418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #342505 Nincs valakinek kedve TD szakaszba jönni? :D -
besti #342504 Ez a lista is adhat némi támpontot: vbaddict
-
lexlutor #342503 t5osokkel nem nagyon tudsz melleloni: kv1, stug, derp sherman -
MuldR #342502 Melyik az a nem-prem tank amivel premium nelkul a legjobban jon a credit? A "meghivott" acchoz kene. :) -
lexlutor #342501 bejott egy kempinovka vegre, azt egybol meglett... -
#342500 Ááááá, tényleg nem piszkálják a játékot! Két sebző lövés kellett volna a 4000 dmg-hez, de a random "véletlenül " nem adta be. Az egyik, egy IS-7 oldalába, 10 méterről, 276 pennel, a másik , egy arty-Object 261- oldalába, kb 50-80 méterről, 276 pennel. Kúrják meg a lovat!Replay. -
Zoli105 #342499 Hát nem tudom ki hogy van veled de ez a Wz111 elég szar tank , pontatlan , testpáncél nincs , és átütése sincsen , valahogy az is6 fényévekkel jobb nála ! :O így utólag nem érte meg a szenvedést ! :( -
Gege00 #342498 Kész...mára ennyi elég...nem tudom ma milyen világ méretű diliházba vezették be az internetet, de brutálisan elözönlötték a játékot.
Csak az utolsó csatáról írnék 1-2 mondatot: Prokhorovka, 3-3 arty. E75-tel megyek fel a hegyre, és a teljesen stock E75-tel, plusz egy Tigris segítségével verünk vissza egy ST1, IS3, T29 csapatot, mozgunk folyamatosan, de az a 3 arty szépen kiszedi a Tigrist, engem 1 lövésre legyengít. A mi 3 artynk ezalatt talán 1et lőtt az ST1-be. 6-9 az állás, és kezdődik a bolondjárás a 3 klikkelő szarossal, hogy menjek már előre a hegyen, teljesen egyértelmű, hogy én vagyok a fasz, hogy 1 lövéses E75-tel nem rohanok rá a fél hp-s ST1-re, meg az 1lövéses T29-re(végülis stock ágyúval annak is lazán viszem a tornyát ugyebár...). Érdekes módon az ellenfél még a számbeli fölényét se támadásra használta(ki akarna kattintós patkány célkeresztjébe rohanni). Ki is jelentettem, hogy én nem támadok az egyértelmű túlerővel szemben. Na erre aztán a másik nagyon profi játékos sereg is nekem esett, és az összes bokorban ücsörgő arty mellett a td-k is elkezdtek mindennek elhordani, de még be se fejezték, a saját borsigunk végzett is velem...Ezzel biztos nagyszerű segítségére volt a csapatnak, hogy az utolsó tankot kilőtte amelyik az ő szaros seggét próbálta védeni. -
#342497 jelszóváltásért talán jár pár száz gold, meg ha telószámot csatolsz az accounthoz -
lexlutor #342496 light 6ost mar vagy 8x csinalomes semmi. mi a titka? vagy bugos? -
#342495 Ingyenesről nem tudok, csak olyanról amiért pénzt kérnek -
#342494 Sziasztok, a 2015WGNY kódon kívül van még más kód amit kezdő játékosok használhatnak? Kb 3 hete kezdtem, nyilván olyan kód érdekelne amihez nem kell új accountot csinálnom, tud valaki ilyet esetleg? Pár nap prémium is nagy segítség az elején, csak azért kérdezem :) -
foxbat88fx #342493 annyira ne örülj neki :D
nem valami nagy szám ez a tank... nem szar, de nem is jó :) -
markastor84 #342492 TD-11-ben kérnék segítséget. Markastor a nicknevem. -
#342491 A csillag már megvan, csak a rohadt 4000 sebzés nem akar összejönni, vagy az ellenség/mi csapatunk atombénasága miatt, vagy a halálra szabdalt terep miatt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
madmanic #342490 Nem hittem volna, hogy megszerzem...
Victory!
Northwest
Type 4 Chi-To
Experience received:1 315 34 665
Battle achievements High Caliber, Master Gunner, Mastery Badge: "II Class"
Congratulations!
For successful completion of the operation you receive a reward:
Premium days added: 3
Vehicles added: WZ-111
Slots added: 1
Repairs: -3 990
Ammunition: -4 340
Consumables: -1 500
Total: 24 835 WN8: 6 162 (100) -
#342489 Tegnap egy csatában vereségre álltunk bőven, már csak egy T69 és egy Ferdi tartotta magát nálunk, egy szikla mögött álltak egymás mellett, de ellenkező irányba lőttek, okosan kűzdöttek. Erre két arty 20 mp különbséggel hajszál pontosan kettőjük közé lőtt, ugyan oda és mind a ketten egyformát és nem is keveset sebződtek. Ez az igazi szemétség, mert még el sem találták őket mégis kiszívták az életük nagyrészét! Ellenben ha én megyek artyra és mellé lövök semmi nem lesz, ha eltalálom és lepattan akkor agyvérzés, ha meg sebzem és marad 3 hp-ja, na az agyhalál. -
#342488 legvalószínűbb -
TiborTamas #342487 Szerintem fű alatt buffolták és emellett csalnak is! -
TuskoMobile #342486 Köszi a válaszokat.
Dátumokat nem láttam át rendesen megesik +bejött meglepetés szerűen -
#342485 most már tényleg nem mondhatja senki, hogy az artikat nem buffolták fű alatt!
1 napon kétszer is eltalál az arti, miközben ELC-AMX-el cikázok körülötte, úgy, hogy ő is mozgásban van!
a B verzió, hogy csalnak -
TiborTamas #342484 Ja jó, akkor biztos átsiklottam felette. -
#342483 Valahol máshol volt írva ftren. -
TiborTamas #342482 A T55-öt korlátlan időd van megszerezni, kevered a WZ-111-el, amit már csak holnap reggel 7-ig. Ezt olvasd el, ebből már mindennek világosnak kell(ene) lennie. -
foxbat88fx #342481 20 "pont" kell egy tankhoz..... nem tudom mit olyan nehéz ezen megérteni :D -
madmanic #342480 köszi
-
TuskoMobile #342479 csinálgathatom meg pipálgatja és ad kreditet de vajon a T55-öt is odadja? Vagy csak akkor mikor mindegyikkel végig csináltad
Volt már akinek sikerült végig csinálni egyet? Kaptál tankot?
(Mindegyik tankot végig vinnem 19.-ig meg már nincs időm) -
#342478 Oké, köszi az ötletet! -
Rivanka #342477 Szerintem jó helyen jársz, szívesen játszok pl. veled is. Vegyél fel barátlistára, utána csöröghetünk. Mondjuk ma nekem épp nem jó, de úgy alapban mehet a móka. -
TiborTamas #342476 Az LFP-ről nem írt oda semmit SS vagy csak a képek alapján mondod? Mert szerintem amiatt is látszódhat úgy, hogy nem pontosan ugyanolyan szögből van a két screen. :) -
lammaer #342475 Sztem kopogj be vmelyik magyar klánba... a kiképző klánok sztem simán befogadnak T5el is, és akkor ott nagyobb eséllyel találsz embert. -
#342474 Sziasztok!
Van olyan a topikban, aki Tier 5 körül (+/-1) játszik és lenne kedve szakaszban játszani néha? :) Egyedül kezdem picit unni.
Nem régóta játszom (lassan elérem a 2k-t) és túl jó játékos sem vagyok (narancssárga), de az elejéhez képest sokat fejlődtem és még talán van is hová. -
#342473 Ha engedi, akkor lehet. De kétlem, hogy "engedi" alatt ugyanazt értjük. -
#342472 Nem, a mantlet alsó részénél kilátszik egy kicsit egy eltérő piros rész. Csak az lesz 300mm. -
TuskoMobile #342471 Küldetésekkel mi a helyzet T-55-öt meg lehet nyerni ha végigviszem a medeset csak?
csak azért kérdezem mert engedi csinálni -
#342470 Az UFP tetején lesz egy 150mm-es sáv.
Cserébe az LFP szöge meredekebb lesz, így nehezebb lesz átlőni az alját. :D -
técs #342469 http://ftr.wot-news.com/2015/01/13/straight-outta-superstest-0-9-6-hd-model-armor-changes-pictures/ -
técs #342468 Igen és ez nem a lövegpajzs mögötti teljes felső felépítmény? A képen a lövegpajzsot kékkel jelölik, mögötte pedig csak a piros színű páncélozott rész van, ami a teljes felső frontpáncél. -
Rivanka #342467 Befoglalt:) -
Hassel74 #342466 Jó reggelt :)