World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tanulság az, hogy tudnod kell, mikor vagy rossz helyen, és mikor válts pozíciót.
2. A földbe lövés elõfordul, nekem a Borsig és a T9 WT csinálja ezt sokszor. A következõ majd eltalálja.
3. "Tiger 1 sima 132 átütéssel(még csak az van meg) mindent átlõ." Ez most panasz vagy dicsekvés? Én örülnék neki, ha 132 pennel mindent átütnék T7-ben...
4. 212 átütés abban a tierben mindent visz, mint a piros hetes. A kérdés csak az, hogy hová célzol. Ha egy sidescrape-elõ tank oldalát lövöd, akkor nagy eséllyel pattansz vagy láncolod sebzés nélkül.
5. Hagyd, hogy beléd lõjön néhányszor a csapattársad, mert valószínûleg így bekékül. Akkor minden retorzió nélkül kilõheted.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mártírnak tûnnék, ha azt mondanám, hogy ti sem voltatok most barátságosak:
Panaszkodsz, nem a tank hibája ha béna vagy...
Lehet rosszul fogalmaztam az elsõ hozzászólásban. Elnézésetek kérem
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De valahogy nem érthetõ, hogy mit is akarsz ezzel igazán mondani.
Vagy csak a közösség vállára borulva zokogtál egy jót? <#rinya>#rinya>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kaptam egy bannt is, új pályán megyek a Black Princel 2 tank jön velem még, az egyik bekapott egy lövést valakitõl, a semmibõl. A másik meg rámfordul és lõ meg elém áll. Rálõttem 3-at kaptam is a bannt-1 órára...
kicsit sem hülyék....
Ennyibõl legalább jobb az SP, nem rak csak 9esekhez. Jobb is vele a WR nekem (60% feletti, míg T34-el csak 54%).
Meg kell várni a medeket, amik jönnek. T-54 light, japán, német. Vagy ha nagyon akar valaki venni most, akkor tényleg fcm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én az E50 - Leo Proto párossal voltam így: az E50-nel nem ment, pedig noobbarát tank, mégis mindössze 46%-os WR-t sikerült összehozni, míg a Protoval 63%-ot.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pedig 75%-os legénység van benne😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A T25/2 a leggyengébb T7 TD a játékban az átütés/sebzés viszonylatban. Játszhatóságra talán csak a francia TD rosszabb ennél.
Utolsó elõtti csatában 6 lövésbõl 6 találat, 3 kritikus 0 sebzés, 2 pattanó, 225 sebzés. Prémiummal kaptam erre a teljesítményre kb. 130 XP-t bukó csatában. Rémálom.
Az FCM szerintem is jó választás lenne.
Azt tapasztaltam, hogy rengeteg a disap. lövés, ami csak úgy durran egyet a csõ végén és nem látod soha sem. Most mentem 2 kört a T29-esl és ELC AMX-el és borzasztó élmény volt, hogy nem tudtam kilõni senkit sem, de még sebezni sem nagyon. Az ELC-vel alig pár méterre voltam a Hummeltõl, teljesen kitöltötte az indikátort, meg is álltam -vártam majd lõttem és semmi...se földbe, se levegõbe nem repülhetett el.<#confused>#confused>
A T29-el pedig egy FCM-re lõttem, aminek persze 1%-a volt. 5 lövésbõl 3 eltûnt 2 pedig mellé ment. Fel is adtam...
Valamint T10-be is rakja, ami hosszútávon szerintem nagyon idegesítõ tud lenni, fõleg mivel nem hiszem hogy sokkal több kreditet adna azért,hogy T10-et sebzel vagy t8-at, max az xp lesz több, de gondolom nem azt szeretnél keresni.
Én mindenképp Tierlimites tankok közül gondolkodnék, így 20k+ csatával, vagy FCM50T-t vagy Jt88-at vennék.
Fcm50t-vel kicsit nehezebb játszani,mert papír, de hamar rálehet érezni, a játékstílusára , valamint a 3000+átlag wn8 is tartható vele kis odafigyeléssel, jt88-am nincs,de ismerõsnél kipróbáltam, és nagyon könnyen lehet vele jó csatákat menni, a kreditszorzója is az egyik legjobb.Valamint nem igényel kimagasló játéktudást a használata.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ez új fícsör, hogy a elhalálozott tankok siklanak nem is kevés métereket elõre? Olyan mintha tolnák õket, de sokkal gyorsabban mennek.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az utolsó csatám tele volt magyar
xy hadosztály ,
xy dandár ,
xy pusztító sereg . stb
Magyarország erõs . Csak a parancsnokok ne mennének 2K csatát Tigerrel 800 wn8 at produkálva . És én meg mehetek menjek barbizni <#nemtudom>#nemtudom> Osztottak rendesen ,a laktanya P.K.-k képeket nem tolom be , mert az már igen erkölcstelen lenne <#hehe>#hehe> Mivel ez így csak egy vélemény nyilvánítás , de képpel már személyeskedés lenne drága barátommal szemeben <#kocsog>#kocsog>
Õk már nem hívogatnak klánba , pedig bõven lenne mit tanulnom <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ketten lõttek 3000 damaget...
Naná h kikaptunk... Simán befoglalhattuk volna....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Persze nem a harci kedved szerettem volna lelombozni, de én abban a tudatban éltem elég régóta, hogy creditek terén nem számít, kit lõsz.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...