World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még annyi kimaradt, hogy ha látod megáll az ellen, megállsz Te is, céloz, és a lövés elõtt kell belemozdulni, azt meg lehet tanulni "érezni" mikor kell. Utána lõsz Te, bekalkulálva, hogy iszkol visszafele vélhetõleg a fedezékbe. Jobban sajnos nem tudom leírni.😊 Ez minden tankon elég jó stratégia, ami nem full papír, és legalább esélyed van páncéllal fogni az ellen skúlót.
A minap JT 8.8-cal a himmelsdorfi halálutcán kerültem szembe egy T32-vel. Full HP-ról kiszedtem a parancsnoki kupoláját lõve, pedig sokkal kisebb, mint a T29-T34 párosé. Azért sikerült, mert lövés után sem húzódott hátra, a tornyot is csak 1k HP veszteség után próbálta forgatni. Túlságosan bízott a lövegpajzsában. Zöld játékos volt, mégsem váltott pozíciót, hiába nem tudott sebezni, hiába fogyott a HP-ja.
A tanulság az, hogy tudnod kell, mikor vagy rossz helyen, és mikor válts pozíciót.
T29 a legjobb t7-es tank. De írtad nincs rá nagy ágyú, semmilyen stock tanktól ne várj csodát. És a legénységen is sok múlik. Elõre hátra kell vele mozogni, néha megmutathatod a testét is 1-2 mp-re, akkor oda lõnek, viszont addigra már a tornyot kapja el, ha jól csinálod. Nagyon durva köröket lehet vele menni, úgy hogy meg sem tudnak sebezni. Sokan meg símán debilek, és a "fülét" lövik, ami jó móka, mert zöld, át is lövi minden, kár hogy nem sebez😊
1. A T29 a legjobb T7 heavy, de ezt írták már. Stock tankot ne kritizálj, grindeld ki fullosra, tolj vele sok csatát, akkor lesz értelme a véleményt nyilvánítani róla.
2. A földbe lövés elõfordul, nekem a Borsig és a T9 WT csinálja ezt sokszor. A következõ majd eltalálja.
3. "Tiger 1 sima 132 átütéssel(még csak az van meg) mindent átlõ." Ez most panasz vagy dicsekvés? Én örülnék neki, ha 132 pennel mindent átütnék T7-ben...
4. 212 átütés abban a tierben mindent visz, mint a piros hetes. A kérdés csak az, hogy hová célzol. Ha egy sidescrape-elõ tank oldalát lövöd, akkor nagy eséllyel pattansz vagy láncolod sebzés nélkül.
5. Hagyd, hogy beléd lõjön néhányszor a csapattársad, mert valószínûleg így bekékül. Akkor minden retorzió nélkül kilõheted.
JT 276 penes ágyújával tényleg akármikor átlövöm... 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csak reagáltam, az elõzõ hozzászólásokra, hogy t34 illetve a t29 kinek mi volt a tapasztalata. Én nem állítottam, hogy rossz tank, csak annyit, hogy kicsit fura, hogy ilyen könnyen be tudják lõni. Természetesen nem vagyok vérprofi, egy kezdõ hobbi játékos vagyok. Biztos vagyok benne, hogy a tankot sem úgy használom ahogy kellene, ezért bármilyen építõ kritikát szívesen fogadok.
Mártírnak tûnnék, ha azt mondanám, hogy ti sem voltatok most barátságosak:
Panaszkodsz, nem a tank hibája ha béna vagy...
Lehet rosszul fogalmaztam az elsõ hozzászólásban. Elnézésetek kérem

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Nekem dettó

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Felsoroltál itt most hirtelen vagy hat panaszt, megfigyelést, tényt.
De valahogy nem érthetõ, hogy mit is akarsz ezzel igazán mondani.

Vagy csak a közösség vállára borulva zokogtál egy jót? <#rinya>

hát, a szokásos sírás, a t29 az egyik legjobb t7-es tank, bármilyen tier-ben hülyére lehet szivatni az ellenfelet, ha neked nem megy, az nem a tank hibája hidd el.

