banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    De abban eggyetértesz, hogy lehetne ezt jobban is csinálni, mindkét oldalon. Főleg a nagyobb halnál.
    Biztos vagyok benne, hogy szinte ömlik a pénz hozzájuk. Lassan egy afrikai ország ( pl. Burkina Faso, Csád, Egyenlítői-Guinea) éves költségvetésével rendelkeznek.
    Fun módok rendszeres behozása ( pl. én meghagytam volna az előzőeket, külön szervert kapnának és csak prémium fiókkal lenne elérhető)

Első VH-s tankok, lenne hangulata a Zero Tier-es harckocsiknak, ködös, szürkés, árkos , saras pályák.
    Esetenként mustárgázas ködök, ahol ha át akarsz menni, túl akarod vészelni akkor egy legénységi gázmaszk fogyóeszközt kell elhasználnod stb. Háttérben géppuskaropogások.

De ezt még mindig nem értem, harckocsik őstípusai, mégse kerültek be. Eleve azokkal kellett volna kezdeni, nyílván a lassúság volt a fő ellenérv.