World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
A reptereken a kifutópályán levõ havat és jeget olvasztották vele.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kigyulladt olajkutak oltásra használták (Irakban?).
patchaou
Így van. Mi is tele vagyunk gyenge játékosokkal, mégsem hagynám itt õket.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

top hevivel való kempelés akart lenni

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na és ennek így mi értelme van? Mozgó grillezõnek kicsit nagy.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Biztos vannak olyanok is, ahol közös élmény a top hevivel való a bázis melletti elsõ bokorban. "Láttad hogy odajött? Azt hitte, már nyert!".

Minden nap találkozunk furcsa, béna, megmagyarázhatatlanul gyengén játszó társakkal. De nekem eddig eszembe sem jutott, hogy bármelyiknek a pedigréjét visszakeressem, hogy utána bosszankodhassak rajta. :-)

Igaz modokat sem használok, amik egybõl a képembe tolják a felhozatal színvilágát. Így valahogy nyugodtabb az élet. :-)

Viszont vannak klánok, ahol nem a májerség a döntõ tényezõ, hanem a brahi, a jó társaság, a TS-en való beszélgetések, a közös élmény. És ott simán elférnek azok is, akik csak a hobbijuknak élve tologatják a tankokat.

Oké, értem, de így csak magadat teszed tönkre. Míg életben átmész a szomszéd horgászhoz és jól pofán b*szod, itt sajnos csak magadat húzod fel. Mondjuk nekem mindegy, csak szerintem felesleges szélmalomharc, amit csinálsz.

Azt fogd fel, hogy amíg nem te vagy a legjobb játékos addig a nálad jobbak szemébe ugyanolyan noob vagy, mint a te szemedbe a tenálad gyengébbek. Ezért buzis, amikor kiposztolod a hülyéket. Ezt ennél egyszerûbben nem lehet elmagyarázni.
Sunsetjoy

Szoktam olvasni egy jó törisfényképblogot, ott találtam a magyarok akkori találmányát, a T34-re rakott MIG-21 hajtómûveket. Kétségtelen, durván néz ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Értem, sõt elismerem amit írtál. A gond az, hogy nem nálam volt picit gyengébb, hanem a sötétpiros vérpistikéknél.
Jómagam kevésbé tolerálom, ha a napi 2-3 óra szórakozásomat elbaxa valaki.
Amikor horgászok, akkor sem szoktam elviselni, ha avalki néhány méterre tõlem tör, zúz, baromkodik. Még akkor sem , ha full haldorádo logos minden cucca (azaz egyfajta klán tag).
Személyes véleményem, hogy aki klánban tolja az nem hobbi szintû játékos még fun klán esetén sem.

Nem tudom, melyiknek örül jobban, bár elképzelhetõ, hogy az elsõt jobban szívleli, mert tudja "fedezékként" használni, miközben az öntudatos közepes játékost nem.
Egyedül az arányokra próbáltam felhívni a figyelmed: te megkérdõjelezed a nálad picit gyengébb játékos jogát a játékhoz, akkor ezzel az erõvel a diegho tudásúak ugyanezt tehetik veled.
Fogadd el, hogy a hobbi-szintû playerek a játék szerves részei, ha naponta belinkelsz kettõt belõlük, ha nem.
(amúgy a WT-ben is bõven burjánzanak már)

Tehát azt állítod egy másik játékosról, hogy jobban örül egy 43k csatás 890 eff játékostársnak, mint egy 18k csatás 1160 másiknak.
(Jelzem az utóbbira nem vagyok büszke, de 99% random és az is egyedül platoon nélkül, hobbi szinten 2-3 órát játszva naponta.)

Végre sikerült a nagyobb ágyút kifejlesztenem az M46 Patton-ra. Az érzés leírhatalan amikor rádöbbensz hiába nagyobb a pen meg a sebzés de olyan pontatlan hogy csak minden 3. megy oda ahova akartad.

patchaou
Az enemynél 3 perc alatt csinált az egyik top-gun-t. Ma is a low csapatokba kerülök valamiért folyamatosan.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezt ismeri valaki?

http://store.steampowered.com/app/65740

Stratégia, de be lehet ülni fps módban a hajókba, repülõkbe, tankokba...

