A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akitlosz #331813 "Jó de nincs mindenkinek tele a garázsa prémium tankokkal meg tolja a goldot ezerrel az accountba,"
Ezt de sokszor hallottam már.
Ez a játék ingyenes, nem kell rá költeni, akkor is lehet boldogulni. Rosszabb lesz a statisztika annál, mint aki pénzért játszik, később lesznek meg a tankok, kicsit többet kell szenvedni a fejlesztéssel, de kb. ez minden.
Aranyat is és prémium tankokat adnak ingyen is, még 8-as szintűt is.
Abszolút lehet ingyen játszva is boldogulni ezzel a játékkal, egyetlen fillért sem költöttem rá, aztán mégis van 24 db garázshelyem, 5 db X-es tankom, 2 db prémium tankom - a szutyok 2-es szintű prémium tankokat az összeset eladtam - s persze aranyam is van a kódokból, akciókból, stb.
Akinek nincsen pénze ebben a játékban ő valamit nagyon rosszul csinál.
Azt is megmondom, hogy mit. Túl sok vonalat fejleszt egyszerre, 2 max 3 az ideális.ingyen játszva, illetve túl sokat játszik magas szintű tankokkal 8-10 és túl keveset közepes szintű tankokkal, 5-6.
5-ös szinten még akkor is jön a pénz, ha valaki rosszul játszik. S akkor mindehhez még prémium tank sem kell, de olyanokat is lehet kapni ingyen is.
Vagy időt kell erre a játékra szánni, vagy pénzt. Aki egyiket sem teszi ... na ők tartanak két év játék után a 6-os szintnél, s ők panaszkodnak, hogy nincsen pénzük.
CW-n naponta elment hat számjegyű összeg, de legalább jót játszottunk, míg ugye hozni meg nem hozott semmit. Hiába volt területünk is párszor, akkor sem kaptam egy fia aranyat sem soha. Szóval drága mulatság, de érdekes, izgalmas játékmód.
Na a lényeg a lényeg, igenis lehet ingyen játszva is boldogulni ebben a játékban, bár időt akkor kell rá szánni.