a foglalós heavy küldetéshez. Nekem amióta ki lehet kapcsolni ki van az assault és encounter. Így el is felejtkeztem róluk, de ehhez a küldihez érdemes visszakapcsolni. Meg is lett második próbálkozásra.
  • okosszöszi26
    újabb konteo, de ezt én is észrevettem
    még csak az LT-knél tartok, meg szerintem még vagy 2 hónapig, de azt már most látom, hogy mikor észrevétlenül spotolós feladat volt akkor szinte csak városba rakott, ha arti felderítős, akkor hirtelen eltűntek a csatákból az amúgy fürtökben hesszelő artik, szóval nem könnyítik meg meg az ember dolgát na
  • András77
    Nem vagyok nagy artysta, de a küldetések miatt be kellett újítanom egyet,mert kell a zsé, máshogy nem megy. Van egy olyan küldetés, hogy egy lövéssel sebezz meg két tankot. Ez mi a f.szom?

A komolyabb tankos küldetéseknél meg hármat? Hogyan? Azt írja a leírás, hogy városi pályákon torlódhatnak a tankok, ami nagyon szép és jó és hogy lövök városi pályán, amikor mindenhol házak vannak?
  • McFrost
    Igen, ez lehet az ok, de akkor is rosszul esett :)
    Megnéztem 2x a végig játszást és mennyi baromságot beírkáltak...
  • Tono34
    Este medes küldi: őlj ellenséges artit ....... 2 kört mentem, biztos volt arti ... előtte meg minimum 3 minden csatában ..
  • Tono34
    Elsőre meglett, igaz nem is éltem utána sokáig. :) A foglalós viszont nagyon nehezen sikerült ....
  • Sunsetjoy
    Azért milyen már, hogy ahol feladat van megadva, vagy killt kell gyűjteni, a random eddig is halovány együttműködési rendszerre pillanatok alatt köddé válik. Sőt, belép a dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus.
    Az ilyen küldetések alatt tényleg az van, hogy ha nem vagy szakaszban, akkor 29 másik játékos van ellened, amiből 14 TALÁN nem akadályoz.
  • András77
    Azt feltételezem, hogy tele van a búrája neki a sok küldetés miatti trollokkal meg idiótákkal, de ilyenkor könnyen bekékülhet vagy bant kaphat, nem éri meg.

Az ember feltételezné, hogy jobb klánokban egy egészen picit értelmesebb játékosok vannak, de ez egyáltalán nincs így. Egy artyt akartam lerammolni, de bele is kellett lőni előbb, mert full hp-ról nem valószínű, hogy sikerült volna, annyira nem gyors a tankom. Egy s3al-os barom direkt kivárt a lövéssel, amikor már nagyon közel voltam az artyhoz, kínomban belelőttem én, de én akkor töltöttem be, arra számítottam, hogy a light tankban ülő barom belelő előbb, de kivárt és kb 0,0001 másodperccel előbb kilőtte a artyt, mint ahogy rammolni tudtam volna. Beírtam neki, hogy egy mocskos g.ci, mert elvette a küldetésemet a direkt frag lopással, mert ez az volt egészen biztosan. Nem is tagadta, hanem röhög a chat-ben és nekiáll foglalni, pedig volt még ellenfél életben, merthogy neki is küldetése van.

Kibasztam vele, megkerestem a második artyt, aki volt olyan hülye, hogy resetelni sietett, egyet belelőttem és lerammoltam, küldetés teljesítve és a csapattársak kiszedték az utolsó két ellenséget is, bukta a kis paraszt a küldetését.

