A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #333455 Hogy ez az MHH-s Chevailer mekkora egy barom. Prokhorovkán délről indulva felmentem a dombra, egész csatában onnan lőttem a középen lévőket meg akik próbáltak feljönni a hegyre. Maradt 200 körüli hp-m a csata végére, szóval nem nagyon siettem le a hegyről, mert nem akartam kilövetni magam, nem tudtam a td-k pozícióját, hogy figyelik-e a hegyet. Erre ez a nagyon okos beírja, hogy miért campelek a hegyen meg hogy tanuljak meg játszani... Persze csata befejezése előtt azért még belém is lőtt egyet, biztos ami biztos, szerencse, hogy láncot érte, mert simán ki is lőhetett volna... Csata után ráírtam, hogy ezt mégis hogyan gondolta, persze jött az alapértelmezett szöveggel, hogy tanuljak meg játszani, meg hogy ő 100xp-vel többet szerzett szóval ő jobb... Az már nem jutott el az agyáig, hogy a 3161 spot damage-ét nekem köszönheti...