A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #333009 Én annyira nem szerettem, de azért sokkal jobb mint az elődje. Tornya baromi kemény, csak a kis "szemöldökén" sebezhető, depressiönje is van, úgyhogy lehet vele hulldownozni. A teste is átlagon felüli, de azért nem E-75 szintű, ahogy azt sokan állítják. Az UFP-jét T10 ágyúk már hajlamosak belőni, főleg a postaládánál, ami hiába vastagabb mint az UFP, ha rosszabb szögben van. A hasa többnyire már T8-aknak sem jelent problémát, cserébe viszonylag kicsi. Mozgékonysága elég gyenge, fullosan is elég lomha egy jószág, az ágyúját meg rühelltem, hihetetlenül kiszámíthatatlan és pontatlan volt, de erről másoknak más szokott lenni a véleménye (a ruszki sniper ágyúnak szokás nevezni az M62-t).
Összefoglalva elég jó tank, de nincsenek álmatlan éjszakáim amiért eladtam, pedig az már nem tegnap volt.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.31. 02:42:11