World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
jött is a win rendesen :3
az sg fórum annyira 2014

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
az sg fórum annyira 2014
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
az sg fórum annyira 2014
@Jonnyka: az itteni kommentelõk 90%-a kb. ugyanúgy ismeri az IS-3-at, ezért a legtöbb esetben valószínûleg a random sebzés döntené el, hogy ki gyõz. SG-s századozásnak lenne értelme, de nem hiszem, hogy rajtam (és még néhány játékoson) kívül sokakat érdekelne. Pedig jó FC-k is akadnak itt, sokunknak "katonaként" van rutinunk a századokban. De a legtöbben inkább klántársakkal-ismerõsökkel tolják.
@Serious: egyikõtök sem tartotta magát a megbeszéltekhez (skilles crew vs. kikapcsolt replay), ezért nem volt korrekt a párbaj. A stream-et néztem, szerintem 75%-os legényekkel is nyertél volna (IS-3-mal hátrál töltés közben, holott Te voltál lépéselõnyben?? Wut?). De mindegy, lapozzunk, az egész sztori vihar volt a biliben.
angelus1991ster.blogspot.hu
Masodszor, o is LEGALABB 100%-os crewal jott be (toltesido es a sebesseg is egyezett).
Harmadszor, o kerdezte hogy replayt veszek-e, mire mondtam h a reszemrol felesleges ugyanis streameltem az egeszet, majd o hirtelen elfelejti bekapcsolni a replay felvetelet, menjen már a busba..
a kerdesekre valaszolva: igen minden mod legalis, ami benne van az OldSkool's ProMod-ban.
egyebkent utana meseltek rola eleget, ahhoz hogy legkozelebb messzirol elkeruljem a hozza hasonlo betegeket, nem is tudom minek mentem bele az egeszbe, magamnak mar bizonyitottam a proleague-ben, mas velemenyet meg lexarom.
//tema lezarva
az sg fórum annyira 2014

Felderítõt játszottam, még TD-vel is azt szoktam, pedig általában nem kifizetõdõ, de most a csapatom úgy döntött lövi a pirosakat. Ez már óriási fegyvertény, mert általában nem szokták.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Gyõzelem!
Csata: Karelia
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 2 155
Szerzett kredit: 186 279
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Megvásárolva:
A lõszerek T26E4 SuperPershing jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 4 080
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
R3nton: Volt T32-m is IS-3-am is. Mind2-vel elég sok csatát nyomtam, igaz a T32-vel még a régi rendszerben, gold ammo nélkül. Egy IS-3-nál egyszerûen nem tudod annyira levinni a célkeresztet, hogy rendes szögbõl lõdd meg az amcsi testét, de lõheted a turret ringet is, amit nem igazán ad be, vagy a tornyot aminek kb semmi értelme. Míg fordítva, ott az egész tetõlemez amit baromi könnyû eltalálni, de még a periszkóphoz sem kell semmi agysebészet, bárhogy izeg mozog az orosz. Ilyen facehugban egy szovjet tankot kb hp veszteség nélkül vagy max 2 beszedett lövéssel de full hp-ról ki lehetett végezni. Ezt volt alkalmam mind2 oldalról kipróbálni.
A gold ammo korában pedig szerintem egyszerûen a dps dönt, nem a páncéllemezek döntöttsége, meg a taktika...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Legdühítõbb az, h ezt mindig ilyen 700-1000 eff-s ember követi el, aztán még neki áll mosolyogni meg minden. Legszívesebben ilyenkor a torkán nyomnám le az arty ágyúcsövét. Mert ahhoz tényleg nagy skill kell h megnyomja a gombot a világ végérõl.
Miután beoltom pár sorban, a kedvenc szövegem meg is kapom tõle: u r dead, not me....fúúú 😄
Ilyenkor mindig kíváncsiságból meglesem milyen statja van egyes tankokkal. Ma is kifogtam 1 díszhuszárt, 1300 avg dmg-e volt e-100-al. Bezzeg a t9-s artyjával 2k...😄 Aztán miután 1shotolt, még neki állt okoskodni h artyhoz skill kell, meg h ne sírjak, mert low vagyok stb. 😄
Amúgy a T32 a legtöbb tank ellen nyerõ facehugban, csak az alcsonyak tudják igazán megszivatni.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Azt viszont sajnálom, hogy letörölte a videóit, én kötelezõvé tenném minden kezdõ játékosnak.
sponsored by Johnny<#hehe>#hehe>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(attól nem szégyen kikapni) <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Sõt, inkább rendezzünk SG-s bajnokságot: akik nem értenek egyet, azoknak irány Himmelsdorf, majd a vesztes kezdjen el óbégatni, így meglesz a heti program. Így Jonnyka sem lesz munkanélküli, ergo még a foglalkoztatást is támogatjuk.
Ezek a kill/frag textúra elemek a tank ágyúján, csatában lesznek? Nem fog még jobban akadni a népnek a gép? Mivel még még mindig nem teljesült legnagyobb kívánságunk : többmagos processzor engedélyezése.
angelus1991ster.blogspot.hu
Gyengébbek kedvéért a modikat általában minden fórumon csak az elsõ figyelmeztetésig szabad, mert utána jön a banhammer, bármilyen bátor is az illetõ.
Taníts Mester! 😄