World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ment a plusz. <#vigyor5>

pointer4
Há 4 lövés 😄
Van amikor annyit se sikerül 😊
Én is ezt mondtam az elsõ 5k-damos körömre 😄

De miért a javítást tanítod nekik??? Szerintem inkább camo és 6. érzék kellene...

WoT Artyst

Pedig jókat lehetne röhögni rajta!
Roger6
Hát... azért 2.800-as sebzésre Borsignál ne mondjuk már hogy "jó sebzési kör". <#schmoll2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ezzel az lenne a baj, hogy elkezdõdne a flame, miszerint "miért pontoztál le, te <#kocsog><#lama>?" Ezt kellene oldalakon keresztül olvasni, roppant unalmas lenne. Inkább ne is foglalkozz az értékeléseddel, a +/- aránytól még senki sem lett jobb ember. Egyszerûen hagyd figyelmen kívül.
Ez elvi kérdés. Ahogy bosszantott mindenkit a nagy drabál néger pankrátor, meg a százhúsz accounttal mocskolódó troll, amik ugye látványosak voltak, mert bele másztak a pofánkba, ugyanúgy bosszantó a fû alatti sunyi névtelen trollkodás is, ami ugyan nem mászik bele a pofánkba, de ott van a pedigréd mellett.

Artman
Még bejáratós a kicsike, de már jó kis sebzési köröket megyek vele 😊

Bocs, akkor félre értettem a nem hivatalos eszköz mibenlétét.

Remélem azért érted a problémát. :-)

Nem is tudom melyik a szánalmasabb: hogy valaki élvezetet talál mások mínuszolgatásában vagy az hogy ez valakit érdekel is. 😛

Egyetlen szerepe van ahogy észrevettem, hogy bizonyos szint alatti userek hozzászólásait neked kell lenyitogatni, ami rohadtul frusztráló, szóval az oldalon ezt a feature-t kb a kezdetekkor ki is kapcsoltam. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül...

j0nNyKa
"Ahogy korábban említetted, van rá lehetõség, hogy a logokból kiderüljön a rosszindulatú, sorozat minuszolgatók kiléte."
ezt azért megmutathatnád, hol történt 😊
szóval szerintem kezdjük el egymást elfelejteni, nehogy ebbõl is problémák legyenek
a +- rendszer egyébiránt semmilyen formában, semmilyen eszközrõl NEM mûködik a topicban, end of story.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Úr isten! Ha tudtam volna hogy így elfut a game C64-en akkor nem veszek 300e-ért pc-t 2011-ben! :-D De most komolyan ezt hogyan lehet így összehozni? Mármint a tankokat a garázsban.

Si vis pacem, para bellum!

Jonnyka!

A #312456 hozzászólásodban a következõket írtad:

"nincs sajnos semmiféle hivatalos eszközöm ennek a minuszolgatásnak a kezelésére
nemhivatalos van, de azért már egyszer bannolva lettem 😊

azt tudom felajánlani, hogy ebben a topicban valahogy kihekkelem az egész +- rendszert, ha szeretnétek
szeretnétek?"

Ebbõl azt vettem ki, hogy ha van nem hivatalos eszközöd, aminek a használatáért már egyszer bannoltak, akkor egy rendszer adminisztrátornak biztosan megvannak a hivatalos eszközei is erre.

Amúgy attól, hogy a homokba dugod a fejed, attól a probléma még létezhet.
Jó lett volna ha végig olvasod, mert ez a fajta válasz stílus eléggé szánalmas.

Na ja az FV TD valóban olyan mint a drog nehéz leállni vele,csak ne lenne olyan drága az arany lõszere.......
Ettõl függetlenül a kedvencem igazi mészáros!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

j0nNyKa
fú neharagudj de itt most rengeteg baromságot írtál le egymásután sorban, kezdve egy állítással rólam, ami nem igaz
úgyhogy a végét már el sem olvastam, passzolok, hagyom így 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Roger6
Mondjuk sima páncéltörõvel nagyobb az átütésed, szóval nem csoda, ha átütöd szembõl. (Ájj, de jó, hogy elõhoztátok az FV-t, megjött a kedvem hozzá - 1.600 WZ-be, 1.711 IS7-be, 1.650 Tortoise-ba, 1.540 WT auf E-100-ba) <#violent> Asszem hétvégén megint elpuffogtatok egy milliót.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Miért pont az artisták?

