World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhez meg gondolkodó csapattársak is kellenének :-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

nem hiszem el h nem tunik fel h a fv304 mennyire op!!?? most is 58% stadpadder 280 meccsel a hata mogott vele, 4 kill, 2600 sebzes. vicc..
Épp ezért nem értem, hogy miért kéne nagyobbra venni a kirajzolást. Legalább ki lehetne használni a rádiót, a rádiós skilleket stb.
patchaou
Köcsög wégé beveheti bõ nyállal!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lasd az elozo postomat. Tobb mozgaster, tobb taktikai lehetoseg. Lehet nincs igazam, de nekem akkor is tetszene.
Bocsesz, elleptem kocsmazni, igy nem tudtam valaszolni. A radiokat nem feltetlen kellene feljebb tolni. Van skill ami segitene, csak a kutya se hasznalja. Egy 2x2 palyan viszont tenyleg lehetne taktikazni. Ehez viszont KELL h a draw distance jobb legyen mint most. Majd elvalik.
oké tárgytalan, hirtelen megjavult
Csak nálam van olyan, hogy belépek a játékba, rákattintok a csata gombra és egyszerûen ledob a szerverrõl? próbáltam EU1-en és 2-n is, még az onlie játékosokat sem jelzi ki
hmm, akkor ugy tûnik nálam halmozodnak a problémák. szabad hétvége végre, indult tegnap egy 12 órás bannal, ami 20 éves pályafutásom alatt elõször fordult elõ, most meg ez.😊

Beléptem a 2-esre és még csatába sem sikerült belépni, kidobott a garázsból. EU1 is ledobált elõtte.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én itt úgy döntöttem, hogy megadom magam. Jött a másik oldalt egy A-43 és hagytam, hogy kilõjön. Ez a mai nap nem elõször fordul elõ és mocskosul idegesítõ. Azelõtt 10 csatánként egyszer láttam itt ilyet, ma már meg sem tudom számolni hányadszor. Nem is látnak onnan fentrõl semmit. Nagyon nem értem miért vonz ez a játék ennyi balfaszt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy EU2 nálam is jól mûködik, EU1 teljesen bekrepált.

nekem digi van es egyesen nekem is csata vegen megszakad ez a szar.
Nekem miden patent, hasít a net stb.
Játékban mikor vonulok is simán fasza minden, ping, nincsenek lagg spike-k semmi.
De mihelyt vége a játéknak, egybõl szakadozni kezd, aztán nagy nehezen látom a csata utáni jelentést, és kész, szétkapcsol...utána betudok lépni..😄
Végre 1x komolyabban platoonoznék...erre ilyen baromság jön elõ, ami megnehezíti a folyamatos játékot...
Mnemomic
engem is a 9.0 óta kidob csata végén a garázsba visszalépéskor. Természetesen legtöbbször akkor mikor meg szeretném nézni a csata statisztikáját.

én is tonlájnra gyanakszom, mert nálam a sima böngészés is akad.

gondolom t-home szarakodik, v nem tudom, mert net lazán van, de h játszani nem lehet...vicc 😊
Nekem nagyon nehezen lép ki csatából, de nálam XVM se mûködik. Eddig azt gondoltam az a ludas.

GabeE3e
Eu2 jónak tûnik, legalább is itt a chat legalább mûködik 😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.

De, a garázsba visszalépéskor.
de. csatából kilépéskor eddig mindig, és csata közben is vannak durva akadások. ezek szerint nem csak nálam van gond.

Nem dobál ki.
GabeE3e
Titeket nem dobál ki a játék <#kerdes>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Roger6
Kemény meccs volt, mit ne mondjak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha akar újitani a laggaming, akkor a Karl mód tiszavirág életû idõszaka után ( visszatehetné ) az Elsõ világégés 100.-ik évfordulójára bevezethetné az elsõ világháborús módot. Elsõ vh.-s tankok csaphatnának össze nemzeti csata módra.
Központi hatalmak oldalán: Németország és talán a Monarchia ( Burstyn tank és lipták harckocsi)
Antant oldalán: Anglia, Franciaország , Amerika és talán Orosz cári birodalom.
Már meglévõ nemzetetek Tier 1-es oszlopa elõtt lennének Tier Zero/ Tier WW1 néven, + 2-3 slottal.

angelus1991ster.blogspot.hu

Eddig bírtam, eljött a sörbontás ideje a T-30 grindben.
Azt nem is figyeltem <#hehe> De õ legalább odajött.

Count Adyn
DurranTom epic név😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Párszor megkérdeztem már magamtól, hogy érdemes -e ezzel a játékkal játszani egyáltalán? Már egyre jobban idegesít az egész, nagyon sokan nem tudják merre az elõre. Aztán jönnek ilyen csaták, amik megválaszolják a kérdésemet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval Arctic-on elindulok balra, mert heavyvel vagyok, meg ki kéne húzni ezzel a fossal a 122-est is, így stockon nemigen kell arcoskodni. Erre nem jön senki, egy idõ után a T1 Heavy mégis jött. Ketten aláztuk a felfelé törõ enemyt, Hummel szépen lopja a killeket, de szarok rá, Mission Completed...Lenne, ha a másik oldalt a 10 ember meg nem döglene a két Jacksontól. Biztosan van olyan, amit jobban is csinálhattam volna, de itt csak hárman játszottunk. A két Jackson, meg én. A többiek a felhõket lövöldözték, ha el is találtak egy pirosat, módosan elnézést kértek tõle. Szép ez így, nagyon szép.

patchaou
Azért mert ezek kicsik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
még mindig nem tudom miért lenne jobb ?
Miért? Így a rádióknak nincs sok értelme magas tierben.
Pedig jo lenne par nagyobb palya. Ellenben ha a kirajzolasi tavolsag marad 500 meter, akkor ertelmetlen.
patchaou
Nem gáz, csak azt hittem lemaradtam valamirõl 😊

Count Adyn
Ám kérdésedre válaszolva: nekem érzésre jobb az E4 ágyúja😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
...
1x1 km-en olyan "embereket" látok aki azzal sincs tisztába mi az hogy CÉLZOTT LÖVÉS

ezeknek akarsz 2x2 km-t?

És mit csinálsz T95-el egy 1x1-es pályán? 2x2-esen ? Churchillekkel, Black princekkel?

hülyeség a nagyobb pálya
Ja bocs, rövidíteni akartam de, hogy hogy lett belõle t104 azt nemtom 😊 pedig nem is ittam ma még semmit 😊
Dehogynem . 1x1km-es pályákon sokhelyen csak triceratops harcot látok.

j0nNyKa
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Köszönöm! csak mehetnék már dolgozni. francos apeh-os meló is véget ér lassan. fél heteket nem játszottam . 8-10 óra munka után hihetelen gyorsan felcseszett

Azzal no problem. Jó srác, csak kicsit nyavajgós.

Inkább ezt a +/- szarságot vedd ki. :-)

Master91
szerintem az ilyen nagyobb pályáknak semmi értelme 15v15ön
patchaou
Láttam már T110E4-et... csak azt nem tudtam hogy mi az a T104.

T110E4 egy durva vad tank. Egy csörtetõ vaddisznónak néz ki.

patchaou
Mi a bánat az a T104?

Az érdekelne hogy jobb-e a helyzet a T104-el, mert ha nem akkor lehet itt hagyom abba ezt az ágat. Utálom ezt a tankot, állandóan láncot találok meg nulla sebzésû criticalokat lövök vele. Ráadásul ez a legpechesebb tankom, folymatosan a gyengébb csapatba rak vele, + ezzel buktam a legtöb 50% fölötti meccset kb. A WR-em 41% vele 160 meccsbõl, úgy hogy az átlag 52,5%.
És a Havok? az a teherautós demó jól nézet ki.

patchaou
Majd ha a motor elbírja. de nem bírja.

2x2km, 2x1,5 km-es pályák mikor jönnek? várhatóak? Kharkov a teszten nem nagyobb mint 1x1km?

Ja ezt én is észrevettem hogy annak ellenére hogy a t30-as gunja 0,39-es pontosságú ha jól emléxem, a T29-é meg 0,42 mégis a T29-el kb 5x jobb volt a találati arányom, mint a 0,39-es pontosságtól fényévekre lévõ T30 esetében. Egyébként a kérdésedre nem tudok válaszolni. Remélem sokat segítettem.
j0nNyKa
nem a mondanivalójára, az emberre értettem 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/