World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De miért a javítást tanítod nekik??? Szerintem inkább camo és 6. érzék kellene...
WoT Artyst
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Remélem azért érted a problémát. :-)
Egyetlen szerepe van ahogy észrevettem, hogy bizonyos szint alatti userek hozzászólásait neked kell lenyitogatni, ami rohadtul frusztráló, szóval az oldalon ezt a feature-t kb a kezdetekkor ki is kapcsoltam. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül...
ezt azért megmutathatnád, hol történt 😊
szóval szerintem kezdjük el egymást elfelejteni, nehogy ebbõl is problémák legyenek
a +- rendszer egyébiránt semmilyen formában, semmilyen eszközrõl NEM mûködik a topicban, end of story.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Si vis pacem, para bellum!
A #312456 hozzászólásodban a következõket írtad:
"nincs sajnos semmiféle hivatalos eszközöm ennek a minuszolgatásnak a kezelésére
nemhivatalos van, de azért már egyszer bannolva lettem 😊
azt tudom felajánlani, hogy ebben a topicban valahogy kihekkelem az egész +- rendszert, ha szeretnétek
szeretnétek?"
Ebbõl azt vettem ki, hogy ha van nem hivatalos eszközöd, aminek a használatáért már egyszer bannoltak, akkor egy rendszer adminisztrátornak biztosan megvannak a hivatalos eszközei is erre.
Amúgy attól, hogy a homokba dugod a fejed, attól a probléma még létezhet.
Jó lett volna ha végig olvasod, mert ez a fajta válasz stílus eléggé szánalmas.
Ettõl függetlenül a kedvencem igazi mészáros!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
úgyhogy a végét már el sem olvastam, passzolok, hagyom így 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És a bohócok, az idomárok, az alkimisták, az smafu?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy áruld el, szerinted mi a kivetendõ a javaslatomban? :-)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elõször is köszönet érte, hogy kigyomláltad a +/- gombokat.
De ha igazán korrekt akarsz lenni, akkor szerintem a következõt kellene tenni: Ahogy korábban említetted, van rá lehetõség, hogy a logokból kiderüljön a rosszindulatú, sorozat minuszolgatók kiléte.
Mondtad, hogy egy moderátor tiltást kap, ha ebbe bele kukucskál. De vannak ennek az oldalnak hivatott rendszer adminisztrátorai, akiknek a feladata az oldal normális mûködésének fenntartása. Nekik bizonyára joguk van minden ilyen információnak az ellenõrzésére.
Velük karöltve megnézhetitek, hogy az itt kommentelõk kiemelkedõen magas negatív értékelése vajon a hozzászólások valós értéktelenségén alapul-e, vagy valóban találtok olyan accountot, amelyik szakmányban mínuszolgat a kommentek tartalmától függetlenül.
Ha beigazolódik a gyanú, hogy a névtelenség mögé rejtõzve ilyen primitív módon vissza lehet élni az értékelési rendszerrel, akkor bizony az egész SG.HU fórum rendszerében át kellene értékelni ennek a +/- rendszernek a létjogosultságát ebben a formában.
Nem tisztem ugyan de javasolhatnék egy áttekinthetõbb rendszert, ami ugyan munkát adna az oldal programozóinak, viszont tisztába tenné a problémát.
Ha minden hozzászólásnál egyedileg meg lehetne nézni, hogy ki adott arra a kommentre értékelést, akkor egyértelmûen kiderülne, hogy az egy valóban sokak számára haszontalan bejegyzés volt, vagy csak egy értékelõ Troll ügyködik. Ez a nyilvánosság eleve megfontoltabb nyomkodásra ösztönözné az embereket, de a valós negatív értékelést névvel vállalva még tisztázni is lehetne az ellenvélemény érdemi mivoltát.
A javaslatom nem szabadalmaztatott, így szabadon felhasználhatjátok az oldal mûködésének a korrektebbé tételéhez. <#vigyor0>#vigyor0>
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
De amúgy egyedül életképtelen, kell mellé más tank is.
