banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Én az ici-pici tankot nagyon szeretem , amivel sokak szerint a legegyszerűbb játszani Ez pedig a KV-2 . :)
    átlag 1.8- 2K sebzés kell lassan a 85% eléréséhez . ( tapasztalataim szerint) Mindez azért van gondolom mert ügye elszaporodtak a TOG II sek , és mindenki elővette a KV-2-öt . 84.76 volt a max hétfőn . Akkor rákattantam megint a kedvencre , hogy megszerezzem a 2, kiválóság jelet . 1911 sebzés , és 944 spot damage . ( 2855 sebzéssel sikerült 84.6 % ról felugrasztanom ) Tudtommal a spot damage is beleszámít . Lényeg , hogy egész héten a plafon 84.76 , és a 79 % közt ingadoztam . Úgy ahogyan írtad , mikor már csak pár tized kellett , akkor jött 3,4,5 széria szopó ág , és vissza esett 4-5 % ot . Szóval kitartás :)