A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #333370 btw t37-ről vélemény:
Legfontosabb amit meg kell említenem, nem tudok igazán light-okkal játszani. Lehet azért mert túl sokszor szívok városi mapokon velük, lehet azért mert a statikusabb (nem campelek, de nem szeretek céltábla lenni mindig) játékhoz vagyok szokva, de nem az én műfajom ez a class. Nos, alapvetően szeretem a t37-t, mert a régi csöffire emlékeztet, mobilitása, gyorsulása, sebessége is, viszont ez csak t9-ig megy max, ráadásul jobb gunja is van (pen-t illetően mindenképp), ami azért nem hátrány és jóval több hp-ja. Én nagyrészt ilyen "elkapó vadász" státuszban alkalmazom, amikor lehet spottolok, de alapvetően próbálok opportunista módon, levadászni minden kisebb hp-s, lassú, gyengén páncélozott tankot/td-t. Próbálok minél tovább életben maradni ha rohangálós scout-t játszok (bár arra sztem nem igazán alkalmas, nem 1 elc v mt-25 feeling), és a végén levadászni az artykat a kialakult védelmi réseken keresztül.
T6 scoutok közül, a kedvencem, főleg a pen és a hp kombó miatt, viszont ha rohangálni kell vele...akkor inkább mt-25.