World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Mi van a hunsos gyokerek bedobtak a torulkozot ? 😛

hali.több hónap után visszatértem wot.-ni de egy problémába ütköztem.Azon nem csodálkoztam ,hogy szokás szerint megint fel kell tölteni a hang módokat, de most a feltöltés után igaz,hogy minden jól megy -már ami a módot illeti-,csakhogy az összes többi hang (pl. természeti zajok) nincsenek.Ráadásul -semmi köze a hanghoz mégis- a célkeresztem is köddé vált a bkörülötte lévõ spec.-el együt,nem is lehet visszaállitani.A Gnomefather's-t szoktam használni.Más is belefutott ebbe?
Törlésénél minden helyre jön.
JeffDunham
Hagyjad már! Lehet a pszihiátere tanácsolta, hogy így próbáljon meg visszailleszkedni a "normális" emberek közé. <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Személy szerint vagy papírmodell vagy 1/1-es arányú. Ez a két véglet.

angelus1991ster.blogspot.hu

Miért? Más beírhatja, hogy ez meg az ingyenes a Steam-en????
Hát most én is beírtam, hogy ha valaki akar valami gamet eredetiben ingyen megszerezni akkor itt a lehetõség!
Master91
most ezt muszáj volt.. ?
Aki esetleg kezdi eléggé unni a wot-ot és szeretne venni valami játékot ingyen annak itt egy jó lehetõség:
Erre a link-re katt
Generálsz magadnak egy linket, majd gyûjtesz rá klikkelõket (facebook ismerõsök vagy itt haverok, klán stb.) majd beváltod a megfelelõ értékre és már nézelõdhetsz is a gamek között 😊
Hajrá! és sry az OFF-ért 😛

ja és:
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)
Hello. A vitiris féle gold detector telepítése óta az összes tankban oroszul beszélnek. (nemzetközire van állítva a hang). Erre tud valaki megoldást? Köszi.

toocha
Úgy érzem, hogy komoly kihívója akadt az AMX40-nek.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Sunsetjoy
Én egy csomó jármûhöz egy jó ideje megveszem a felfüggesztés javítókat- több esetben olyan a helyzet, hogy máshol kigrindelt löveg vagy mondjuk stab/rammer (de akár egy liha álcahaló sem melléjük) se fér fel a stock lánctalpra...

Aztán arany és egyéb sóherságból van, hogy le se cserélem késõbb- a T30-at úgy viszem végig hogy stock motor, stock lánc, az már 55000 xp. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

sok sör, hátul kuppogás és csipegetés. a nagy puskához kell a lánctalp is(mé ne kéne??) camo nincs, ha felvillansz, halott vagy.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Szökõévente 1x sikerül összehozni egy ilyen semmit, naná hogy first win... mi más.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt még megértem, hogy ez nem talált, mert csak 95%-ra volt beszûkülbe, na de hogy ez és ez sem talált... Sokkal messzebrõl is szoktam kupolákat lõni, mint 200 méter. Sikerült nagyon kemény 0 sebzést összehoznom, mert ez a 3 lövés nem jött össze, utána meg befoglaltunk.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kihagytam hogy a masik ok ami miatt nem hasznalok goldot az az hogy mire becelzok valakit az mar fog kapni egy ket pofont igy nem is marad rajta annyi hp hogy erdemes legyen goldot loni ra.
Fv td-t is csak a piroskak meg a lilak hasznaljak full gold loszerrel. En is hamar rajottem hogy igazabol nem eri meg full goldal hasznalni. Ha nagyon bedja a lovest akkor utanna nem hajlando ujra beadni. Vagy van egy nagyon jo korrod es a kovetkezoben megbosszullja. Volt mar vele tobb 7-8 ezres sebzesem ( ami az fv-nel nem nagy szam ) de ezt mind ap loszerrel ertem el. Pedig az elejen pont erre mondtam hogy hasznalhatatlan... Ezzel is adja szinorban az 1300-akat ha olyan kedve van. Atuti az e100 tornyat szembol. bar az is igaz hogy vannak szituaciok mikor seggel all valaki elottem es nagyon jol jonne a gold...
Caliph
majd ha meglesz a nagy ágyú,kapásból megszereted😄 addig szenvedés.
továbbá használd ki a negatív kitérithetõségét dombtetõn. lövés után gyorsan a domb mögé lehet bújni

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

toocha
Komolyan, erre engednék használni bot-programot. Fakyeah!

GabeE3e
Állj be egy domb mögé,aztán Enjoy <#mf2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Add el. Én azt tettem.

toocha
A Nashorn utáni trágyrakáshoz használati útmutatót tudna valaki írni? Hogy lehet ezzel valami érdemlegest csinálni?

wtf e100ban csapattars egesz meccs alatt 16! sebzest csinalt nulla lovessel!
erdemes megnezni amugy: danwarrior
buzi az összes artista

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Frequency
Végül is igazad van,mindkettõnek megvan a maga szépsége.Én RC-ben gondolkodom..

Jó de ez kb 10szer olcsóbb, és a hatása nagyjából ugyanaz. Wotos papírmodellek összerakása jobban megéri. Játékos a kedvenc tankját a garázsból kis idõráfordítással megcsinálhatja fillérekért. Igaz ami igaz könnyen tönkremegy a papírmodell.
WoT modelljeinek textúrái kiválóak papírsémákhoz, mint ahogy a Men of War AS-é.

Frequency
Gondoltam a sok T10 után lemegyek már egyet T4-be szórakozni. Aki az FV TD miatt sír az nem tudom játszik-e kis szinten? Ha Leoban ülök se szed ki egybõl, nem úgy mint T4-ben a full piroska.

