World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja szerintem is az egyik legjobb arról nem is beszélve, hogy nagyon jó a camo értéke hát még ha rá is megyek majd késõbb skillekben is. Fel van szerelve minden jóval és igyekszem a legényégek is 1nél több skillt szerezni hozzá. Kár, hogy a 7vs7es tier 6 bajnokságon nem volt meg ahol én voltam a scout, de pz3al is elvoltam. Hátha lesz még lehetõségem érvényesülni vele valamilyen alkalmon.

WoT: Nishizumi77

Master91
Tudtok mutatni egy weboldalt, ami megmutatja, hogy melyik nemzet milyen jelzést kap a lövegre (német csíkok, usa csillag, de a többit nem tudom).
miért kell a játékost taknyosra szopatni az állandó +2 tierrel?
qrva nagy fun vk3002-vel az is8-ak között.
tetves wg

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Bug az emberiségben.
pointer4
Az idióta csapattársak egy bug ? 😄
Ami OP az mindenütt OP 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hihetetlen, hogy a jól ismert bugok megvannak mobil platformon is. iPad air esetén, ami azért az egyik legerõsebb grafikai/proci téren, szépen leesik 20 fps alá bokorban, az elsõ lövések hangjai elõtt 1 mp-re lefagy, idióta cspattársak, etc.

pointer4
Az volt elõre eldöntve? És akkor ez mi ? 😄

http://wotreplays.com/site/812635#fisherman_s_bay-pointer4-bat_chatillon_25_t
Master91
T29, 1627 base xp prém nélkül, és csak 4200 dmg, 4500 elnyelt dmg. Meg se erõltettem magam oO

popey8
Nem akarok károgni, de én mondtam neked, h a Bat ilyen. Még full beszûkülve is pontatlan és sok a nullás track lövés. Ezért nem annyira szeretem a Batet, hiába táras, mozgékony és jó a camoja. CW-n is csak akkor megyek vele, ha a legtöbb embernek fagyva van és muszáj berakni. Mondjuk te most WT-vel is szopóágon vagy.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Egy ujabb csata ami elore el volt dontve.
1 kill van csak ugyhogy a 254 damage/penetrationt a Batchat-tel "kicsit" kevesnek erzem. Igy persze, hogy nem lehet nyerni.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Persze hogy az, ez egy reklámfilm.
TOMSILENT
Akkora hab hogy már belefulladok...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

popey8
Megkockáztatom, h a legjobb T4-es tank, de legalábbis a legélvezetesebb. Én is imádtam, pedig a legtöbb tankot nem szeretem ebben a tierben.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Elvileg a rendes wot accodat tudod használni benne de attól még elölrõl kell kezdeni, de érthetõ is blitzbe nincs annyi tank még mint a rendesbe meg azért mégiscsak más tabon tolni és nem pontosan egyezik a PCvel.

Imádni való ez a kis zsebszörny, ma idáig 3x kaptam meg vele az "ace tankert".
ke-ho replay 1

ke-ho replay 2

pointer4
Ha már wot, akkor illene neki összefésülni az accról a tankokat 😊
Elnézést ez akart lenni :

<#worship>
patchaou
Mást vártál?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Innen szedte. Ez az 1. vh-ban sztereoszkópiával készült képeket tartalmaz. Ez onnan egy.
Csak kár hogy nincs még androidon. Ezt nem értem? az úgynevezett portolás ennyire nehéz?

angelus1991ster.blogspot.hu

Pales27
Új accot kell kezdeni t1-tõl?

Na még több ilyet, eddig nagyképû "mém"-es hülyeségeket és a fórumtroll pankrációs gifjeit látteuk. ( tényleg hova lett😊

Ha van még töltd fel ilyet!

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
A múltkor még a halott csapattársaim is írták hogy meglesz és drukkoltak amikor 7 killel utolsóként maradva egypálcás voltam és behúztam a zászlót, aztán kaptam egy másodsztályt 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
3 csata kellett a high kaliberhez ? Aha, már rázódsz vissza, tényleg 😛
pointer4
Vegyél normális telefont XD

Volt idõ, amikor az asztali gép se bírta, kinõtték 😄
Pedig nem valószínû, hogy olyan nagy számban születnének vele ennél jobb eredmények.
Érdekes dolgok ezek... Valamikor az ember érzésre egy totál semmilyen körre is megkapja az ászt, máskor meg a belét is kihajtja, biztos benne, hogy arra a körre meg kell kapni, aztán mégis csalódnia kell.
A mai napig sem sikerült megértenem, milyen logika alapján osztja néha az xp-t a "random" 😊

Én meg múlt héten csináltam 5k+ sebzést és kb 1,8k assist damage-t a panther 2-vel és csak 1. osztályt kaptam vele, pedig tier8-9 meccs volt 😞
patchaou
Már húzom is a store-ból, hátha megy emuval 😊