A Battlefield szériában talán a Forgotten Hope-ban vannak olyan pályák, ahol bombázókkal is lehet menni. Ott például lehet váltani a legénységi pozíciók között. De ha csak egyedül szálltál be a gépbe, és pilótáról átkapcsolsz mondjuk faroklövészre, akkor a gép szép lassan átmegy zuhanásba, ha nem kapcsolsz vissza idõben.

Nekem itt egyáltalán nem hiányzik ilyen fajta realitás. Teljesen jó a tankok vezetése, játékmódja úgy ahogy van. :-)

El tudom küldeni az enyémet, ha kell. Wn8-at iratok ki mindenhova, a négy számjegyût és a tankok felé kis szinezett pöttyöt, a wn8 alapján.

Ilyen.

nem az alapot használom, ez volna a lényeg. editorral probáltam elõször, de ott valamiért nem mûködött a dolog. demindegy, rászánom magam és csinálok egy sajátot, hamarabb megvan az egész.

Egyes vadászgépeknél igen, bár általban egy vadászgép és még egy helikopter személyezte is inkább 2 fõ. Illetve a war thunderben vannak bombázók is. A B17-es legénysége 10 fõ!!! Azt hogy oldod meg? 😄 Baromság ez. Ezek játékok emberek, itt még szimulátorban sem kell olyan sokra figyelni. Meg amúgy is baromság lenne az egész. Kinek tetszene már ilyesmi. Játék legyen játék!
Vagy másnapos, mint Foxy.

Tono34
Beteg, munkanélküli, lógós, szabin van vagy akár lehet szabadnapos is 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

patchaou
Szerintem minden kisegítõ iskolában megy a wot.

Bárki, aki megtalálja a battle gombot...

Roger6
Hoppá, a szerencsés medál! 😊 Kicsapta az ellen BC25-öt mellõlem az idióta GC. 😄

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Ez igaz! 😄 De , ha a dolgozók dolgoznak, a gyerekek iskolában vannak, akkor KIK EZEK? Nyugdíjasok? 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Ez részben így van, mert amikor túl közel vagy egy falhoz, és beváltasz zoom módba akkor a csõ az eget nézi.Amúgy, én is értem ,mire gondolsz, és igaz is, én csak azt akartam ezzel mondani, hogy a csõ szilárd objektum. Szerintem inkább a tereptárgyak és a csõ kölcsönhatásával van baj.
De nem is ez volt a mondanivalód lényege, hanem a realizmus okozta (sokak általi) játszhatatlanság. 😄

Attól még nem lesz a délelõtti állomány jobb.😊

patchaou
Értelek és tudom is 25k+ csata van mögöttem..., de Te nem érted hogy Én mit mondtam. Tudom hogy el lehet lõni a csövet, de ugyanakkor mindenbe, legyen az ház, szikla, vagy másik tank simán "beledugod" mintha ott sem lenne.

voivod32
Én is dolgozó vagyok, de ma van szabadnapom és a prémium ketyeg.

voivod32
Próbáld majd ki. Ha kilátszik a lövegcsõ és te el bírod találni, szinte biztos, hogy kritikust lõsz neki. Vagy , állj be egy roncs mögé, és lövöldözz mögüle, volt olyan, hogy a SU-152 nagy csövével, HE lõszerrel, saját magamat sebeztem, mert egy roncs mögé bújtam, eltaláltam a csövet és a splash megsebzett.

Várd meg, míg a dolgozók hazaérnek.

patchaou
Szerintem jó lenne ha lenne valamiféle választható nehezített mód. Az valamelyest megszûrné a játékosokat is.