És a bohócok, az idomárok, az alkimisták, az smafu?

patchaou
Én egy olyat kérnék már akkor ha kívánságmûsor van, hogy artysták ne nyomhassanak rám mínuszt... sõt visszamenõleg tröröljék az artysták rámrakott mínuszait és akkor azonnal nagy mértékben változna a -+ arány. De különben meg pont leszarom XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Persze, mert rossz a script, és a bejelentkezésnél még látszik egy ideig.

Amúgy áruld el, szerinted mi a kivetendõ a javaslatomban? :-)

patchaou
Tényleg, ha F5 után elég gyors az ember akkor beadja XD Na végigplusszolom amiket nem tudtam 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Akkor írhattál volna 500+ -t is, az is igaz, nem? 😊 Jó, nekem mindegy, most vágtam 430 méterrtõl 1.711-et egy IS-7 elejébe. Szerintem nem örült. Nagy mák volt.

patchaou
Erre most ment volna egy mínusz XD

Kigyomlalta ? Most nyomtam rad egy minuszt es mukodott.
Master91
könyörgöm

1k+ (EGY EZER + 😄 az 1800 is 1k+)

ne ezt vesézzétek már ki
Yonnyka!

Elõször is köszönet érte, hogy kigyomláltad a +/- gombokat.

De ha igazán korrekt akarsz lenni, akkor szerintem a következõt kellene tenni: Ahogy korábban említetted, van rá lehetõség, hogy a logokból kiderüljön a rosszindulatú, sorozat minuszolgatók kiléte.

Mondtad, hogy egy moderátor tiltást kap, ha ebbe bele kukucskál. De vannak ennek az oldalnak hivatott rendszer adminisztrátorai, akiknek a feladata az oldal normális mûködésének fenntartása. Nekik bizonyára joguk van minden ilyen információnak az ellenõrzésére.

Velük karöltve megnézhetitek, hogy az itt kommentelõk kiemelkedõen magas negatív értékelése vajon a hozzászólások valós értéktelenségén alapul-e, vagy valóban találtok olyan accountot, amelyik szakmányban mínuszolgat a kommentek tartalmától függetlenül.

Ha beigazolódik a gyanú, hogy a névtelenség mögé rejtõzve ilyen primitív módon vissza lehet élni az értékelési rendszerrel, akkor bizony az egész SG.HU fórum rendszerében át kellene értékelni ennek a +/- rendszernek a létjogosultságát ebben a formában.

Nem tisztem ugyan de javasolhatnék egy áttekinthetõbb rendszert, ami ugyan munkát adna az oldal programozóinak, viszont tisztába tenné a problémát.

Ha minden hozzászólásnál egyedileg meg lehetne nézni, hogy ki adott arra a kommentre értékelést, akkor egyértelmûen kiderülne, hogy az egy valóban sokak számára haszontalan bejegyzés volt, vagy csak egy értékelõ Troll ügyködik. Ez a nyilvánosság eleve megfontoltabb nyomkodásra ösztönözné az embereket, de a valós negatív értékelést névvel vállalva még tisztázni is lehetne az ellenvélemény érdemi mivoltát.

A javaslatom nem szabadalmaztatott, így szabadon felhasználhatjátok az oldal mûködésének a korrektebbé tételéhez. <#vigyor0>

oneshotolt már e-75bõl ammo rack nélkül is az fv td. és az e-75 nem papír...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Roger6
Azért jóval nagyobbat üt, mint 1k+ ha átüt arannyal. 1k+ -t az alap lõszerére írnám, ahol 1.150 az átlagsebzés. <#nyes> 1.750 az alap sebzése, viszont 8.000 kredit egy skuló (sokan azt hiszik, hogy akkor most állandóan 1.700-akat lõ, de nem, 5-bõl 1-szer ha beadja, pedig weak spotot lövök). Plusszos kört nem nagyon tudok vele menni prémium fiók nélkül. Szûkülése, pontossága és töltési ideje valóban a legrosszabbak közé tartozik. Higgadtan kéne játszani vele, persze ez nem megy, heavy-ként használom én is.

De amúgy egyedül életképtelen, kell mellé más tank is.