Figyu, sztem te se bringázzál, mert nem tudsz vele hármas triplaszaltót csinálni. El se tudom mit élvezhetsz azon ha biciklizel ennyi skillel.....

köszi a megértést

igen, próbálom de amikor én is célozni akarok, nem tudom mozgás közben, különben senkit nem talál el és mivel még nincs meg a max gun rajta így kénytelen vagyok gyenge pontot célozni, ahhoz pedig kell egy kis mozdulatlanság.

popey8
Pedig az a tank a hull downra született. Több tankot (akár T9-eseket) is fel lehet vele simán tartani, ha nem jönnek rád. Messzirõl azért nem olyan könnyû eltalálni a kupolát, fõleg ha nem is hagyod nekik. Nem tudom, h használod, de valószínûleg túl sokáig állsz egy helyben és ezért lövik be. Nem szabad vele 1-2 mp-nél tovább hull downban állni, folyton mozogni kell elõre-hátra, esetleg minimálisan forgatva a tornyot jobbra-balra, így könnyen le lehet pattintani az ellen lövését.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Most lett meg a T29 Amcsi nehéz tank, az valami borzasztó, hogy nem tudok úgy helyezkedni, hogy a kupolát ne tudják belõni, 10 lövésbõl 5 tuti betalál, nem valami poén a hulldownozás, KV1-Sport 50 méterrõl beleb@szta a földbe a skulót...nem egyszer, vicc. Tiger 1 sima 132 átütéssel(még csak az van meg) mindent átlõ. arl 44 212 átütéssel(vagy mennyi) pattan mindenrõl, vagy nem sebez semmit csak egy kritikállt.
Kaptam egy bannt is, új pályán megyek a Black Princel 2 tank jön velem még, az egyik bekapott egy lövést valakitõl, a semmibõl. A másik meg rámfordul és lõ meg elém áll. Rálõttem 3-at kaptam is a bannt-1 órára...
kicsit sem hülyék....

Ótvar, ja telibe vág az FV és 1 lövés. T8ban sokkal agresszívabban lehet vele játszani, sokkal több sebzést lehet kiosztani és jobban jön a pénz. Ne mondja már nekem senki, hogy t10ben is úgyúgy lehet vele játszani. Full kempelni kell vele végig. Unalmas szar.

Ennyibõl legalább jobb az SP, nem rak csak 9esekhez. Jobb is vele a WR nekem (60% feletti, míg T34-el csak 54%).

Meg kell várni a medeket, amik jönnek. T-54 light, japán, német. Vagy ha nagyon akar valaki venni most, akkor tényleg fcm.
Sajna<#szomoru2> Ránk szabadul a sok istenbarma! Az elõbb is még el sem kezdõdött a csata de már a szuper núúúb irja is be hogy stupid MM!!! Én meg kérdezem tõle hogy miért? Mert egy kis ész is kéne meg csinálni is kéne valamit hogy nyerjünk?? Azért idióta az mm?? Erre beírja hogy menjek a picsába én gold ammo noob!!! Mondom neki hogy menjél te is gold ammoval bazmeg, attól még nem lesz több eszed!!! Erre belém lõtt kettõt...utána rámentek a csapatból hárman és kilõtték!<#wow3> na ilyen figurákkal találkozom ma kb!
Azta, tényleg, már hivatalosan is nyári szünet van. Akkor ez a magyarázat az átlagosnál is több idiótára. Most 3 hónapig ez fog menni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy én nem szoktam felhúzni magamat ilyeneken, meg leszarom nyomulok és kész, de ma készre raktak bakker! 20 csatából 16 bukta úgy hogy átlagban 4-6 tankot kilövök csatánként és izzadásig tolom! Ja...és minden tierben ugyanez! Fentebb is tele van ilyen E-100-akkal kolbászoló droidokkal! Most nagyon mérges vagyok, tavaly szerencsére kimaradtam az egész nyári szezonból mert nem értem rá. Most viszont nem akarom elhinni hogy ennyire gázos
a wr-t még talán megtalálják, de hogy az effi-t?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Júniustól szeptemberig totál játszhatatlan a játék a sok idióta debil paradicsom miatt Ez egy bakiparádé így! Nem értem ennek a sok baromnak nincs önkritikája??? Ha látja magán hogy túlvan legalább 3-4 ezer csatán és 40%-os a winratája meg 600 az effije még mindig komolyan el kéne gondolkodni hogy nem kéne idegesíteni azokat a játékosokat akik nem csak golyó fogóként szerepelnek ebben a játékban!!
@Kwagga, Gabee3e: Mazochisták vagytok! 😊
Én az E50 - Leo Proto párossal voltam így: az E50-nel nem ment, pedig noobbarát tank, mégis mindössze 46%-os WR-t sikerült összehozni, míg a Protoval 63%-ot.
Roger6
Pedig FCM nagyon jó.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

En 1200-at t34-el , es fogalmam sincs mennyit FCM 50t-vel , de az siralmas volt.
GabeE3e
Ma vettem vissza én is, T7-8-ban abszolút jó.
Pedig 75%-os legénység van benne😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nekem úgy látszik ezek a szürke underdog tankok mennek leginkább, még a gold ammo korszak elõtt is összejött 60+ szóló WR és 1800 dpb a T25-2-vel. Az agyondicsért, de nagyon specializált Nashorntól viszont kiütést kaptam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
replay gondolom nincs

A Hellcat skilles legénységgel használható igazán jól, álca és majrélámpa nélkül én sem szeretem. A második event miatt 4 skilles legénységet ültettem bele, brutális köröket lehetett menni. 75%-os crew-val szenvedés.
A T25/2 a leggyengébb T7 TD a játékban az átütés/sebzés viszonylatban. Játszhatóságra talán csak a francia TD rosszabb ennél.
Utolsó elõtti csatában 6 lövésbõl 6 találat, 3 kritikus 0 sebzés, 2 pattanó, 225 sebzés. Prémiummal kaptam erre a teljesítményre kb. 130 XP-t bukó csatában. Rémálom.
Ha ráérez, szeretni fogja. Btw úgy adtam tanácsot, hogy 1.039 csatát mentem a T34-gyel, 483-at a Löwe-vel; ergo kijelenthetem, hogy nagyjából ismerem õket.
A játékélményre helyezte a hangsúlyt, nem a kreditre; emiatt nem érdemes a JT 8.8-at megvennie. A sebessége miatt sok pályán nehezen használható, az pedig hamar elveszti a fun faktort, hogy láncon tartasz valamit a haláláig.

Az FCM szerintem is jó választás lenne.
A 9.1 megjelenése óta csak értetlenül állok.
Azt tapasztaltam, hogy rengeteg a disap. lövés, ami csak úgy durran egyet a csõ végén és nem látod soha sem. Most mentem 2 kört a T29-esl és ELC AMX-el és borzasztó élmény volt, hogy nem tudtam kilõni senkit sem, de még sebezni sem nagyon. Az ELC-vel alig pár méterre voltam a Hummeltõl, teljesen kitöltötte az indikátort, meg is álltam -vártam majd lõttem és semmi...se földbe, se levegõbe nem repülhetett el.<#confused>
A T29-el pedig egy FCM-re lõttem, aminek persze 1%-a volt. 5 lövésbõl 3 eltûnt 2 pedig mellé ment. Fel is adtam...
GabeE3e
Az is legyen szempont,hogy az adott nemzetnél mennyi Heavy tankod van kifejlesztve,mert annak a legénységét tudod majd húzni a prém tankkal, egyébként ismerõsömnek van T34 és nagyon szidja mostanában, a tornya tetejét ALLTIME beverik, az alja meg papír, ezenkívül sokáig tölt és lassú.
Valamint T10-be is rakja, ami hosszútávon szerintem nagyon idegesítõ tud lenni, fõleg mivel nem hiszem hogy sokkal több kreditet adna azért,hogy T10-et sebzel vagy t8-at, max az xp lesz több, de gondolom nem azt szeretnél keresni.

Én mindenképp Tierlimites tankok közül gondolkodnék, így 20k+ csatával, vagy FCM50T-t vagy Jt88-at vennék.