Igencsak röhögnék, ha a fél csapatnak "piros/sárga" lenne a csöve, mert elakadt még az elõzõ sarkon a betonban vagy a csapatársban 😄

Esetleg le lehetne verni az ellen láncát szimplán rácsapva a csõvel mint a Tanktoon-s ban <#vigyor>

WoT Artyst

Értem én persze, és túloztam , de akik nagyobb realizmust akarnak, a többségük bizony nagyon rinyálna ha tényleg nagyobb realizmus lenne. Olyat akarnak, amit nem is értenek, csak mondják, legyen reálisabb. Mert a legtöbb azt hiszi õ lenne a második Witmann a Tigrisével ha reálisabb lenne.

patchaou
Azok közül akik szerinted ezt kívánják szinte senki sem ezt akarja. Nem full realisztikus és valósághû dolgokat szeretnének az emberek, csak a jelenleginél realisztikusabb és valósághûbb dolgokat.

patchaou
Azért tudod beledugni bármibe...

voivod32
A lövegcsõre gondolsz? Mert annak van, nem egyszer azt szoktam lõni, ha oldalról csak az látszik.

Tegnap még töltöttem fel.
patchaou
Wotban a játékosok 90%-ának az is ellehetetlenítené a játékot, ha a csöveknek volna teste...

Pedig úgy lenne igazán hardcore meg realistic sim. Az emberek olyan dolgokat kívánnak, ami egyébként nagyon nem lenne élvezetes.

Pluskast
Az elsõ és a második esetet kivéve a ww2 online-ban ez mind elõfordulhat veled 😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

patchaou
Egy-két hete minden nap olvasom ezt itt kb háromszor.

patchaou
Volt alkalmam kipróbálni õket, de akkoriban halt meg a vga-m... a mostanival pedig nem érdemes szenvedni velük 😊

Nem tudok loginelni a wotreplays-be. Ez az egyéni szociális problémám vagy másnak sem megy?
voivod32
Ajánlom a T72, Balkans on Fire-t is. Vagy az Iron Front-ot. Ezek szimulátorok!

Hardcore mode:
-Elindulsz a tankkal, és lerobban. Véged.
-Elindulsz a tankkal, és beleragad a mocsárba, vagy valamibe elakad. Véged
-Elindulsz a tankkal és kifogy az üzemanyag. Véged.
-Elindulsz a tankkal, aknára mész, véged.
-Elindulsz a tankkal, leszed egy repülõ. Véged.
-Elindulsz a tankkal, és a bokorból gyalogosok felgyújtanak molotov koktéllal, felrobbantanak aknával, esetleg valami kézi tank elhárító fegyverrel. Véged.
-Elindulsz a tankkal, és ha mindezt mégis túlélted, ki lõ egy ellenséges tank. Véged. További jó játékot.

Na ki szeretne ilyet? Gondolom mindenki nem? Olyan élvezetes lenne.

Továbbá, tankban elhullott legénységnek annyi, következõ csatába új tapasztalatlan legénység lesz, hisz az elõzõk meghaltak. Ha a tankot teljesen elpusztítják újra meg kell venni teljes áron, hiszen újat kellet gyártani. Ha még javítható , akkor is sokba kerüljön!
Legyen olyan idõnként hogy nem vihetsz magaddal elég lõszert, mert épp hát most nem érkezett utánpótlás.

Ügye milyen jól hangzik? Realizmus, hardcore mode, sokan szeretnék ezt?

voivod32
Egyszerûen, NEM LEHET NYERNI! Folyamatosan olyan köröket megyek, ahol nálam 2 tierrel nagyobb jármûvek vannak a csatában, és mindig én kapom a legtöbb xp-t! De vereség!!!!

patchaou
Van egy játék a T-34 vs Tiger, vagy valami ilyesmi címe van. Ott a tankban külön kell váltogatni a legénység tankjai között. Nem egyszerû 😊

Milyen izgalmas lehetne egy személyzeti tagot alakítani random emberekkel egyetlen tankban. A töltõ élete igencsak izgalmas lehetne, nem beszélve a parancsnokról aki nézelõdne ki a tankbõl, de kb senkit sem érdekel, hogy mit akar, mit lát. A driver megy a saját feje után, többnyire csak driftel meg folyamatosan pörög jobbra balra, a célzó, mindenféle célpontokra rálõ, persze pontatlanül a hülye driver miatt. Tényleg érdekes játék lehetne...

A szimulációt az átütés, láthatóság, helyezkedés, taktikázás valósághû lemodellezésében lehetne keresni.
Amirõl te beszélsz az nem szimuláció, hanem kiképzés és a 2 között óriási különbség van szerintem.