World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Azt hiszem, hogy még valahogy kiszenvedem ezt a 30 ezer xp-t a japán ágon, aztán jegelem ezt a fos játékot a következõ patchig. Egyszerûen annyiszor lefagy, hogy lehetetlen játszani vele. Minden ötödik meccsemet tudom végigjátszani, a többiben vagy csak a játékot, de sokszor az egész gépet újra kell indítanom.
Érdekes módon, Dead space 3, Crysis2 stb, full felbontáson 40-50 FPS-el fut , de ez a szar , alap (nem fejlesztett), közepes grafikán akad és kifagy. És nincs megoldás.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Antimat
Ja, lehet, hogy elírás, csak már többször láttam.
Most, a Master91 által linkelt videóban is így volt, szerintem inkább röhögés akart lenni.

cyka blyat

ximix
Nem.
Jól nevetnek хахаха ami annyi hahaha,lehet elírta.
Amúgy kíváncsiságból beírtam és https://translate.google.hu/#auto/hu/ahahah
Antimat
Az oroszok miért úgy röhögnek, hogy "ahahaha" ahelyett, hogy "hahaha" ?

cyka blyat

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

ximix
Hmm ez egy igazi gyöngyszem, amúgy meg nem rossz a hangulata szemtõl szembe mindenki, a régi Malinovkai rush-okra emlékeztet amikor elõre és a mezõn megküzdöttünk.
Az a fele is ép elég baj néha

It\'s a trap!!! :)

War Thunderben legalább kijelzik hogy melyik AI és melyik nem. De ezekre nincs embernyelvi szitok ha ember játékosok. Megérteném ha csimpánz lenne a monitor elõtt. De az Eu szerver se mentes az ilyenektõl. Rengeteg csata van amikor egyedül vagyok zöld, és néhány sárga. Vagyis a 15 fõböl 3-4-en játszunk.

angelus1991ster.blogspot.hu

A tegnapi pedózás ma is folytatódik:

Itt legalább csak a fele lõ golddal,nem úgy mint T8-T10.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Master91
Valamit jól csinálok vele, mert 1.64 a lepattanó/átütés arányom. Ilyen magas ilyen tierben még nem volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A nap utolsó csatájának tökéletes,és a mérleg se lett rossz:

Jó éjt!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Elvileg M3 light, 300 gold meg egy nap premiumos kodokat szoktak osztogatni
ximix
Megnéztem a videót a FTR-en hogy mégis milyenek azok a hangok hát ööööö csodálatos hangorkán a WéGés fiuk kitettek magukért a WoT játékosok nagy része tuti idézem "legjobb minõségû hangrendszeren" fogja hallgatni ja mégsem sima fülhallgatón.

Nem lett volna egyszerûbb egyet fülesre egyet meg 7.5. akárhányra majd mindenki bepipálja mit akar és ennyi, most a hipi-szupi minõségit hallgassam fülesen ami nem arra készült zsír mert tuti mindenki a 400Wattos házimozi rendszeren fogja nyomni 2 órát és amikor szünetet tartasz, hogy igyál valamit elcsodálkozol ahogy a TEK-s páncélozott harci szekér milyen szépen mutat a kert középen a villogó rendõrautók között😊

A cudálatos hang effekteket meg gondolom itt rögzítették a mekmesterek, mert valahogy még mindig nem az igazi.

http://www.youtube.com/watch?v=6AnjiDeIKrE&feature=youtu.be&t=55s

hmfesten valakinek jutott kod? Mit adott? Meg kb 30an voltak elottem, mikor kijott a WGs gyerek es mondta, hogy a kodok elfogytak, mar csak polo van. 😞 Kivancsi vagyok, mirol maradtam le.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Tono34
Volt ma kint valaki a WG-s srácoknál?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A hasa olyan 200 AP-effektív körül van, közelrõl szögben az sem olyan egyértelmû, legalábbis kilences ágyúktól még meg lehet védeni.

Még nincs vele 50 csatám, de top tierként már több olyan játékom is volt vele, amiben csak arti tudott sebezni.

Sidescrape-szögben még nem olyan veszélyes.

Végülis mindegy, mert még mindig ott a hasa, ami csemege. Az a baj, hogy az említett lemez sidescrape közben is hajlamos beleköpni az ember levesébe. A ficergés meg jó dolog, csak vagy bejön, vagy nem. Tapasztaltabb játékost nehéz zavarba hozni vele.
Olyan szituban olyan 50%-so az a rész tízes hevi AP ellen, mozgással kell védeni értelemszerûen.

Nem tudom, de a válaszok alapján rendszeresen levonom a következtetést, hogy a kérdezõk igen jelentõs hányada a tökhülye szinten mozog.
Sunsetjoy
Ki a tökömet érdekelte az, hogy mi a fenét néz Storm, és hogy milyen ropogtatnivalót eszik közbe...?

Talán hogy egyes játékbeli elemek ugyanolyan hülyeségek, mint a szuperhõsök? 😄DD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

- Storm megerõsíti, hogy a 9.1 elõtti átlagsebzés értékek nem fognak számolódni az ágyúcsövekre kapható jelzések megkapásakor
- ezekhez a jelzésekhez legalább 100 csatát kell majd játszani az adott jármûvel
- Storm nem szereti a képregények alapján készült filmeket, ezek közül csak Nolan Batmanje tetszett neki
- a T40 lövés utáni álcaértéke durván túl lett erõsítve, ez változni fog (a 9.0-ban 350 méterrõl lehetett lövés után spotolni, a 9.1-ben ez 378 méterre fog változni. Összehasonlításul: a Borsig 9.0-ban 354 méterrõl, 9.1-ben 364 méterrõl)
- Storm megerõsíti, hogy nem lesz két különbözõ lövéshang-készlet (túlságosan megnövelné a kliens méretét, és túl sok tesztelést tenne szükségessé)

- Storm megerõsíti, hogy a jövõben nagyobb lesz a változatosság a különbözõ ágyúk hangjai között (Overlord: “Jelenleg azokat haszáljuk, amiket eddig felvettünk. A jövõben elképzelhetõ lesz, hogy a felvett, és a mesterségesen "hangolt" hangeffektek egyfajta egyvelege kerül a játékba. Egyelõre a visszajelzéseket elemezzük.”😉
- Storm megerõsíti, hogy rengeteg idõt töltenek a bugok javításával az összes régió számára
- a Wargaming a közelmúltban létesített egy "optimalizációs részleget". A játék optimalizációja továbbra is folyamatos marad.
- Storm megerõsíti, hogy neki és SerB-nek már nem nagyon van ideje a kérdésekre válaszolni a RU fórum "klasszikus" topikjában
- a legénység más szerepkörre történõ átképzése (például lövészt rádióssá) tervbe van véve, "kész lesz, mikor kész lesz"
- a jövõben több, a játék stabilitását szolgáló fejlesztés kerül bevezetésre

Overlord a 9.1-es hangeffektekrõl: “Tény, hogy az új hangeffektek a legjobb minõségû hangrendszereken a legélvezhetõbbek, a WG hangmérnökei is ilyeneken készítik el, és tesztelik õket. Sajnos a skálázhatóság egyelõre elég gyenge ezen a téren”

Overlord on gold ammo: “Több lehetséges ötlet merült fel a gold ammót illetõleg, úgy a limitálás, mint a nerfelés. Meglátjuk ezek meg lesznek-e valósítva, és ha igen, mikor”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elmentem k..vázni
5/9re mentünk és döntetlen lett!<#falbav>

A varázsszó: Hétvége...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ja nem tudom miért írtam sidescrapet, forgatás akart az lenni.
Azért a forgatással óvatosan, nekem volt, hogy 40 fokos sidescrapenél egy Conqueror már gond (és gold) nélkül átlövöldözte a front szélein lévõ "csapott" ferde részt (nem tudom jobban elmagyarázni, szerintem tudod mirõl van szó😊. Meg mondjuk az E-75 hasa nagy, de már kicsit beforgatva is tud egész meglepõ, szemét pattintásokat produkálni, míg a Sütié hiába kicsi, mivel közel függõleges, beveri minden.
A hétvége csak a pedózásra jó:

Bár hétközbe is StuG III Ausf. G a legjobb feszültségoldó:

;-)

Haha, én szerettem a World of Hellkitties-t.
http://kepkezelo.com/images/piun16te18pu00vbqxrc.jpg

patchaou
l2p moron

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lunki88
😄 😄 Én jót szoktam röhögni az ilyeneken. Ilyesmin nem érdemes felhúznod magad.
jól kezdtem az estét volt vagy 3 gyõzelem, már kezdtem csodálni, na erre jött vagy 8 vereség, csapatok katasztrófálisak. Tier 6 csata és top KV-1S tankunk beszorul sigfried line pályán a betonakadályok közzé. Mit lehet erre mondani?
Sokkal jobb, mint a World of Tank Destroyer's 😊

patchaou
World of premium Tanks

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sztem erõsebb az E-75-nél a teste, mert ez nyugodtan lehet 40-45 fokig is forgatni, míg az E-75 már 30-nál kritikus.

Én a várakozásokhoz képest csalódtam benne. Hulldownban tényleg ász, de én E-75 szintû testre is számítottam, ami hiú reménynek bizonyult. Bár fene tudja, nagyon rég húztam az E-75-öt, lehet csak az idõ szépítette meg az emlékeket.
sziasztok nemtom ki hogy van vele de nekem ma béka segge alatt volt az fps le vittem a beállításokat a leg gyengébre akkor is. nagyon nem értem
Ez a fullos ST-I a játék legjobb nehéztankja, kisebb talajellenállással és jobb tûzvezetéssel ebbõl simán lehetne tízes is.

Maala
Tekints magadra úgy, mint egy jótevõre. 15 embernek gyõzelmet hozol! 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mert tudod a HE legalább sebez...nem érted a logikájukat.

Sunsetjoy
Minden gyõzelem 2x-es xp-t ad kedd reggelig, ez a hétvégi egyik event.
Csak ugye a gyõzelem, na az hibádzik 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mnemomic
jó tank. az alap toronnyal ez van de a fejlesztettel már nincs annyi ammo rack de utána is elõfordul. elsõ meccseken nekem sem tetszett.

Nohab
Köszi! Hirtelen már azt hittem, hogy valami veszett mákos ürge vagyok 😄
patchaou
igen

Nohab
Hali!

Van most valami event, hogy legalább háromszor tudom leduplázni a tankjaimat?
patchaou
Nekem az STA-1-et lõtte lõve szigorúan golddal... az még mindig ennyire jól keres?

JeffDunham
Tegnap az ellenfél Löwéje HE-vel lõtte a tankom, 80-100 sebzéseket bevíve. Annyira röhögtem rajta hogy egyszer mellé is lõttem. <#vigyor> <#vigyor>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

De legalább nem arty. De egy csatában volt gold-os arty, meg KV-1 a rövid 122-essel, aki...HE-vel lõtt. Kiesett az egér a kezembõl. Le is teszem pár órára a WoT-ot. Ennyi elég. Sok is. Goldos arty meg HE-t pukkogtató KV.

patchaou
Nekem a 8-as csatában full golddal lövöldözõ 50-100... természetesen lila volt a drága.