A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #341147 A játék ma érte el nálam a mélypontját.10-es csata,azt már megszoktam hogy a kék és lila majmok(tiszteletem annak aki nem ezt csinálja de kb. az nem sok lehet) csak arannyal tudnak lövöldözni,de hogy már szinte mindenki azzal spammel a narancssárgától felfelé az már az undort kelti bennem.
Én igaz jól elvagyok nélküle és próbálom használni a fejemet de hogy a játékosok jó része még golddal se hatékony az szégyen.Megmutatja a színvonalat.Nevetséges hogy a nyomorék E-100 az arannyal csak karcolgatott én meg alappal szépen szemből csipegettem az életerejét.
Ne használjatok aranyat,az olyan unskilles dolog.Ha már a jó játékosok sem mutatnak példát akkor hogy várjuk el az alja bandától hogy ne ezt vegye példának.