A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Néztem én is a formátumot, de nem hiszem, h azzal van gond, mert az xvm előző verziójában a default configban is a mostani módon voltak leírva a kódok, direkt megnéztem. A régimben nem úgy, mégis jól mutatta. Egyébként most másolgattam össze-vissza a dolgokat (xvm.xc.sample-t, @xvm.xc-t) és megjavult. Már jól mutatja, viszont ugyanúgy kidob. Ez am fura volt, mert a legfrissebb nightly-nak a fenti 2 fájlját másoltam be az én config mappámba. Azzal ugyanilyen szarul írta ki a statokat, aztán visszaraktam a régi fájlokat és most megint normálisan írja ki:D
Elkezdtem tesztelni a modokat is és végre kiderült melyik miatt dobott ki. Nem az xvm volt az:D Küldetési statisztika kiemelő a neve és úgy látszik vhogy a régi verzió került be és nem a friss:D