A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #335318 Erősen kétlem. Ha a spot dmg nem számít bele akkor esélytelen ezt megcsinálni.
A lepattintás is elég nehéz, mert csak úgy ömlik majd a HEAT/APCR lövedék, mert ugye kell a sebzés ehhez a küldetés sorozathoz. Meg aztán a külső modulok (futómű, löveg, optika) és előtétpáncélzat sebzésbenyelése nem számat lepattanónak, hanem átütő találatnak. Tehát hiába lövik sidescrape-ben a futóművet és nyel be 4000 dmg-et az semmit nem ér. Nekem a legnagyobb lepattanóból származó összeg olyan 9500 körül volt kétszer is, mindkétszer IS-4-el és nagyon ostoba ellenfelek ellen. És akkor emellé kellene sebezni még több mint 10k-t, aha. Aztán az északi szél becsukja a mesekönyvet... Nekem olyan 7900 körül van a legnagyobb sebzésem heavyvel, M103-al. A csata végére két HE maradt.
Tier 10 TD-ben/közepesben nagy szerencsével elérhető a 10k. A legnagyobb sebzések a jó játékosoknál 9000 körül vannak. Nem gyakori a 10k feletti.
Gondolom ezeken még változtatnak. Meg aztán nem úgy volt hogy személyre szabottak lesznek? Mert ebben így nem tudom mi az individual. Az lesz majd a jó, hogy ha a personal rating alapján ez még változik és akinek ilyen 8-9000+ annak még ennél is nehezebb lesz. :D