World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm. Csak olyan amerikai klónnak tartom a t8-tól felfele. Chi-Ri tárasan igen jó. Papírkirálytigris.

Kiváncsi melyik prémium jármû lesz a következõ. Arty, vagy FCM36Pak40?

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát közepes tanknak lassú, olyan mint a Matilda. Az is közepenek van kikiáltva oszt lassú mint a csiga.

STA-1nél járok, nagyon jó kis tank szerintem, csak hátrafelé nem tud normálisan lõni a magas motortér miatt. Ágyúja is a T8 medek közül a legjobb szerintem, gyors, pontos, APval is jó az átütése, HEATel viszont elég beteg. Érdemes folytatni az ágat, az utána lévõk is jók, STB-1re nagyon fáj már a fogam, a kinézetével már megvett kilóra.

Amúgy szerintem az egész tree jó, vagy átlagos. Rossz tank nincs benne, szegény Chi-rit sokan mondják hogy vacak, de én lehet visszaveszem, mert sok jó köröm volt vele.
Ke-Hot is megtartottam, kis piszok és kis mérete miatt jól tud rejtõzni is, ha lesz megint T6 tournament ezzel fogok scoutolni nem a 3x akkora panzer IIIal (ami egyébként jó volt) :)

WoT: Nishizumi77

A tûz esélye mitõl függ, a motorsérüléstõl vagy az üza. tartály sérülésétõl? Ha egy vasnál gyakran lövik el az üza. tartályát, és gyakran ég érdemes kifejleszteni a vezetõnek a megelõzõ karbantartást?
<#eljen>
Nekem már csak 17k xpt kell össszeszednem a T8as Centurionnal és végeztem.

Sokkal könnyebb mint az IS6 volt, azt az elején feladtam.

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line
Jármû: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 2 678 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 33 420
Csatában elért Achievement: Kiváló sofõr jelvény: "2. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 2
Jármû hozzáadva: T26E4 SuperPershing
Férõhelyek hozzáadva: 1

10 nap prémium.

Köszönet az 5*szorzónak és a Razer 3napos kónak ( amit még mindig lehet szerezni)

Kína: M5A1, Type T-34, Type 58, T-34-1, T-34-2, IS-2
Németország: PzIV(H),VK3601H, Tigris I, Hetzer, GwPanther, GwTigerP
Nagy-Britannia: Matilda, Cromwell, Churchill ( event miatt )
Franciák: BDR G1 B ( event miatt ), S35 CA
Amerikaiak: T40 ( event miatt ), T49, Hellcat
Szovjetek: KV-1, KV-2
Japán, Chi-He, Chi-Nu, Chi-To, Chi-Ri ( event alatt lett meg , STA-1 jó?)

De egyébként a IS-2 frontja az igaziéhoz képest nerfelve van, mert 90mm helyett igazából 120mm, de gondolom úgy túl OP lenne, ilyen döntött fronttal.

Mért lenne jobb? Ugyan az a kettõ majdnem csak az IS-2nek több a HPja, jobban döntött a frontja és HEAT van a 122eshez nem APCR. IS-2 nekem jobban bejött.

" a tankot olyan helyen lõni, hogy maxot sebezzen"

Ezt nem értem.

Egyébként meg nem árkád csatát kell játszani.
Most így open bétává válva, játszva mindkét játékkal elmondhatom, hogy a wt/gf-es jóval gyengébb játék a wotnál.<#alien>

Elõször is le kell szögezni, hogy nem releváns az összehasonlítás, hiszen teljesen más igényeket elégít ki a két játék A gf inkább egy kiforratlan tankszimulátor még. Sajnos azt kell mondjam, ugyanazokat a képessségeket amik kellettek a wothoz nem fedi le. A WOT-ban vizuálisan jól beazonosítható a tankok pozíciója és azok gyenge pontjait aki ismeri hamar megtalálja rajtuk, így egyéni ügyesség és kézgyorsaság kérdése a tankot olyan helyen lõni, hogy maxot sebezzen illetve a tankunk olyan pozícióba forgatása, hogy a lehetõ legkevesebb sérülés érje. Ez a WOT játék fõ elõnye, hogy ezen ügyesség terén szelektálja a játékosokat, azok játékbeli siekrélményével. A GF-ben ez sajnos csírájában sincsen meg ! <#ejnye1>

Olyannnyira, hogy vizuálisan kb 10 m-rõl nem is látod a tankot csak a játékos nevét és a célkeresztben a sárga vagy zöld színt, ami azt jelzi lõhetsz <#rolleyes><#nevetes2> Sõt ! ... még az igen közeli pár méterre levõ játékosokat sem igen lehet elkülöníteni a terep mintázatától, színétõl. Sokszor tapasztaltam, hogy 3m(sic!)-re levõ tank reszelt le és volt amikor én lövögettem rommá az ellenfelet ugyanakkora távolságból, még õ észre sem vette