Éppen játszom két ellenféllel a nyakamon és bumm jó esetben az ellenfél tüzére szed ki egy lövésbõl rosszabb esetben a saját. Tényleg várom tõled az olyan replayt, amiben meddel éppen meghülyítesz két (vagy több) ellenséges tankot és közben ügyesen elmozogsz az arty lövés elõl vagy mindezt ugye arty safe helyen teszed, mert te pontosan tudod hol vannak ilyenek és csak ott indítasz támadást.
És ugye te nem használsz xvm-et és sosem az alapján döntesz kit lõsz arty-val, hogy milyen statja van?
Bee-nek: Igen, Leoval a brit FV TD az egyik leghalálosabb ellenfél az artyk után, de csak utánuk, ugyanis mivel tudom, hogy õ rám az egyik legveszélyesebb sosem indulok el addig, míg fel nincs spotolva. Ha már fel van vagy fel volt, akkor tudom honnan számíthatok rá és nincs többé gond vele.
papír tankba 1k+, Jpz-be ~3-500 😄 (jó pocakba ott is 1k körülit kapok, de hát nem tudom ki)
viszont olyan szûkülése van mint 1 artynak kb.
pontatlan
nincs meg, de nem is vágyom rá, teszten sokat játszottam vele
Ha spotot kapsz, ami ugye 3 mp múlva derül ki jobb esetben, akkor arty még nem tud lõni, elmozoghatsz a felderített pozícióból. A brit TD viszont oneshotol, mire felvillanna a majrélámpa. Szerintem is irritálóbbak a TD-k.
WoT Artyst
De mond már meg nekem, hogy az a másik kettõ miért és honnan tudta hogy ott kell menni? (nekem van egy tippem: sírás helyett gondolkodtak és kihasználták a pályát... azt hiszem õk ketten lettek a topdamok is abban a körben)
WoT Artyst
WoT Artyst
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Továbbá így javasolnám a TD-k nek is hogy az összes medet lõjjék ki, így nem kell félniük attól, hogy valamelyik leszivatja és bemegy a seggébe...
Sõt lõjjük ki a lightokat is mert, akkor nem kell célozgatni a 70-el rongyoló amxre, meg arany skulót lõni a földbe mert "épp az volt betöltve"
Így a végére igazi overly manly man-ek módjára csak a heavyk maradnak akik tolják az arcukat bármiféle gondolkodás nélkül hiszen se td aki áthugyoz szembõl, se arty aki belõ felülrõl se med aki be flankel, csak a 3 darab "R" azt nyomjuk face hug-ig...
Micsoda "álomvilág" lenne, "változatos" meccsekkel...
WoT Artyst
Ergó ha úgy érzed, hogy tégen mindig lõ az arty, valamit nagyon rosszul csinálsz...
WoT Artyst
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Scheff: Ne aggódj, hamarosan az arti playerek attól is megmentenek hamarosan, hogy ember leül még ezzel a játékkal játszani. Majd aztán húzhatod a statod a botok ellen...
Egyébként az artiknak van a leghosszabb átlagos csatában eltöltött idejük. De ez biztosan csak véletlen mûve. A legtisztább az lenne, ha kikapcsolhatóak lennének a csata belassító unalomlövegek aztán az olyanok mint te manõverezhetnének az üres pályán, mivel mindenki az 1-2 nyamvadt fedezék mögött bújkál, a többi player meg mehetne értelmes csatákat, ahol bármelyik tankkal körbe lehet kalandozni az egész pályát és nem kell félni valami nyomoréktól aki 1 lövéssel hazavágja az egész körödet.
Leggyakrabban így szokott kinézni egy játék egy kis beszélgetéssel:
enemy heavyk vonulnak a hegy lábánál ketten, e75 zúz keményen kb 100 méterrel arréb mint az elõzõ kettõ, bum nyóccáz, majd a párbeszéd:
-"hogy az a qrv@ arti mindig engem lõ" -mondtaja az e75
-ugye az nem zavar, hogy te hagytad el egyedül a fedezéket
-ja, tényleg...
De õ még mindig az értelmesebbje, aki belátja ha elszúrt valamit...
WoT Artyst
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |