World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
Késõbb viszont észrevettem, hogy szakaszban nyomja egy másik AT-8-al, ami valamiért nem akart felvillanni és felváltva lõtték rám a goldot, csak elsõre nem tûnt fel a dolog. Meg kell hagyni, jól csinálták, de elsõre nekem is égnek állt a hajam, hogy mióta van ennek géppuskája...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ma rám talált a nap idiótája. <#banplz>#banplz>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ennyi.
Amióta minden büdösszájú paraszt netezik, mert az apja lomizásból összetákolt neki egy gépet a wifit meg lopja azóta ez van.
És ahogy valaki írta, másik topikban meg nem állnak szóba veled, mert tele vagy mínusszal...
Kapcsold ki pls.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De a rosszindulatú mínuszolgatás, ami mögött nincs érdemi vélemény, csak esetleg valaki haragból, brahiból, dacból, primitívségbõl mûveli a névtelenség homályát élvezve, az önmagában is eléggé komolytalanná teszi a végeredményt.
Aztán ezen beszartam <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még ekkora statpadder gyökeret...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Neeee, emós nyikhajokat nem tartotok meg kabala állatnak ?😊
De akik egy anonim rendszert trollkodnak szét, azzal mit tudsz kezdeni?
kénytelen vagyok átgondolni, hogy ha kivenném a plusz-minusz rendszert, nem vonzanék-e be vele mégtöbb hülyét, akik vernék a mellüket emiatt, és csak romlana ezzel a topic színvonala?!
Nekem se ezen, sem a T-44-en nem jönnek be a 122mm-es ágyúk.
Csak bosszant, hogy egy elvileg jónak tûnõ megoldást ennyire felül tudnak írni a trollok.
Kíváncsi vagyok, hogy az SG csapata tud-e, akar-e kezdeni ezzel valamit.
Végül is õk tervezték be ezt az opciót, ami ebben a formában komolytalanná vált.
Remélem fontos nekik hogy az itt fórumozók korrektnek érezzék ezt az oldalt.
Miért pont azokat? Ez nekem úgy hangzik, mintha személyes oboa miatt szorgalmaznád ezt. Vagy valami más?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Aki szeret WoT tankokat modellezni.
Rehinmetall-Borsig Waffentróger 1/50-es papírmakett sémája
Valamint hamarosan elérhetõ lesz a wot.ru oldalán a Stug III B és Stug III G.
angelus1991ster.blogspot.hu
- többmagos processzor-t használja
- tierlimitessé tenni a t6 és t7-es medeket
- indokolatlan fps csökkenéseket mérsékelni ( minimumon beállításon rosszabb , mint maxon )
- EU, EU4 és stb.
Nincsenek rossz napjain. Messiás? az Armored Warfare lesz az😊 na elhúztam egy hétre
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Stronk cw lehetett <#taps>#taps>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen