A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #341326 Jaj, most add már elő a mártírt, kérlek. Szerintem korrektül megmondtam, hogy véleményem szerint ha valamiről 10-ből 5 embernek jó, a másik 5-nek rossz véleménye van, akkor az a bizonyos dolog se nem kifejezetten jó, se nem rossz. Erre kérdezted te, hogy van-e nekem, amire válaszoltam, hogy teszten próbáltam. Na most szerintem teszt szerveres 20-30 csata alapján, főleg prémium tank esetében, ahol nem kell grindelni semmit, elég részletes képet tudunk alkotni X és Y járműről, főleg, ha nem vagyunk vérnarancs, lemming burgonyák. De te ennek a tényleg rendkívül nehezen emészthető ténynek az elismerése helyett inkább beugattál, egy igencsak részletekbe menő, rakás különböző pontból és tanácsból álló cikk elolvasása után is. No comment.