418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Tegnap mentem JagdPanther-rel egy kört El Hallufon, ahol volt 18xx sebzésem, majd a garázsban 21xx látszott és kicsit meglepődtem, mert elvileg nem lőttem semmire blindshot-ot. Valahogy eltaláltam egy Crusader SP-t 336 dmg-el (azaz maradt 14 hp-ja, mázlista... :D), de én egész meccsen nem is láttam őt. Aztán jutott eszembe, hogy lőttem át egyik oldalról a másik oldalon lévő Ferdinand-ra, ami elsuhant mellette és valószínűleg az találhatta el. Hülye random, ha meghalt volna, akkor szerintem simán bekerülhetett volna az RNG videóba 1000 goldért. :D
  • Solten
    Venti, tavcso, alcahalo
  • Maala
    Nem tudod, de ha van egy light tank, ami az őt "észrevevő" tank látótávjából 20%-ot levesz mielőtt az felspotolná, akkor nem mindegy, hogy 500m, vagy 400m elméleti távolságból veszi el ezt a 20%-ot. Előbbi esetben 400m-ről már spotolva van, utóbbi esetben csak 320m-ről...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 12:38:30
  • Maala
    De venti helyett szerintem rammert rakj rá.
  • pointer4
    Jahh, balance XD
    Vajon T5 ben még mindig 92% az orosz tankok winrate-je ? :D
    Tigris tank már át tudja lőni a T-34 tornyát ? :D
    Gondolom csatába bekerülni már egyre több idő ahogy fogynak az emberek, fél éve kb 3 perc volt :D

Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.11.30. 12:27:30
  • TiborTamas
    Én is úgy használom, ahogy András leírta, nem kell a stab (a múltkor sikerült megszerezni vele a 3. markot is). Eddig is a kedvencem volt, de szerintem sokkal használhatóbb lett, mint anno (pedig eddig sem volt valami használhatatlan :D). Igaz vesztett egy kevés hp-t + átütést, de cserébe kisebb célpont lett, gyorsabb is + csak tier 8-ig dobja és legtöbbször 6-7-ben van, ahol nagyon lehet vele aratni. Még gold ammo sem nagyon kell, ha jól tudsz helyezkedni. Azért 15-öt én is hordok bele, de csak akkor lövöm, ha nagyon muszáj. (Volt már 2k feletti dmg vele úgy, hogy 1 sem kellett.) Alapvetően azért én is spot-ra használom.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.11.30. 12:27:53
  • pointer4
    De te még nem érted a láthatósági rendszer működését
  • Pares
    A számból vetted ki a szót...
  • Angelus1991ster
    Múltkor játszogattam vele. 1600-4500-an vannak fennt. Jó kis játék lenne , csak a wt és egyéb idegesítő dolgok miatt áll ilyen szarul. WoWS-nak max 15.000-res játékosszámot jósolok.
  • András77
    "De ezt sem tudod 450 méter fölé vinni."

Ez igaz és mégsem igaz. Igen, nem fogsz senkit spotolni 445m felett, csak nem mindegy, hogy jön egy jó kamos tank és milyen távolságról veszed észre. Mondjuk egy 500m látótávolságú tanknak van esélye felspotolni az ellenfelet 445m-ről, de egy 460m látótávolságú tank meg csak 405m-ről fogja. Sokat számíthat ez harci helyzetben.
  • voivod32
    Valakinek van valami ötlete, hogy mi a retekért nem bírom letölteni a World of Warplanest? Mindig valami hibaüzenetet ír ki!
  • aru
    A két egymást követő stuart baromi jó tank, bőven hozható vele az 55% győzelmi arány. Csak azok ugorják át akik a statra hajtanak!

A látótáv mindig 500 méter (átlóba 700 felett) a spot távolság az amit módosít a távcső és csigaszem. De ezt sem tudod 450 méter fölé vinni.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.11.30. 12:10:57
  • András77
    Kezdem utálni a WG hétvégi akcióit. Ilyenkor minden előember előmászik a barlangjából.
  • voivod32
    Pascucci , SU100-al! Ez jól esett! Replay

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.11.30. 12:02:07
  • foxbat88fx
    hmmm megint szarakszik az SG? eltűnt a képem :S
  • foxbat88fx

mmmmm tetszetős az a T28 :) alig várom már ezeket a missziókat :D
  • VanDaal
    András77:
    Köszönöm! Akkor megpróbálom a 2 távcsővel együtt, a bino úgyis levehető ingyen, ha mégsem jönne be :)

Lexlutor:
    Épp most ugrottam át a Stuartot a maradék free xp-mből :D
    Csak sajnos elkövettem azt a végzetes hibát, hogy mentem vele előtte 2 kört, amit nagyon nem kellett volna... :D
  • András77
    Esetleg megpróbálhatod: optika, venti és binocular. Ilyen módon a látótáv mindig a lehető legnagyobb, ami a legfontosabb tényező egy könnyű tank életben maradása érdekében. A célzási ideje 1.9, valamit javít rajta a stab, de ez már a majdnem minek kategória és szerintem sokkal fontosabb, hogy mindig maximális látótávja legyen. Ha van rajta binocular is, akkor meg tudsz állni egy bokorban és nagy távolságról felderíteni, ami nagyon hasznos tud lenni sok helyzetben.

