World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Ezen a vk36.01H-n melyik fegyvert érdemes használni? a 150-es átütésût ami elég keveset sebezz, vagy pedig a 135-öst ami nagyobbat? Amúgy nekem elég szar tanknak tûnik.

Létezõ "technológia", pár verzióval ezelõtt nekem valamelyik received damage announcer tudta. Nagyon hasznos volna, hátha valakinek van ilyen.

patchaou
Az agyam szétdurran már az állandó pittyegéstõl. Nincs valami mod, hogy egy játékostól csak egy pittyet engedélyezzen?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lakeville top tankunk egy T34, az egyik leglassabb tank a játékban, természetesen nem a foglalókör felé megy hanem le a laposba, esélye körbeérni az egész pályát megkerülve szinte nulla. Közbe foglalnak és õ 6-al halad felfelé. Ezek nem gondolkodnak mikor lemennek a völgybe hogy még ha ott átjutnak akkor sem tudják a csapatot segíteni egyszerûen hamarabb befoglalnak míg õk odajutnak. Ezeket egyáltalán nem érdekli a nyerés vagy a bukás.
Megkéne javitani a láncát, leesett. 😄

Solten
Turan 2 Kubinkaban:

link

Saor Alba

Azt hiszem KT-vel mentem, amikor szembejött egy AT-8, na mondom akkor ezt kivégzem gyorsan és megyek is tovább. Viszont az elkezdett engem szórni arannyal, de valami iszonyat gyorsan. Úgy kilõtt full hp-ról, hogy ilyen 100-akat sebzett, mondom ez kurva élet, hogy valamit becsítelt. Én lõttem rá egyet.
Késõbb viszont észrevettem, hogy szakaszban nyomja egy másik AT-8-al, ami valamiért nem akart felvillanni és felváltva lõtték rám a goldot, csak elsõre nem tûnt fel a dolog. Meg kell hagyni, jól csinálták, de elsõre nekem is égnek állt a hajam, hogy mióta van ennek géppuskája...

Volt ott még pár tank mellettem, aki rálõtt, amikor kiállt a nyílt terepre agyonlövetni magát, aztán írogatott egész csatában.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gondolom volt nálatok még egy Jagdtiger <#nyes>

Ma rám talált a nap idiótája. <#banplz>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap annyit írtam, hogy "légy szíves" kaptam rá 2 mínuszt.

Ennyi.

Amióta minden büdösszájú paraszt netezik, mert az apja lomizásból összetákolt neki egy gépet a wifit meg lopja azóta ez van.

És ahogy valaki írta, másik topikban meg nem állnak szóba veled, mert tele vagy mínusszal...

Kapcsold ki pls.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

chi-ri -be van ertelme premiumuzemanyagot rakni? okoz erdemi javulast?
pointer4
E75 el nem nagyon ment úgy látom XD
Mióta megjelentek az új német TD-k, azóta nem mentem 3K meccset, de a LolTraki, na az ütött <#hehe>

pointer4
Jogos, jól megfogalmaztad !
Kapsz is egy mínuszt... akarom mondani pluszt 😄
wtf aufe100-al 3k meccs???
A flame követhetõ, aki vállalja az a nevét adja a véleményéhez. Ez korrekt, még ha sokaknak esetleg fölöslegesnek is tûnik.

De a rosszindulatú mínuszolgatás, ami mögött nincs érdemi vélemény, csak esetleg valaki haragból, brahiból, dacból, primitívségbõl mûveli a névtelenség homályát élvezve, az önmagában is eléggé komolytalanná teszi a végeredményt.

Valamiért a lila E 25-ös játékosoknak meg szoktam nézni a statjukat, kíváncsi vagyok rá mennyit játszanak ezzel a kis limlommal. Elsõre az 1200 Top Gun tûnt fel, na mondom ez nem szarozik.
Aztán ezen beszartam <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még ekkora statpadder gyökeret...

j0nNyKa
igen, emiatt is kell átgondolni nagyon 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

pointer4
Amióta aktív fórum modink van 😊 , értelmét vesztette a pontozásos rendszer, mert minek tegyük láthatatlanná valaki posztjait, ha úgy is kitakarítod.
vagy aki idaig elintezte egy minusszal, az most belemegy majd a flamelesbe.
pointer4
"Mark pedig bizonyos okok miatt el lett tanácsolva."

Neeee, emós nyikhajokat nem tartotok meg kabala állatnak ?😊
A hülyéket ki tudod bannolni, mert azonosítani tudod a nick alapján.

De akik egy anonim rendszert trollkodnak szét, azzal mit tudsz kezdeni?

j0nNyKa
nekem fontos, de mindig van ellentábor
kénytelen vagyok átgondolni, hogy ha kivenném a plusz-minusz rendszert, nem vonzanék-e be vele mégtöbb hülyét, akik vernék a mellüket emiatt, és csak romlana ezzel a topic színvonala?!

