banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    Elméletileg volt ez a 4-es szabály. Most olvastam ami be lett vezetve, ott valami olyat ír, hogy nincs sorrend támadáskor, aki hamarabb lefoglalja a helyet, az támad aznap. Szóval ebből gondolom, hogy napi 1 támadást enged 1 klánra. Biztosan a 4-es volt eredetileg, mert olvastam, hogy későbbi patchben tervezik azt bevezetni, hogy egy századdal lehessen védekezni 4 támadóval szemben egymás után. Hogy ne kelljen 4 csapat. Gondolom, ezt az épületben kell lenned dolgot is hanyagolják. Az biztos, hogy ez T10 15vs15. És a védekező ismeri a térképet, az valami 2 hetente változik, ha jól értettem. De a 2. csatában már nyilván a támadó is ismeri. Mindjárt előkeresem, találtam ma egy egész jó leírást, hogy megy ez a támadósdi.