Utána még pofátlanul rámír a csata után, hogy b.sszam meg meg hasonlóak és próbálkozzak újra. Visszaírtam, hogy kösz, de NEKEM sikerült a küldetés mert lerammoltam a második artyt, erre kilépett, gondolom szétb.szta az ideg a kis köcsögöt.
  • zsan666
    Nálam nem akad a replay, de mikor nekimentél elkezdett távolodni a kameranézet... fura. Érdekes, hogy mikor már rajtad van az amx, leesik a felére az fps, majd 4-re! Ott valami van, vagy mod-dal, vagy maga a játék (amin nem csodálkoznék) akarna valamit tölteni (?), fene tudja. Azt tudom, hogy én minden patch előtt újrarakom a játékot és ráfuttatok egy töredezettségmentesítést, legalább a folyamatos lemezolvasással kevesebb bajom legyen.
    Ez a fagyás nélkül sem sikerült volna 1100 hp-ről :) Majd legközelebb összejön! (tudom nem megoldás és nem segítség amit írtam, de ezen idegeskedni nem éri meg)
  • Madi92
    Ez mi a faszom megint? ramolni próbálok már egy ideje, végre van lehetőségem, erre olyat csinál a játék amilyet még 18k csata alatt nem láttam.
    Mikor elkezd akadni a replay nekem onnantól totál megállt minden( mint ha kék halál jönne vagy ilyesmi). Majd akkor kaptam vissza a képet, mikor kilőttek.
    Tudom hülye manőver volt meg minden, de ramra mentem, erre egy ilyen faszomság elcseszi.
    Faszomság
  • Madi92
    Ez a ramolj heavyvel küldetés öregem! :D Mit kell érte bujkálni meg helyezkedni, hogy végül az ember rávethesse magát a védtelen artyra.
  • TiborTamas
    Saját csapattársad nem tudja leszedni a cap-pontjaid. Egyébként ma egy srác beírta, hogy kell neki a foglalás, ezért lehetőleg ne üldözzék az utolsó arty-t, erre a csapattárs T54E1 megkérdezte tőle, hogy a küldetés miatt kell-e, a srác mondta hogy igen, majd a T54E1 fogta magát, odament a körhöz és 80+ állásnál 2 lövésből kilőtte... Erre mit lehet mondani?!
  • lexlutor
    az 1000hp es cap heavy kuldeteshez egy tanacs: IS platoon, ha berak tier7be akkor nem problema teljesiteni.
  • Pares
    Szerintem azért, mert az ott semmi. Dísz. Nincs ott hitbox.
  • Pares
    Kész van a közepes, nehéz és td küldi, már csak a light van hátra.
  • McFrost
    Kilőttem-e vagy sem?
  • Hassel74
    ez mi? Vagy mit kell nézni?
  • McFrost
    Volt egy érdekes meccsünk ma, arty fóbia ugye :D
    A végén ellőttem magam mert ezt láttam:

+ 100.000 kredit
  • Simulacrum
    Hihetetlen, még belém is lő a saját csapattársam a capkörben, hogy ne legyen meg a küldi, nemhogy segítene, de túl korán lőtt belém, pár foglalási pont még meglett. :) Durva lelkületű emberek lehetnek az ilyenek.
  • McFrost
    Nem jött össze? :(
  • Pares
    ÉN IGEN!
  • madmanic
    ki sem próbáltam, annyira kikészített a francia és a japó grind... Plusz a vérpolak idióták. Most pár napig pihi..

Chi to val megvolt a 150 kill. és volt 50K damage... Amíg a chi rinek meg nem lett a táras gunja, csak szenvedés volt.
  • markastor84
    FCM 50T-vel elég könnyű volt. :D

Btw: TD-14-ben keres valaki platoon-t?
    Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.01.18. 18:19:55
  • ilovearty
    Hat szerintem is egy fos. Egyedul azert nem banom hogy megcsinaltam mert igy legalabb az ertelmetlen nemzetekkel (kinai japan angol ) eljutottam olyan szintre amikkel mar konyebben tudom majd teljesiteni a haasonlo kuldeteseket. Bar megfogadtam ujra hogy nem fogok hajtani erte...
  • Pares
    Nekem is csak sokadszorra sikerült megcsinálni azt a capelős küldit a nehéz tankkal, a random retardált idiótáitól ne várj semmilyen empátiát, sőt inkább szándékosan keresztbe tesznek. A szakasztársam is Erlenberg Encounter csata végén, amikor már csak 1 könnyű tank volt hátra, E75-el beállt capelni. Írtuk chatbe, hogy pls let E75 cap meg minden, erre odajött a csapatunk buta geci E100-a, akinek esélye se volt kilőni a könnyű tankot, és kilőtte az E75-ünket...

Persze bannt azt nem kapott bunkó parasztja. Egyébként is undorító ez a heavyvel való capelés, de az ilyen faszkalapok még meg is nehezítik.
  • Hassel74
    Ez a T34-1 el van átkozva. Ezzel nyertes csatába kerülni lehetetlen. Ezzel összeszedni 105K XP-t...
  • Simulacrum
    Ez a foglalással nyerni nehéztankkal ez valami halál. :) Egyedül játszva elég esélytelennek tűnik. Mindig beírom, hogy segítsenek, de eddig egyszer volt korrekt a csapat, mondjuk akkor nagyon, mert mindenki beállt és nem vadászta az egy szem artyt, aki végül a véletlen lövésével kit szedett ki a capkörből, naná hogy engem. Sírógörcs. :)
  • rogan99
    Nekem kifejezetten bejön. Sztem a páncélja kifejezetten jó. Hasát eldugva durván pattognak róla. Sík terepen gyors is. Ágyu olyan amilyen, elég random a sebzés. Sokszor 7-8 lövésből csak 2 sebez. Is6 ágyúja apcr miatt biztos jobb,
    de a 35km/h nem szimpatikus.