A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #334487 Tegnap pz38na lőtt ki 350 méterről ap-val szemből. Nem tudom mit lőtt el,de csata végén direkt megnéztem, 30 lövést adott le összesen abból 1 sebző volt neki és az ez volt...
Még a páncélt meg tudnám emészteni hogy nem működik de hogy a csatából is kimaradok a speed miatt az már idegesítő. + Gyökér artik 100% pontossággal lőnek el és még a 8-as tüzérek is engem vesznek zárótűz alá meg próbálnak kisplashelni szikla mögött, úgy hogy a csapattárs is3-ak meg tiger 2-k már bedarálták az egész support nélkül maradt csapatukat és ott toporzékolnak a bázisuk mellett. Agyhalott gyökerek.
Tegnap vagy 6-7 ilyen csatám volt, ahol az összes 8-as arti az en sziklámat lőtte, miközben a csapatuk szépen lassan elvesztette a kört. Nem értem miért jó ez nekik. Természetesen egyiket sem éltem túl mert az ő távoli melléjük még falon keresztül is levesz 300-at :S