World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Valami Kwagga nevû gyerek nem bírt magával. Ha nálad bepanaszolom akkor kirúgják? 😄

(járok fel oda néha játszani, téged is sokszor látlak, de általában dolgod van, így nem b@szogatlak)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nekem nincs közöm a HUNS-hoz, persze ezt ellenõrizned kb. fél perc lett volna... 😊
A HPTS diplomatája, majd parancsnokhelyettese voltam. Késõbb pedig a VTEPS-et választottam a HUNS2 helyett.
Engem az zavar az ilyen idióták fröcsögésében, mint pl. Te, hogy azon kevés magyar klán egyikét, amelyik nemzetközi porondon is sikeres volt, irigységbõl, kárörvendésbõl, vagy egyéb szánalmas okból gyalázod. Mi az oka? Nem vettek fel?
A wotinfo-n olvastam a kommenteket, sõt, veled ellentétben én white templart is ismerem még a HWR-es idejébõl. Megeri-vel volt gondja, de természetesen neked tök mindegy, csak igazolást akarsz magadnak a tahóságodhoz.
Ha nyalásnak számít, hogy nem szeretem a hullagyalázást, legyen az HUNS, HHR, HPTS, akkor vállalom.
Csak mert ha valamelyik nem viselkedett randomban, arra van ráhatásom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Este felugrok és majd elmondom. <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Vidámabb is volt a fórum 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkoriban viccoldalakat megszégyenítõ ereje volt a wot fórumnak 😄
egy scripttel esetleg végig lehetne futni a hozzzászólásokon és kigyûjteni ezeket egy archívumba:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Akkor már igen.
1x-1x belinkelt utána valami randomságot de kb 2012-ben volt aktív.

Ha valaki összetalálkozott vele ingame, már lõtte is a képet fórumra.

Azon kevesek közé tartozok akik élõben nézhették a Marcsi VS Matyi párharcot.
Az epikus szó nem tudja ki fejezni azt ami ott történt. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani.
by: mausbattle"

ez elképesztõ! 😄

az sg fórum annyira 2014

Erre a fórumra 2013 elején találtam rá azthiszem. Akkor már eltûnt?

Tudom nyalizás, de ha nincs ez a legaktívabb SG forumtopik akko nincs többezer ingyen wot-aranyam.

angelus1991ster.blogspot.hu

Olvass vissza néhány évet. <#nevetes1>

Szerényebb képességû wot próféta volt.
Majdnem olyan mausbattle, de mégsem mert õ a nyomába se ért.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
egy legenda
a barbár
a harcos aki megszületett
az egyszemélyes hadsereg
Mi ez a mátyáshun? topiklegenda? vagy a wot egyik legszarabb játékosa?

Néha betoppant még Königtigrincs is.
Azon is sírtam.
Már mindenki rég tisztában volt vele, hogy ki õ.
Erre 1x csak a semmibõl: Na jó bevallom, én vagyok Mátyáshun.

Köszönöm 😊
Nálam sem számítanak sajnos mindennaposnak a hasonló körök, de itt most nagyon velem volt a random is, és minden bejött 😊

Igen, hetente egyszer üdítõ változatosságot jelentett a menetrendszerû flém. Ha jól rémlik, általában pénteken dõlt össze a kerítés az állatkertben😄 Csak azért volt, hogy túlzásba vitték a dolgot, Jakuza például hamar fárasztóvá vált, és még Mausbattle-féle örök érvényû aranyköpésekkel sem gazdagította a fóruméletet.
Régi szép idõk...
Emlékszem sokszor potyogtak a könnyeim a röhögéstõl.
Én amúgy hiányolom azokat az idõket.
Moderáció akkor volt, ha Szpecnyaz felébredt.
Próféták VS mindenki flém.
Még foxi se sírt állandóan a WR-je miatt.
Nem volt még WT, ami mint tudjuk eltörölte a WOT-ot a föld színérõl.

Az ilyen idiótákra nekem a jól bevált módszer az sg+ bõvítmény tiltólistája.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
Mindenki hülye csak õk a helikopterek !
Most ezt miért mondod? Mikor még Mausbattle is huzamosan jelen volt, nagyon jó csapatot alkottak. A végére kiderült, hogy a fórumlakok 99%-a mindent rosszul tud, de szerencsére a két próféta karöltve megszabadított minket tudatlanságunk mázsás súlyától😄
Grat, nagyon szép kör volt<#eljen> legalább tudom , hogy nekem miért csak az 1. osztályt adja meg rá<#smile>
Roger6
Öjjjha, most kaptam egy Grille-tõl 660-at. T1 Heavy-m egy lövés volt neki. <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mi is van a R1SE-al...?😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Huh milyen lehetetlen dolgot kérsz
Pont azon gondolkodtam, hogy ez a mivagyunkazüberfaszamagyarklán megerõsítve a nyaloncokkal vs. rühellemahunsosnagképûköcsögöket végre megszûnik, mivel oszlásnak indult.

Erre még mindig egymást gyalázzátok..

Tessék szépen visszatérni a topik eredeti témájához, a köcsög artykhoz, köcsög TD khez..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nem lehetne arról szó, hogy ez a fórum a játékról szóljon? és egymás segítésérõl?
fikázást meg lehet hagyni a notepad.exe-nek...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

JeffDunham
"Johetsz te itt a szopkodassal, exhunoskent a orumon meg a tetelesen leirt hozzaszolasok elarulnak mindent."

Te exHUNSos kocsog! 😄DDDD

Véletlenül sem a HPTS-be voltál, azon kívül meg sehol máshol. 😄DDDD

Látod mennyi eszed van? Ha nem tételesen írod le, lehet hogy RISE-osnak néz. <#vigyor5> <#taps>

Na, erre a képet meg elrontom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eredetileg valami dühöngés félét terveztem papírra vetni a nagyszerû MM-rõl, és tehetséges csapattársakról... de aztán a 3x xp-s event utolsó másodperceiben jött ez a kör:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
elõször és utoljára szóltam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jakuza1
En meg javaslom elolvasni a wotino forumot, es nema te kamudat.
De persze a feher hollo eoja megvedte a hunst 😛PP
Persze a hunsosokrol irjak le kozben ahogy mekkora szarhaziak.
Megegyszer javaslom elolvasni a forumot.

Johetsz te itt a szopkodassal, exhunoskent a orumon meg a tetelesen leirt hozzaszolasok elarulnak mindent.

Akkor örökítsük meg az utókornak:
1. A Fehér Hollók alapítója balhézott, köze sem volt a HUNS-hoz a kirohanásának
2. Egy személlyel volt problémája, nem a klánnal
3. Valóban fenyegetõ üzenetet küldött, de mi köze ennek a HUNS-hoz?
4. A véleményét mondta el a saját nézõpontjából, nem az abszolút és megkérdõjelezhetetlen igazságot.

Furcsa módon az itt kommentelõk többsége vállalja az acc-ját, nem titkolózik. Miért is tenné? Nem lehet mindenki lila/kék/zöld játékos, eddig is az volt a jellemzõ, hogy segítettünk bárkinek stattól függetlenül.
Te viszont nem vállalod az accod. Nem adod az in-game arcod a "szakértõi" véleményeidhez, a folyamatos trollkodásodhoz. Szánalmas ez a kárörvendés, amit ide köptél a fórumra. Javaslom, hogy keress olyan fórumot, ahol ezt a gennyes stílust tolerálják, itt - talán a topiclakók nevében is nyilatkozhatom - nem látunk szívesen. Mostanáig rend volt, semmi szükség újra flamevihart generálnod.

@Jonnyka: el tudnád távolítani ezt a gyökeret?
Jakuza1
Helyesen irni >? Ja, ertem a ket iq-ddal nehezen ismered el a mondanivalot, ekezet nelkul. 😛
Gondolom nem csak tornabol voltal felmentve, hanem a gyp-d miatt mindenbol.

Oké, én megtanulok játszani, Te meg helyesen írni. Áll az alku?
Btw, 1 emberrõl volt szó wotinfón, akinek kb semmi köze nem volt a HUNS-hoz. Gondolom neki írt Jacktor. Aki néha itt is fel szokott bukkanni, szóval ha látja ezt a beszélgetést, akkor majd megerõsít v megcáfol.
Arról meg igazán nem tehetek h az értõ olvasási képességed valahol a helyesírási és a játékos skilled között van.

Kingsimon: A ZWACK csak alapelvekben egyezik a HUNS-al, am teljesen más klán. Esetleg még annyi hogy van elég sok mindenki aki a HUNS-ban is megfordult, már pedig a jó playerek jelentõs részérõl ez elmondható 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez nem igaz.

az sg fórum annyira 2014

Jakuza1
persze!!! 😛 de azert kibasztak mindnyajatokat 😛
es idezheted ide a szoveget is, ahol a rendszergazda komoly rendorsegi ugyet tett kilatasba a kovetkezo hasonlo kis metelyetek utan.
de legalabb elhuzzatokaskilltelen egetekkel egyutt a sunyiba ahovavalok vagytok 😛 TE meg tanulj meg jatszani.

Nem tiltottak ki minket. Max egy olyan srácot aki vagy 1 éve kb 1 hétig volt HUNS-os.
Ellenben téged már kidobtak innen és úgy látom megint ez a célod.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem ezek között van a volt fórumtrollunk? többet inkább nem írik róla mert megidézõdik.

9,1-es peccs holnapután jön?

Jakuza1
Oh wait kitiltottak ? Nem titeket a legnagyobb WG magyar siterol, mert veressel fenyegetoztetek olyannak aki megmondta rolatok a frankot ? 😛
Hat de, te meganoob.

Vagy csak hajt rá hogy megint bannolják SG-rõl 😄.

GabeE3e
Szerintem már karcolja a zöld tartományt , azért bátorodott így fel.<#taps>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Jakuza1
Kicsoda ?
Majd ha te fo noob lila leszel ugathatsz.

Már az, Budapest20 még mindig nem éri el a zöld tartományt 😄.

Jakuza1
Na persze. Es akkor alulfejlodnek a noob szintre 😛.

popey8
Szeretnél te olyan null skilles lenni<#nezze>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jakuza1
Ot nincs unicum csak bekepzelt null skilles jatekosok tomkelege.

GabeE3e
Eddig a visszatérted,nem hozott magával túl sok hasznos dolgot <#mf2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem, nevet változtattak,ZWACK-ra.
NoparaWot
Nem hiányzott...

hát ez is kamu 😞