World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Számodra nincs már több remény....
A tényleges ban okát egyébként én sem tudom, pedig nem voltam WoT szabin. SG moderálásban nincs egynelõség és demokrácia 😊

Maala
Gondolom ezt a matériát Johnny elrakta a mocsokba (tankcsapda áthallás, valaki? 😄), szóval nincs lehetõség már, hogy egy jót nevessen rajta, aki WoTszabin volt éppen? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
IS-3 vs IS-3-ról van szó. Your argument is invalid.

Kronos79,Bee: Ezt nem tudtam. 😊 My argument is invalid.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A fórumon leírta a szabályokat, a 75%-os legények is szerepeltek benne. Serious nem tiltakozott, így én is elhittem volna. Mindegy, nem ért annyit ez a verseny, amennyit kihoztak belõle.
Nem tudom felétek hogy megy a dolog és nem foxit akarom védeni. Itt a fórumon leírta Benji a feltételeit, majd ahogy láttad a játékban mégegyszer. Serious egyetlen alkalommal sem írta, hogy kifogása lenne a feltételekkel szemben. Amint rányomott a csata gombra, úgy gondolom, elfogadta a feltételeket. A hallgatás beleegyezés.

Azt is megértem, hogy ráfókuszált õ is és a tárasi is az "ESL" részre, de a mondat utána még folytatódott. Ennek elolvasása elmaradt.
IS-3-al ha valakinek belemászol az arcába akkor szétlövik a tornyod felülrõl. (Fõleg T32 ellen veszélyes, ez de más tankok is könnyen ki tudják használni) Bár ha a vereség a cél, akkor tökéletes a taktikád...

mondjuk, ha a szavazni kéne róla, gondolkodás nélkül arra adnám a voksom, hogy ne legyenek modok. talán az xvm hiányozna, a többi nélkül simán meglennék. és tisztább lenne az egész.

Maala
Hát, ha csak annyi volt a "megbeszélés", hogy rákérdezett chaten, hogy "75% legények?" (kb. ezzel egyszintû), akkor az nem valami nagy megbeszélés. Ha valamit akarsz, akkor biztosra kell menni. Szerintem.

+1
IS-3-mal arcba kellett volna mászni, nem hátrálni; szerintem is itt bukott el. Szerencséje sem volt, átlag alatti sebzéseket lõtt.
De...
Serious 2 skilles legényekkel ment be, Foxy (elmondása szerint) 75%-os legénységgel, mivel ez volt megbeszélve. Nem volt korrekt az 1v1, de a reakciói és a HUNS elleni bosszúhadjárata nevetséges volt.
Maala
Nem, egyszerûen annyira kevés lett 9.0-val az FPS-em, hogy nem próbáltam még felrakni az XVM-et, mert azzal még kevesebb lenne. 40-ról 18 fps... Sux.

popey8
Egyedül a warpack (vagy az abban lévõ 1-1 mod) használóit bünteti a WG. Azt is csak akkor, ha feljelentés alapján vkirõl kiderül. A WG úgymond egyedül nem tudja kideríteni és tetten érni/lebuktatni ezeket az embereket. Teszem hozzá, sajnos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ok, ez igy legalább tiszta, mármint nem úgy, csak jó tudni. 😊

egyetértek, ezzel kezdtem: a zoomout mod kb ugyan ez. nem ez érdekelt az egészben, sem a feljelentgetés, sem hogy foxiék csörtéjében ez jelentett e elõnyt vagy sem. ami érdekelt, hogy a wg tesz e a tiltott modok ellen, vagy halál nyugodtan használhatja bárki.remélem így érthetõ. csak ennyi, nem akartam túlragozni a dolgot...

Átváltottál AB-ból RB-be? 😊 - csak itt az XP-t is kevésbé kapod így.
A minimap mod a leghasznosabb egyértelmûen szerintem, bár emlegették már, hogy beleteszik hivatalosan is (némi késéssel a reload timer is bekerült). Ha lehetõség lesz akár a WG saját PR-jének kiírására a játékosok fölé, akkor már mod sem kell szinte.

Maala
Az az NA szerver, még mindig. EU-n csak attól függ, hogy bannolnak-e, hogy milyen jó ismerõseid vannak. A lehetõség adott rá, de ettõl még nem fognak feltétlen, mert nincs lefektetve, hogy "Ha ezt használod, akkor bannolunk", mint az NA-nál. Csak annyi van, hogy "ha másképp játszol miatta, akkor szerintünk nem játszol a fair play elvei szerint". Azt meg sehol mondják, hogy mi van akkor, ha nem játszol a fair play elvei szerint. De valószínûleg, ha ismerõsöd egy mod, akkor semmi sincs. Ha épp szúrod egy mod szemét, akkor account wipe. Ezért nevetségesek az itteni szabályok. 😊

Igen, az szerepel de CSAK NA szerveren. 😊 EU-n nem talalsz ilyet (lasd az elso linket).
Én azt gyanítom, hogy azért engednek sok modot, mert azok csak azokat az adatokat rajzolják fel vizuálisabban, rendezettebben, amik amúgy is elérhetõek lennének. Esetleg nehézkesebben. És a modok is csak azokból az adatokból tudnak ilyesmit feldolgozni, amiket a szerver kiküld. Az meg publikus. Amirõl nincs adat, az nem is látszik.

Például ha egy távoli tankot felfedez egy spotter, az rádión lejelentheti a csapatnak az ellenséges tank mozgását, merre néz, hova tart célra, stb.
Mint ahogy TS-en is megy a kommunikáció hasonló dolgokról. Ki mit lát, merre mozog egy ellenfél, stb.

Maala
Pont ugyanaz a kategória, mint az XVM, vagy a tankok kijelzése a minimapon eltûnés után. Vagy egy zoom mod.

Ha neked belefér az egyik, belefér a másik is. Ha nem, akkor nem.

Jelentgetés. Hihi, ovi. 😄

Pl. Most modok nélkül játszom, még minimap mod sincs. Van így 2300 körüli wn8-am. XVM-el 3000 volt.

Az elõbb belefutottam Battel Ensken 2 rhm-be, az egyiknek 350 hp-ja volt, tehát már volt spotolva. Mivel elõtte épp egy IS-3-at és egy E-75-öt molesztáltam haláláig, így nem figyeltem a térképet. Kinyírtak. Ha lett volna minimap mod, akkor feltehetõleg nem megyek az RHM-ek elé.

Ennyit jelentenek kb a modok.

igen itt az szerepel, hogy tiltott az enemy fov indicator.

én erre gondoltam, bár valóban vonal rémlett, de rég volt. de a lényeg a lényeg ez akkor engedélyezett ezek szerint?

Nem is 1v1-ben mondom, hogy elõnyt jelent és nem is akkorát. Foxi sem erre fogta, hogy vesztett, hanem ezzel csak fenyegetõzött, hogy felnyomja supportnál Súlyos Fenyegetést. TD rád néz-e az is jó példa. Cornerfightnál azt értem, ha több tank vesz részt benne, és több oldalról megy a támadás/védekezés, akkor látod, most mehetsz-e lõni. Persze ezt zoom out móddal is látod, de így még ki sem kell jönnöd sniper nézetbõl. Egyébként ez a tiltott módok közül valóban nem a leg undorítóbb, meg azt sem hiszem hogy ST ennélkül ne tudna ugyanolyan jól játszani.

Maala
Jogos, és ez ebben az 1v1-ben hatalmas elõnyt is jelentett. /sarcasm

Ez nem sarokharcnál hasznos - ahol amúgy is látod az ellenfeledet -, hanem távoli tankoknál. "Jajj, ott egy TD, kimenjek elé, vagy felém néz, és ne?"

De itt kb. semmi haszna sem volt. Az elsõ spotolásnál lehetett volna haszna, de 3ból 3x nem volt semmi értelme. Vagyis de, kifogásnak jó. 😊

Amúgy jó volt. Ott kapott ki Foxy, hogy nem várt ki, meg hátrált folyamatosan. (Pontosabban 2x gyõztes helyzetbõl kapott ki végül, lol)

Ha már felspottoltad, akkor látod. Akkor már nem a minimapon nézed, hanem vizuálisan. Ebben nem ad semmi pluszt a minimap.
Korner harcban be lehet látni a kamerával a sarok mögé, sõt egy szikla mögé is, hogy éppen merre forog, hova tart célra az ellenfél.

10-es csatában nem is fog rakni, mivel tier limites

EU szerveren nincs hivatalos tiltolista legjobb tudomasom szerint. Az egyetlen info amit talaltam es rohogtem rajta egy sort az itt van: Official Statement on game modifications
Elore szolok, aki elolvassa keszuljon fel rekeszizom fajdalomra 😛
NA szeron van korrekt hivatalos allaspont arrol, hogy milyen fajta mod-ok nem megengedettek:
Policy on Prohibited Modifications
De az látszik hogy merre néz a tank tornya/lövege, ha az ágyúcsöve konkrétan nem is. Azért ez elég nagy segítség cornerfightban.

Maala
Fogalmam sincs, fórumon kell turkálni utána, ha még egyáltalán mûködik/él ez a mod.

Melyik mod tudja a 6. érzéket?

Azzal szenvedek most, hogy elsõ skill-nek nem azt választottam, és kezdem érezni a hiányát.

Kösz Maala.

Egyértelmûen látszik, hogy a saját ágyú iránya látszik, és nem az ellenfélé. Amikor felvillan a spotolt ellenfél, akkor azon nincs ágyú irány jelzõ.

Maala
Hát pedig ez bizony csak a sajátját mutatja, nem az ellenfélét.

Max a skillek miatt lehetett rinyálni, bár a 6. érzéket modból is be lehet rakni a játékba. ROF-ból rld time-ot meg számoljon, aki akar.

igen

elfelejtettem odaírni és még a végén meg haltam tehát úgy van ennyi zsééé
Maala

kellemes meglepetés ez a Super Pershing eddig azt kell mondjam! Én itt elég kritikus szoktam lenni de most ez a tank kb. 10 csata után TETSZIK.
Van T34-em is de élvezetesebb ezzel menni és úgy látom a kreditet szépen hozza. Volt 3 killem és sebeztem 2175-t. Rengeteg lepattanó ami szintén örömteli. Nagyon megérte. Hát hogy most trükköznek e vele vagy pedig jó az mm-je nem tudom. Tizes csatába mondjuk még nem rakott be vele. Ez a löveg és a 170 pen többnek tünik és ahoz képest sok mindent átvisz szembõl akár.
Csata: Erlenberg
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 338
Szerzett kredit: 103 595
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
hát azon nem hiszem, hogy bárki fennakadt volna. látszott foxy gunjának az iránya is emlékeim szerint. gondolom a video már nincs fent.
de nem akarok ítélkezni, mert sztem a zoomout kb. ugyanezt tudja és az megengedett, csak kíváncsi lennék hogy mûködik a wg bûnüldözõ szekciója. vagy egy társalgóban vodkáznak õk is a többi részleggel?

Nekem úgy rémlik, hogy a saját ágyúja irányát mutatta, nem az ellenfélét.
Az meg megengedett, valamelyik alap mod része.

De erre nem veszek mérget.

Tono34
Azt hiszem az nem megengedett.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

amúgy csak kíváncsiságból, a mod, ami mutatja a minimap-en az enemy gunjának irányát azzal mi van? az megengedett? csak mer ebbõl az egész idióta kakaskodásból engem ez érdekelne a legjobban.

Engem sem zavart Foxi stílusa,sztem hiányozni fog.Lehet a moderátor volt kicsit nagyon elfogult.<#hawaii>

popey8
Ez mekkora😄 Push the bootton!!! Pont ennyi skill kell az artyhoz és nem több. Scumbus LOL

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

ami a puffin szinonímája mint az tudott..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tudom. Klánunk jelmondata.

Csak a Puffin ad Neked erõt és mindent lebíró akaratot...

De ez nem zárja ki a sört. <#vigyor0>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyé' inkább puffin lekvárt... 😊

Ha már pop-referenszek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Kéne ennek is 3 szint...

20, 30, 40% dmg-el. 😄 Vagy 20, 35, 50? Bár az már kicsit durva szerintem.

Maala

Srácok, volt régebben valami oldal, ahová be lehetett küldeni a replayeket és õk Youtube videót csináltak belõle. Ez mûködik még? És ha igen, akkor régebbi verziókat is lehet küldeni nekik?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem vág témába?

Én sör nélkül le sem ülök tankozni. <#vigyor0>

Lehet hogy ez ad túl sok bátorságot, hogy rendszeresen berohanjak a darálóba?

j0nNyKa
ez <#eljen>
ha összekötjük azzal a nyáladzással amit emiatt a bukott 1v1 miatt csinált, meg azzal, hogy kétpofára flameli a moderátort, aki az átkozott rendet tartja ebben a -sorry de néha- szutyokban...
...ja, hiányzik, de csak mert van még hely a hátam közepén

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/