banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    Köszönöm a sok tanácsot! Remélem azért sikerül elsajátítani sok tapasztalatot. Eddig sajnos úgy játszottam hogy nem érdekelt az eredmény meg az átlagom ,csak minél hamarabb ki tudjam fejleszteni a tankokat. Amikor vesztes csaták voltak az sem tudott fel idegesíteni mert csak játszottam. De mióta látom hogy eredményesen is lehet játszani azóta már idegesít a vereség. Nekem a páncéltörők a kedvenceim Object 704(sajnos a fiam egy alkalommal eladta és nehéz vissza venni). Most viszont a KV-1 is nagyon tetszik ezzel kevésbé maradok alul és ha vesztes csatám is van sokszor utolsóként lőnek ki vagy túl is élem még ha magasabb csoportba is sorsol a játék . Az artykat én sem szeretem nem is játszok velük sőt ha könnyű tankkal játszok az a célom minél hamarabb kiszedjem őket. Ahogy nézegetem az eredményeket azért nagyon sokatok sok módot ,és aranyat használ, gondolom azért így könnyebb mivel nem kell több száz csatát lejátszani hogy meg legyenek az erősebb cuccok. Tudom azért a játék stíluson is nagyon sok múlik! A prémium tankok sem megoldás mindenre azt már én is tapasztaltam hogy elég hamar ki lehet őket lőni, ez már nekem is többször sikerült.Azt is olvasgattam hogy minden tank nektek sem vált be és azért nektek is volt olyan hogy több csatán keresztül nem tudtatok nyerni. Gondolom ez nem csak azért van mert hozzám hasonló átlagon aluli emberrel játszottatok. Esetleg ha tudnátok tanácsot adni mivel könnyebb be gyakorolni a játékot és milyen módokat használjak még (xvm-5.4.0.2,goharu_wot_skins_0.9.3 ezek vannak fent).