Kis modositas fv sebzes teren. Papir tankba 1700 + , jagd e100, e100 , maus ,600-800, de voolt hogy e100 tornyaba szembol adta az 1800+-t. Oldalba kapva a tornyat vagy a felepitmenyet barmalyik kapja az 1700 korulit. Ha lancba megy akkor papir tankok is csak 600-at."csak..." Tegnap ket csataban is atutottem az e3-at szembol hasra celozva. Sima panceltorovel.Goldal mar egyszeruen nem birom tolteni foleg hogy zsinorban bukok vele.
Ez oké, de az ilyenekért sosem sírok. Nekem a következõ jelenet forduló elõ minden artys csatában:
Éppen játszom két ellenféllel a nyakamon és bumm jó esetben az ellenfél tüzére szed ki egy lövésbõl rosszabb esetben a saját. Tényleg várom tõled az olyan replayt, amiben meddel éppen meghülyítesz két (vagy több) ellenséges tankot és közben ügyesen elmozogsz az arty lövés elõl vagy mindezt ugye arty safe helyen teszed, mert te pontosan tudod hol vannak ilyenek és csak ott indítasz támadást.
És ugye te nem használsz xvm-et és sosem az alapján döntesz kit lõsz arty-val, hogy milyen statja van?

Bee-nek: Igen, Leoval a brit FV TD az egyik leghalálosabb ellenfél az artyk után, de csak utánuk, ugyanis mivel tudom, hogy õ rám az egyik legveszélyesebb sosem indulok el addig, míg fel nincs spotolva. Ha már fel van vagy fel volt, akkor tudom honnan számíthatok rá és nincs többé gond vele.

Master91
a brit td az arany lõszere miatt erõs...egy turbo HE.

papír tankba 1k+, Jpz-be ~3-500 😄 (jó pocakba ott is 1k körülit kapok, de hát nem tudom ki)
viszont olyan szûkülése van mint 1 artynak kb.
pontatlan

nincs meg, de nem is vágyom rá, teszten sokat játszottam vele
Bocs de nem igazán beszélem az állatok nyelvét szóval inkább hagyjuk. Hosszú... Igaza van Ot3p-nek, az ilyen wotos aberrációkat jobb figyelmen kívül hagyni. Meg amúgy sincs most ehhez hangulatom. Itt mindenki szûklátókörû csökevény csak te vagy helikopter. Köszönjük Emese. Most legyél magaddal boldog.

Tegnap századoztunk, Leo 1-et vittem. Egyik körben az arty TD módban belém vágott 1610 dam-ot, de megérdemeltem, mert nem figyeltem eléggé, lekötött a heavyk flankelése. Egy másik körben az FV TD kb. ugyanennyi HP-ról lõtt ki, ez viszont dühítõ.
Ha spotot kapsz, ami ugye 3 mp múlva derül ki jobb esetben, akkor arty még nem tud lõni, elmozoghatsz a felderített pozícióból. A brit TD viszont oneshotol, mire felvillanna a majrélámpa. Szerintem is irritálóbbak a TD-k.
Én is el tudnék képzelni egy ilyen szûrést hogy mondjuk 600 eff alatt max T6, 1000 alatt max T8... sokat segítene a random csatákon

WoT Artyst

patchaou
Megint a sarkítás...

Te ssem hallottál látom még az "arany közép útról", de nem is csodálkozom hogy egy ilyen beszûkült látokörû ember csak fehéret és feketét lát, a szürkérõl meg azt hiszi valami mendemonda...

De mond már meg nekem, hogy az a másik kettõ miért és honnan tudta hogy ott kell menni? (nekem van egy tippem: sírás helyett gondolkodtak és kihasználták a pályát... azt hiszem õk ketten lettek a topdamok is abban a körben)

WoT Artyst

Ugyan ezt Heavy, TD, Med és light ikonokkal?

WoT Artyst

Inkabb azokat lehessen szabadon loni akik t10-es tankokat hajtanak es nyilvanvaloan bot programokkal jutottak el odaig. Tegnap este fv td-vel a hatodik vereseg utan (full nyomorekok vs zold kek lila) berakott egy olyan csapatba ahol a top tankjaink soha nem latott negativ adatokkal rendelkeztek. Persze szakaszban voltak. Betoltottem es az egyiket ugy tarkon vertem hogy szetszakadt. Aztan jo ejszakat kivantam es lefekudtem aludni....
patchaou
De nyugodtan megcsinálhatnák külön játékmódnak. Ha akarsz artykat bepipálod, ha nem akkor nem. Mindenki jól járna.

Lenne, de ez már rég egy tömegjáték, és nem azért mert sokan játsszák. Tompikának is kell a sikerélmény.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Ne kezdjük már el megint. Volna megoldás hogy mindenkinek jó legyen, de a wg szarik rá.