Ha ragaszkodsz a stabhoz, akkor én inkább a venti helyett feltenném a binoculart, de szerintem jobban használható az optika, venti és binocular együttes.
  • lexlutor
    full gold loszerkeszlet.
    ugord at ha teheted inkabb.
  • VanDaal
    Chaffe-ra milyen felszerelés az ajánlott?
    Venti, optika, stab? Vagy van jobb kombó is rá?
  • Angelus1991ster
    Még az kéne:D Vadászhatok rájuk ezer évig.
    Bár most a japán arty ágon van a sor, de annak egy részét inkább TD-síteném.
  • mijki
    Bár a mai napra nem panaszkodhatok :) (LeoPT(20 csata)+S35(7 csata)+KV2(1 csata))
  • foxbat88fx
    jöhetnének már új artyk is......
  • Pares
    Rohadnának le az ujjai az ilyen buziknak.
  • Angelus1991ster
    Ja egyik pillanatban Balogh Tibi köcsög-picsázna, és Tyson: apám hát mi profik vagyunkozna a másik pillanatban a sárga tiktakkok papadalokupi-t mondanának.
  • Sunsetjoy
    Hehe. Amúgy én egyiket se használom... de:

• Maala
    Integrity check neked is, vagy driver frissítések... Ilyesmiket javaslok.
  • mijki
    Sz**janak f***t...
  • pingex
    A gép frissített Win8-ról 8.1-re,most nem engedi bekapcsolni az árnyékokat,eddig volt.Mit tegyek hogy be tudjam kapcsolni?
  • Angelus1991ster
    Annak én is. De akkor számomra az lenne a dilemma. Argo hangmód vagy Minion hangmód? Melyiket használjam?
  • voivod32
    Hülye! :D
  • DasIsFuck
    átírás:D
    Hát ez az még csak át sem lehet írni, csak le lehet cserélni egy lenyíló listából...
    agyam eldobom b+ kategória ez:D

Az egészbe az lenne a poén, hogy vmi marhaságra árnevezem vagy akármi, mivel csak én látom úgyis...de nem lecserélhetem a lövészem nevét Müllerről,Maxra..tényleg megéri azt a mocskos 50G-t...
    Az olyan apróságokról, mint legalább a crew avatarjait lehetne hivatalosan játékon belül cserélgetni,ne adj isten goldért venni...
    Pedig ahhoz tényleg nem kéne vmi nagy tudomány, hogy beraknak egy rakás random avatart azt aki akarja megveheti őket 50g-ért...ennek legalább tényleg lenne is értelme nem úgy mint a jelenlegi név választós retardáltságnak..
  • Maala
    Jó, hát máskor is volt már olyan kontent, amiről patch napjáig kussban volt mindenki. Hátha ez is ilyen lesz.

Én egy minion hangmodnak örülnék, ha már crew skinpack van. Azt tényleg megérné együtt leszedni. :D
  • yossarianHUN
    "Áh. Ennyire nem lehetnek sötétek."

Ohohohóó:D
  • Maala
    De érted, a wargaming csinálta a modot. Annyira nem lehetnek hülyék, hogy "ha már hülyeségre van eszünk", akkor ne vegyék fel egyszerre vele a női hangokat is. Tudod, ha már ott van mindenki a hangstúdióban.

Én legalábbis így csinálnám. Oké, hogy veszünk fel hülyeségeket is, és azt hamarabb ki tudjuk adni, mint a valódi contentet, de...

Áh. Ennyire nem lehetnek sötétek. :) Senki, aki évi 1 mrd USD-t keres.
  • zozoalma
    Haggyad már amíg a legénység név átírás 50G majd a voice csere is 50G lesz , legalább lesz mire költeni még több goldot .
  • DasIsFuck
    Talán ha ilyen tempóba halad a wg úgy 5-6 év múlva már van esély arra, hogy elérünk a kjusztomizálható legénység szintjére...
    Persze nem kell kapkodni, mert a wg az ilyen apróságokra sem képes.
  • yossarianHUN
  • Solten
    Ahhh! They penetrated us!
  • yossarianHUN
    Nem hiszem, hogy az hivatalosan bekerül a játékba. Egyrészt mert annak a nagy részét a srác mondja, másrészt ha igen, akkor az még röhejesebb, hogy ilyen "DJ is injured, no music" beszólások lesznek bekapott találatkor. Még ha oroszul is.