A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #341504 Én meg pont a nagyobb átütésűt használom már 350+ csata óta. A másik ágyút is próbáltam, valami 40-50 csatát mentem vele de az szerintem gyengébb. Hogy miért?
Hiába pontosabb, azzal a 200-as átütéssel már néhány T9 is megizzaszt, a T10 heavykről nem is beszélve. Ha már kicsit be van forgatva akkor már az oldalukról is tud pattogni. Az a +20 pen azért nem kevés. 220-as átütéssel már mindent át lehet ütni, 200-al nem. És hiába pontatlanabb, meg lassabb ez a klasszikus orosz pontatlanság. Szóval kb. nem létezik. 75%-os találati arányom van vele, összehasonlításként az E-50-nel 78%. Bár az is igaz hogy távolról szinte sose lövök vele, mert nem arra való. 100 métere meg bőven pontos. És ami még meglepő, hogy mozgás közben is meglepően pontos. Távolabbi célpontra van hogy csak benyomom az autoaimot és nézek hogy mik találnak.
Szóval szerintem egyértelműen a nagyobb penes ágyú a nyerő. Hacsak nem spammeled agyatlanul a goldot, mert akkor a másik.