Savaran
Köszi 😊 de sajnos sokkal durvább a hiba, ez egyik 4 gigás memória tönkrement 😊 mem teszterrel leteszteltem...garis úgyhogy no para 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Tenk jú. Nem is szoktam.
Úgy tekintek az RNG-re mint a társasjátékban dobókockázásra. (Hatost dobsz = oneshot😄)
A meccs leosztása is szerencsés volt, ennek ellenére szoros lett a közepe.
JeffDunham
Na jó, se ki az a Soul147 noob? <#mf1> <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Hát igen, stock JT-vel te is biztos remekül tudnál érvényesülni mikor 6 tank vesz k9rül...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy az új patch mikor jönne ki? Elõre is köszi.
Visszavettek a prémium tankos kreditbõl? Régebben Löwé-vel 2k dmg-es körért simán kaptam 90k körül most meg 70k-s köreim vannak. Vagy rosszul emlékszem? 😊
GG, megnéztem, te se szidhatod soha többet a WG-t azt ugye tudod. Ilyen RNG a földön nincs. <#awink>

Mellém állt a szerencse.

Replay
Szokott még valaki wot tankokat papírmodellezni? Chi-Ri 1/25-ös arányban megvan.

Te is odatetted magad azért rendesen 😛
Inkább az STB-t sajnálom.

Aki kíváncsi egy kis superunicum teszt szerveres funolásra:
T57 HT - 7700dmg
Obj 430 V2 - 5400dmg
AMX50120 - 6400dmg

az sg fórum annyira 2014

A hétvége csapata(spoilerbe rakom, mert ehhez gyomor kell):

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

EFE

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Frequency
Próbáld meg a másik partícióra installálni,lehet hogy szektorhibás a C.

Ez nem bot, hanem (ha jól emlékszem) a FIRE troll account-ja. Anno még a HUNS-ba is jelentkezett ("me have a stronk M60")... <#banplz>
Na ilyenkor utálom az arty-t. Egyébként már úgy ha megszeretni nem is sikerült, õket, de a legtöbb csatában nem zavarnak úgy mint régen. Régen sokkal rosszabb volt, na de. Tier 9-es csata, Én IS-el. Háttérbõl próbálok érvényesülni, mert tier 9-esek között a lista aljáról 175-ös átütéssel, hát sok mindenre nem jutok, erre buuuuuumbaaaaambrummdurrrrrbaaaang. Telibe lõtt. De miért engem? Miért nem valamelyik top tankot? Engem ítélt a legveszélyesebb célpontnak? Vagy csak a legkönnyebb voltam? Na, arty miatti sírás ennyi a hétre.

Savaran
Olyan problémám lenne, hogy újratelepítés miatt, újra kell telepítenem a wot-ot és amikor letölti majd frissít mindíg hibát ír ki hogy hibásan lett letöltve és 54%-tól újrakezdi a torrent letöltést, mi lehet a baj?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Count Adyn
Ezek biztos ilyen perverzek hogy versenyeznek ki tud kevesebb wn-t csinálni, ha random nyomkodja valaki a gombokat is 200 összejön😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mennyire örülnétek ha több medált és több tank matricát ( pl a war thunderben sok történelmi matrica van ) tennének a játékba? vagy ezek is éppen elegek?

Újra bekapcsoltam a támadás módot. Imádom, ezt, fõleg támadni, de mikor jön egy olyan csapat, hogy támadáskor meg se indul mindig kikapcsolom méregbõl. Megláttam a csapatösszeállítást, már rossz sejtésem volt. A top tankjaink mind narancssárgák, nem lesz itt semmi. Erre jött a kellemes meglepetés úgy mentek elõre, mint kés a vajon. A T95 volt persze a legnehezebb falat, de megoldottuk. Hihetetlen volt, mert senki nem akart engem lõni, ilyen is csak a mesében szokott lenni, így sikerült ennyit sebezni. Sose gondoltam, hogy ezzel a tankkal lesz tank ászom, mert továbbra is tartom, az AMX 50 120 számomra ezerszer jobb volt, mint ez. Több szempontból is, de a fõ ok valószínûleg a messzirõl való lövöldözés. Ez abban használhatatlan sajnos.

Jeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob) <#banplz>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Vereség volt és kapott medált, tehát megkapta a "hõsies védekezésért" járó gyõzelmi bónuszt, de azt valamiért nem írja a játék a Personal score ablakban. Úgyhogy, amit ott látsz prémiummal, valójában az a base xp.

Ja és hogy használjam ezt a nagyszerû új feature-t is:
Idióta csapattársak
OP táras tankok
win rate is luck
goldnúb
búza aki újrakezdi 😛

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

1022-re beadta? Nekem nemrég 1400-ra se.

Egy pillanatra azt hittem, hogy az a Bizonyos litván falu és a KV2 van a jobb szélsõ plecsnin, de sajnos tévedtem. 😛

gg azzal a hulladékkal.

az sg fórum annyira 2014

popey8
Ezt az idióta best of the best missiont csinálom am artyval. Vmelyik nap nem tudtam elérni a (magamnak kijelölt) 2 win-t (vagyis a win megvolt, csak a top 5 xp-be nem tudtam bekerülni). Na mondom, akkor AMX 13 90-re fel. Szopatott az rng, mint állat (csak 1 tár gold volt bent). Meguntam, load full gold és meg is lett hamarosan, de még én sem csináltam ilyen számlát😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png