Fcm50t-vel kicsit nehezebb játszani,mert papír, de hamar rálehet érezni, a játékstílusára , valamint a 3000+átlag wn8 is tartható vele kis odafigyeléssel, jt88-am nincs,de ismerõsnél kipróbáltam, és nagyon könnyen lehet vele jó csatákat menni, a kreditszorzója is az egyik legjobb.Valamint nem igényel kimagasló játéktudást a használata.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

a mozgó halott tankok nálam is vannak, de elõre is, meg hátra is mozognak.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Master91
9.1-óta nagyon sok ilyet látok
Tud, de az általában úgy történik, hogy elõször spotolják fel és kiszedi az arty vagy egy FV TD, mert pont oda célzott, de alapvetõen hülyeséget nem csinál. Lemenni ilyen TD-vel El Hallufon egyenlõ a halállal még full piros ellenfél esetén is.

Ez új fícsör, hogy a elhalálozott tankok siklanak nem is kevés métereket elõre? Olyan mintha tolnák õket, de sokkal gyorsabban mennek.

Tono34
A T25/2 számomra élvezetes tank volt. A noobcat-el nem kötöttünk nagy barátságot és szinte megváltás volt a t25/2.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Majd irj velemenyt 200 csata utan.
Roger6
Egy Super Unicum játékos is tud 0 dmg-s kört menni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JPZE100-al vajon miért kell El Hallufon lemenni, miért könyörgöm? És ezt citromsárga játékos csinálta, nem is narancs vagy piros.

Magyarország hadereje mellett elbújhatnak a nagyhatalmak .<#conf>
Az utolsó csatám tele volt magyar
xy hadosztály ,
xy dandár ,
xy pusztító sereg . stb
Magyarország erõs . Csak a parancsnokok ne mennének 2K csatát Tigerrel 800 wn8 at produkálva . És én meg mehetek menjek barbizni <#nemtudom> Osztottak rendesen ,a laktanya P.K.-k képeket nem tolom be , mert az már igen erkölcstelen lenne <#hehe> Mivel ez így csak egy vélemény nyilvánítás , de képpel már személyeskedés lenne drága barátommal szemeben <#kocsog>
Õk már nem hívogatnak klánba , pedig bõven lenne mit tanulnom <#eljen><#hehe><#hehe>
Látom ezt a két dolgot jól kivesézitek 😊
H.SZ. 1
H.SZ.2
Köszi mindenkinek . T34 nél maradok . <#eljen><#worship>
Ugyanezt tudja a super pershing is ( sot enni sebzesre jobbat is ) ,es nem kell brutal sebzesu mutansok kozott mennie. Egyebkent pedig az atlagsebzest kell nezni. Arra mennyit ad, minusz javitas ( tulelt csatakkal aranyosan) minusz loszer , minusz egy javito, es kesz. Plussz jatekelmeny, ha mar tobb szaz csatat kell vele menni.
istenem... T30 cl csinálok 6300 damaget meg 2 killt ( Ace tanker ) amíg az arty ki nem lõ, amíg a sok debil recskázik, és mikor elküldöm a tisztelt egybegyûlteket a f@szomba a mausos csíra aki platoonban volt egy JG panzerrel ugat, hogy õ a faszagyerek, mert én már meghaltam õ meg még él...

Ketten lõttek 3000 damaget...

Naná h kikaptunk... Simán befoglalhattuk volna....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Utolsó körök egyike volt, meglepett. Persze utána 1000 xp kellett a Protóra, 3 csata kellett hozzá. Örömmel adom el a fr@ncba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2k körüli sebzésre és valamennyi spotra T10-es vasakat sebezve nekem kb. annyit szokott hozni, mint T7-8-as tankokba 3,5-4k sebzés. Meglepne, ha csak a sebzés számítana.
Szép kis többlépcsõs félreértés szemtanúi lehetünk.
TOMSILENT
Az kurvára nem Luchs barátom, hanem egy Panzer II.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Hát nem tudom, nekem a gyakorlati tapasztalat nagyon mást mond.
Bueno nacho
Ugyan nem szentírás, de a WIKI azt írja, hogy csak a kiosztott sebzés számít, ellenben a mellette lévõ oszlopban világosan ott van, hogy xp-nél a tier is.

Persze nem a harci kedved szerettem volna lelombozni, de én abban a tudatban éltem elég régóta, hogy creditek terén nem számít, kit lõsz.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

hö..??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...