Az 59-100T típusú 100mm-es szerintem a legjobb, én azzal használom.

Nekem se ezen, sem a T-44-en nem jönnek be a 122mm-es ágyúk.

Köszi, nem megyek tõle a falnak. :-)

Csak bosszant, hogy egy elvileg jónak tûnõ megoldást ennyire felül tudnak írni a trollok.

Kíváncsi vagyok, hogy az SG csapata tud-e, akar-e kezdeni ezzel valamit.
Végül is õk tervezték be ezt az opciót, ami ebben a formában komolytalanná vált.

Remélem fontos nekik hogy az itt fórumozók korrektnek érezzék ezt az oldalt.

"tierlimitessé tenni a t6 és t7-es medeket"

Miért pont azokat? Ez nekem úgy hangzik, mintha személyes oboa miatt szorgalmaznád ezt. Vagy valami más?

Szégyen fal: a nyomorult kilõtt, mert kilõttem elõle a tankot. Szerintem kemper vagyok, mert 500 HP-val nem megyek neki 2 heavy tanknak 😄 Az nem számít, hogy a csata elején gyakorlatilag én voltam az ék 😄

AXN11 gratulálok, ja persze, hogy magyar...Hunsossal szakaszban...

Majd keress meg TS-en 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

.. a rinyával
Aki szeret WoT tankokat modellezni.
Rehinmetall-Borsig Waffentróger 1/50-es papírmakett sémája
Valamint hamarosan elérhetõ lesz a wot.ru oldalán a Stug III B és Stug III G.

angelus1991ster.blogspot.hu

Csak pár dolog van a kívánságlistánban, amik ha teljesülnének örökre befejezném a rinyát:
- többmagos processzor-t használja
- tierlimitessé tenni a t6 és t7-es medeket
- indokolatlan fps csökkenéseket mérsékelni ( minimumon beállításon rosszabb , mint maxon )
- EU, EU4 és stb.

Nincsenek rossz napjain. Messiás? az Armored Warfare lesz az😊 na elhúztam egy hétre

A messiás megjött, csak most az a helyzet vele várni kell pár hónapot, hogy olyan legyen hogy jobb legyen ,és na majd akkor fogja lenyomni a WG-t és mennek csõdbe...de igazából: NEM. Messiás se messiás és nem változtat semmin.

Akkor szokj hozzá mert a tortában is ott van.
Hát a fene sem tudja...tekintve, hogy már megjött a várva-várt messiás és még mindig itt rontja a levegõt...még a wg sem ment csõdbe, Serb nem kapott rákot...erre az FPS-e is leesett. Rossz napjai lehetnek, de nem adja fel!

0 sebzésért járna. Tier 4 felett kéne bevezetni. Aki nem sebez, kempel az a fele xp-t kap vagy negatív xp-t.

Pales27
Hol megszerezné, hol meg elvesztené a következõ tankot 😄

A negatív xp-t már én is régóta szorgalmazom. Az lenne ám a szép világ 😄

Az lenne a legjobb ha a Confrontation/Összecsapás módot visszahoznák.

Úgy biza, anno ki köllött szenvedni egy tankot. Tigrisel kilõttem egy E-100-at, T-50-el egy T95-öt. Ezek a killek többet értek mint egy top gun.

patchaou
Az volt, ki is hullottunk XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Így is túl kevés már a +-2-es limit és a sok egysejtû gyorsabban éri el a nagy tankokat mint a régi szép idõkben. Szerintem keményíteni kellene, vagy bevezetni a negatív xp-t.

GabeE3e
STA-1 kivan fagyva?😄

Stronk cw lehetett <#taps>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Azt a tierlimitességet más tankokra is át lehetne ruházni. T6-os és t7-es medekre. Prémium fiókkal nekem is volt 100ezres köröm.

Minimumra vettem a grafikát és jobban szaggat mint maxon. Mi lehet az oka? hajamat tépem tõle. War thunder maxra van állítva, több négyzet kilóméteresek a pályák. Több az elhelyezett modell és nem akad. Mégis mitõl akadhat ennyire? Milyen fölösleges számításokat végezhet a fakidöntés számolásán kívül?

Az AT-15 kupakjában van a töltõ??18k csata alatt még ilyet nem láttam.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

j0nNyKa
de ugye nem azért játszod már csak a wotot, hogy naponta 5-6 alkalommal itt sgn lefikázhasd?

patchaou
Tegnap ilyeneket mentem vele 😊

Detto. Mennyire kaptad meg az ace-t? Tegnapelõtt az 1020-ra csak másod osztályt kaptam.
patchaou
Mirõl terel el mit? Én megcsináltam és kaptam egy olyan tierlimites 8-as prém tankot amivel élvezem a játékot 😊

Azzal sajnos nem tudok szolgálni már több mint fél éve, talán nyáron volt még élvezhetõ a játék. Annyira szeretnék pozitívat írni errõl a khm kedves játékról. SuperPershing event meg csak elterelés.