Ez igaz, tényleg az õ hibája, hogy õt lövi az arti... Elvégre a hülyegyerek indította el a launchert és nyomott rá késõbb a battle gombra, kitéve magát annak a kockázatnak, hogy vagy próbálkozik vagy jó neki a 15 perces döntetlen. Idióták. Inkább térdepelne kukoricán a fal felé fordulva a sarokban és úgy várna 15 percet. Ezért legalább még villanyszámlát sem kell fizetni és a játékélmény is ugyanaz. Komolyan nem értem az embereket néha... miért nem ezt csinálja mindenki, hiszen ez sokkal olcsóbb.

Igazad van ez tök jó ötlet, te "jóltanult" ember módjára kivégzed a sajátod, aztán az ellen oldal akinek volt annyi esze hogy összerakja a képet jól szétartiz miközben campfestet tartotok a támadó csapatuk miatt 😄

Továbbá így javasolnám a TD-k nek is hogy az összes medet lõjjék ki, így nem kell félniük attól, hogy valamelyik leszivatja és bemegy a seggébe...

Sõt lõjjük ki a lightokat is mert, akkor nem kell célozgatni a 70-el rongyoló amxre, meg arany skulót lõni a földbe mert "épp az volt betöltve"

Így a végére igazi overly manly man-ek módjára csak a heavyk maradnak akik tolják az arcukat bármiféle gondolkodás nélkül hiszen se td aki áthugyoz szembõl, se arty aki belõ felülrõl se med aki be flankel, csak a 3 darab "R" azt nyomjuk face hug-ig...

Micsoda "álomvilág" lenne, "változatos" meccsekkel...

WoT Artyst

nem ez akart lenni a lényege... a 2 heavy úgy vonult pozícióba, hogy nem tudtam lõni, a 3. meg rongyolt a mezõ közepén és sírt hogy minden arti õt lövi

Ergó ha úgy érzed, hogy tégen mindig lõ az arty, valamit nagyon rosszul csinálsz...

WoT Artyst

Mnemomic
Kellene egy kezdeményezés, hogy a csata elején mindenki a saját arty-ját lõje ki. Nem egy ember, hanem lehetõleg minél többen aztán feljelentgethet ha akar 😊 Kíváncsi lennék mennyi idõ múlva tûnnének el az atysták a játékból. Persze a ehhez jó sokan kellenének, hogy minden csatában lehetõleg ez elõforduljon.

patchaou
A legtutibb az ha mindenki fedezékben marad. lemegy a 15 perc és döntetlen. Az tényleg fasza 😊

Kár hogy erre már nem adhatok pluszt.:/ Pokolra velük😄
Mondjuk ebben az is benne van, hogy a 8.6-os szóráskép buffal kissé átesett a WG a ló túlsó oldalára.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Menne a plusz de sajnos nem engedi a rendszer. Ez a hasonlat viszont telitalálat. 😛

Scheff: Ne aggódj, hamarosan az arti playerek attól is megmentenek hamarosan, hogy ember leül még ezzel a játékkal játszani. Majd aztán húzhatod a statod a botok ellen...

Egyébként az artiknak van a leghosszabb átlagos csatában eltöltött idejük. De ez biztosan csak véletlen mûve. A legtisztább az lenne, ha kikapcsolhatóak lennének a csata belassító unalomlövegek aztán az olyanok mint te manõverezhetnének az üres pályán, mivel mindenki az 1-2 nyamvadt fedezék mögött bújkál, a többi player meg mehetne értelmes csatákat, ahol bármelyik tankkal körbe lehet kalandozni az egész pályát és nem kell félni valami nyomoréktól aki 1 lövéssel hazavágja az egész körödet.

Látod Aru, azt hogy "noob" már nem is tagadja <#vigyor>

Leggyakrabban így szokott kinézni egy játék egy kis beszélgetéssel:
enemy heavyk vonulnak a hegy lábánál ketten, e75 zúz keményen kb 100 méterrel arréb mint az elõzõ kettõ, bum nyóccáz, majd a párbeszéd:
-"hogy az a qrv@ arti mindig engem lõ" -mondtaja az e75
-ugye az nem zavar, hogy te hagytad el egyedül a fedezéket
-ja, tényleg...

De õ még mindig az értelmesebbje, aki belátja ha elszúrt valamit...

WoT Artyst

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |