World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tényleges ban okát egyébként én sem tudom, pedig nem voltam WoT szabin. SG moderálásban nincs egynelõség és demokrácia 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kronos79,Bee: Ezt nem tudtam. 😊 My argument is invalid.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Azt is megértem, hogy ráfókuszált õ is és a tárasi is az "ESL" részre, de a mondat utána még folytatódott. Ennek elolvasása elmaradt.
IS-3-mal arcba kellett volna mászni, nem hátrálni; szerintem is itt bukott el. Szerencséje sem volt, átlag alatti sebzéseket lõtt.
De...
Serious 2 skilles legényekkel ment be, Foxy (elmondása szerint) 75%-os legénységgel, mivel ez volt megbeszélve. Nem volt korrekt az 1v1, de a reakciói és a HUNS elleni bosszúhadjárata nevetséges volt.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A minimap mod a leghasznosabb egyértelmûen szerintem, bár emlegették már, hogy beleteszik hivatalosan is (némi késéssel a reload timer is bekerült). Ha lehetõség lesz akár a WG saját PR-jének kiírására a játékosok fölé, akkor már mod sem kell szinte.
Például ha egy távoli tankot felfedez egy spotter, az rádión lejelentheti a csapatnak az ellenséges tank mozgását, merre néz, hova tart célra, stb.
Mint ahogy TS-en is megy a kommunikáció hasonló dolgokról. Ki mit lát, merre mozog egy ellenfél, stb.
Ha neked belefér az egyik, belefér a másik is. Ha nem, akkor nem.
Jelentgetés. Hihi, ovi. 😄
Pl. Most modok nélkül játszom, még minimap mod sincs. Van így 2300 körüli wn8-am. XVM-el 3000 volt.
Az elõbb belefutottam Battel Ensken 2 rhm-be, az egyiknek 350 hp-ja volt, tehát már volt spotolva. Mivel elõtte épp egy IS-3-at és egy E-75-öt molesztáltam haláláig, így nem figyeltem a térképet. Kinyírtak. Ha lett volna minimap mod, akkor feltehetõleg nem megyek az RHM-ek elé.
Ennyit jelentenek kb a modok.
Ez nem sarokharcnál hasznos - ahol amúgy is látod az ellenfeledet -, hanem távoli tankoknál. "Jajj, ott egy TD, kimenjek elé, vagy felém néz, és ne?"
De itt kb. semmi haszna sem volt. Az elsõ spotolásnál lehetett volna haszna, de 3ból 3x nem volt semmi értelme. Vagyis de, kifogásnak jó. 😊
Amúgy jó volt. Ott kapott ki Foxy, hogy nem várt ki, meg hátrált folyamatosan. (Pontosabban 2x gyõztes helyzetbõl kapott ki végül, lol)
Korner harcban be lehet látni a kamerával a sarok mögé, sõt egy szikla mögé is, hogy éppen merre forog, hova tart célra az ellenfél.
Elore szolok, aki elolvassa keszuljon fel rekeszizom fajdalomra 😛
NA szeron van korrekt hivatalos allaspont arrol, hogy milyen fajta mod-ok nem megengedettek:
Policy on Prohibited Modifications
Azzal szenvedek most, hogy elsõ skill-nek nem azt választottam, és kezdem érezni a hiányát.
Egyértelmûen látszik, hogy a saját ágyú iránya látszik, és nem az ellenfélé. Amikor felvillan a spotolt ellenfél, akkor azon nincs ágyú irány jelzõ.
Max a skillek miatt lehetett rinyálni, bár a 6. érzéket modból is be lehet rakni a játékba. ROF-ból rld time-ot meg számoljon, aki akar.
Van T34-em is de élvezetesebb ezzel menni és úgy látom a kreditet szépen hozza. Volt 3 killem és sebeztem 2175-t. Rengeteg lepattanó ami szintén örömteli. Nagyon megérte. Hát hogy most trükköznek e vele vagy pedig jó az mm-je nem tudom. Tizes csatába mondjuk még nem rakott be vele. Ez a löveg és a 170 pen többnek tünik és ahoz képest sok mindent átvisz szembõl akár.
Csata: Erlenberg
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 338
Szerzett kredit: 103 595
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
de nem akarok ítélkezni, mert sztem a zoomout kb. ugyanezt tudja és az megengedett, csak kíváncsi lennék hogy mûködik a wg bûnüldözõ szekciója. vagy egy társalgóban vodkáznak õk is a többi részleggel?
Az meg megengedett, valamelyik alap mod része.
De erre nem veszek mérget.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csak a Puffin ad Neked erõt és mindent lebíró akaratot...
De ez nem zárja ki a sört. <#vigyor0>#vigyor0>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
20, 30, 40% dmg-el. 😄 Vagy 20, 35, 50? Bár az már kicsit durva szerintem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én sör nélkül le sem ülök tankozni. <#vigyor0>#vigyor0>
Lehet hogy ez ad túl sok bátorságot, hogy rendszeresen berohanjak a darálóba?
ha összekötjük azzal a nyáladzással amit emiatt a bukott 1v1 miatt csinált, meg azzal, hogy kétpofára flameli a moderátort, aki az átkozott rendet tartja ebben a -sorry de néha- szutyokban...
...ja, hiányzik, de csak mert van még hely a hátam közepén
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/