Nincs véletlen tervben egy t110E4 armor buff? Nevetséges h mennyi weak spot van az elején. Kb az nem lövi át aki nem akarja. Mantlet weakspot egy vicc pl.
TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Jó, csak hát Idióta csapattársak. Amúgy lehet rosszul tettem, hogy rögtön visszafordultam, mikor meghalt az utolsó tankunk is a túloldalon, mert még lehet lett volna idõm leölni a Ferdit + a T25/2-t és visszaérni, amíg a heavy-k beérnek a bázisunkra. Akkor nem kerültem volna két tûz közé. Persze utólag könnyû okosnak lenni, akkor fordítva terveztem és elõbb a heavy-ket próbáltam leölni míg utolér a 2 TD. Nem jött össze. 😊

Azon a beszóláson én is jót röhögtem amúgy. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

na legalább valaki örül nekem 😄 <#pias>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Elkezdtem replayeket nézegetni, csak úgy kíváncsiságból, idõtöltés gyanánt. Hát mit ne mondjak, vannak köztük bõven, amik meg tudtak döbbenteni...

Például:
-t8 csatában 8k sebzést kiosztva is még ki lehet kapni
-Maussal 4k sebzésre tank ászt lehet szerezni

Ez a Mausos azért is durva, mert annak a 4k sebzésnek is a nagyja alacsonyabb tierüekbe ment, 3 killje volt csak, és összeen 1300 assistja.
Nos, ez elég sokat elmond a Maus használhatóságáról manapság. Nem is egy konkrét olyan esetre emlékszek, ahol ennél több sebzés kellett a tank ász megszerzéséhez... t7-ben 😊
A 8-asok közül meg talán alig van olyan tank, aminél ez elég lenne az ászhoz. Bezzeg a 3000 hp-s t10 Egérkénél már igen 😊

Na meg az elején a "Remélem nem vetted az accot" azon jót röhötem.😄
Jujj ez fájt. Amúgy Jó menet volt.
És jelentem, a T10 ismét játszhatatlan. Gyakorlatilag nyüzsögnek a T10 artyk/TD-k, ezek közül is lehetõleg Betcset arty, T92, Tróger, csillagromboló. Az elszórtan felbukkanó heavyk/medek/lightok csupán a könnyen hozzáférhetõ táplálékot nyújtják a fent említett, egyébként meccs végéig meg nem mozduló paraziták számára. Lehetõleg megtámogatva jó sok El Halluf, Kampinovka, Prokhorovka és hasonlóan remek féregbarát mappal. Egyszerûen szánalmas, és elszomorító, ami mostanában top tierben megy, össze sem lehet hasonlítani az egy-két évvel ezelõtti állapotokkal.
Count Adyn
Anno CW miatt fele-fele vel lett feltöltve😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az igazi kérdés itt az, hogy miért viszel goldot az Obj 140-be <#crazya>
Count Adyn
Nah most igazi goldnub voltam obj 140 el😄 Kaptam egy össztüzet ami vitte a láncot ammoracket meg a gun-t, odacsaptam repairra mint a villám és átváltottam ezzel goldlõszerre is véletlen, meccs végén meg nézem dafuq a -30k kredit á😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kisTekila
persze, jó is az. 😊
úgy értettem, hogy az xvm frissítésig (ami nekem hetente szokott lenni) mutatja az adatokat.

xfire: kistekila

És csak elfelejtettem mellétenni ezt. 6:30 körül a lényeg. Az élmény, amikor sniper nézetben látod egy Borsigból, ahogy repül feléd egy 152 mm HE és nem történik semmi... Hát LOL 😄

Emelem a tétet. Kb. 9:40 körül lesz benne egy vicces "We didn't penetrate their armor".
Bár nem is olyan meglepõ, mert mindenki tudja, hogy a T18 milyen OP. 😄

buzi az összes artista

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sunsetjoy
Már csak egy arty kéne középre, és stimmelne😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

toocha
THIS IS HELL!!! 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Beszállokk:
-BL 9 szembõl lepattan egy tigrisrõl.
-Lerohan 2 kv1s miután az egyiket meglövöm kv2-vel, betöltök, megcélzom a vezetõ nyílást ééésss.... nincs sebzés... ja biztos a löveg. Seems legit.

(fun fact: papír kv1s-ekbe sokszor sebzek csak kb 270-et, míg egy AT 7-be szembõl beleverek 430-at akár, hogy is van ez?😄)
tomato garázs mod
Te vén rókaaaa! <#nevetes1> Az volt a baj! <#awink> Ugye modoknál én csak ilyen xvm, damage panel, jimbo, hitlog, minimap stb...re gondolok. Köszi a segítséget nekem még nagyon reggel van! <#worship>