A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #335485 Csata végéhez közeledtén egy domb mögött szemben találom magam egy JT8.8 -al . Centurion I el voltam . Kidugom a domb mögül a löveget óvatosan , és rálövök a JT re . fasza talált , sebzett . ügye egyből a lövést követően már tolatok is vissza ( persze csak a tornyot mutatom , elég sokat kibír ) . De a lényeg , hogy azonnal tolatok vissza , és valami kalapál mögöttem , harsog . Mi a F ... van
? Szándékosan blokkol a csapat társam Panther II vel . ráfordítom a tornyot , adok neki 1 lövést . Na vette a lapot , hátrál , vissza enged . Ismét kibújok , rálövök a JT re , megint tolatnák , és megint blokkol , szándékosan ki akar tolni . Vissza verekedem magam mögé , és kilövöm . Sajnos elég sűrűn tapasztalom , hogy " jobb inkább nélküled " És nem kaptam semmiféle bant . Csata eredménye Jó barátom Panther II lezárta a kört NULLA sebzéssel .
beteg ember .