Ettõl függetlenül élvezni lehet a GF-et is, azonban teljesen más játékokkal kell összehasonlítani, ha tzdni szeretnénk milyen jól sikerült az elsõ verziója. Amolyan tankszimulátoros játékkal releváns a párhuzamba állítása

hozzá teszem, hogy ilyen driftelése soha egyetlen tanksam sem volt, mint a GF-ben <#zavart2>

Látszik, hogy a repülõs motort alkalmazták egy az egyben, változtatás nélkül itt is. :P Dolgozhattak volna még rajta, mert a terepalig fejti ki surlódást a tankra, ilyen tehetetlensége csak a repülõnek van. Túlkormányzott az egész !<#merges2><#mf2>

Sunsetjoy
- Mert van egy nem gyenge kínai játékosréteg, majdnem annyian mint az EU szervereken.
- A tier 9 elég erõteljesnek mondott.
- A gyûjtõknek meg a pénzköltõknek (prémtankok) is kell még valami techtree.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

pointer4
A WZ132 mint tier8as light tank, második t8 light a játékban, és jól használható.
Ha gyors tank kell, aminek keményebb a tornya az is3nál, akkor a110-et szokták vinni, illetve kisebb alfa, jobb rof, jól jön focus fire-nél.
tierX médium egy elég különleges állat, én szeretem. http://www.wotreplays.eu/site/795505#siegfried_line-pointer4-121
A kínaiak sokan vannak. Nagy piac. Ezért kellettek kínai tankok.

voivod32
Természetesen. De írtam is, hogy fullosan lesz jó! De akkor nagyon!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

de ezek fényében mi szükség volt a kínai ágra?

Gyakorlatilag akkor nincsen akkor olyan tier, ahol az elsõ helyen végeznének a tankjaikkal, azaz minden tierben minden tipusnál találunk a kínainál jobbat?
De gondolom fullos , legjobb ágyúval volt.

voivod32
Csak vigaszképpen: késõbb, nagyon jó lesz a Csörcsi 1!

Sunsetjoy
Többen hasonlóan fognak válaszolni szerintem. Orosz.

A kínaiak az oroszok szegényember verziói, az is-2 még elmegy, de a stock 110-essel én sírtam fel éjszakánként:)
Az orosznál pontatlanabb ágyúkkal, sõt a 110-es top tornya közelében sincs az orosznak.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
IS jobb mint az IS2
Nincs 110-em, de az IS3 állat :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Na végre, meg van a superpershing....

Tanács kéne a jövõre nézve. Nekem nem volt kínai tankom, így az elõlrõl kellett kezdeni, sõt japánom se. Az amcsi orosz 1-1 nap volt. A t49, hellcat, T32 hármas valamint a KV 1 S, SU 85 B, páros fodta az xp-t.

Francia se volt nehéz Amx 50-100, SCA 35 (na ez nem tud 1000 alatt sebezni csatánként, nagyon erõs, amolyan mini isu

Angoloknál Matilda, Comet, 6-os Churchill nagyom hozta az xp-t

Német Marder 38 t, TIGRIS, Panther II bõven jó volt.

A type T34-tõl, meg a japán Chi Nu-tól, még ma is felsírok éjszakánként. 75 %-os legénységgel szenzációs volt. Viszont a japán Ke-ho meglepett. Saját tierejében, de még feljebb is igen jól teljesített.

A kérdésem.

Is vs Is2
IS3 vs 110

melyik a jobb és miért? melyik inkább random tank, s melyik inkább ESL-es?

Nagyon régen játszottam az Is3-al, és az Is-el (kb 30 000 csatával ezelõtt egy ósdi gépen), így örülnék ha pár szóban válaszolnátok a kérdésemre.

Sunsetjoy
Amíg nincs fullozva, addig gázos és lassú. Utána is, csak a gun jobb- tényleg jobban jár az ember, ha medium vonalat húzza elõbb.
De lehet hogy késõbb se fogod igazán kedvelni...

A következõ 1-2 tank minimum hasonló, egyes részeiben, páncéljában még gázabb (fõleg hogy fentebb járnak azok a tankok).

Hát az alap gun az ilyen Gold spam, amúgy egyet értek elég gagyi, fõleg hogy a torony papír. Ha megvan a 110 penes löveg azzal már lehet csinállni valamit.
Legalább lehetne használni mindkét ágyút a Churchill-en. Elág gáz, hogy csak dísznek van rajta, lõni nem lehet vele.

Lehet, hogy fullosan jobb, de addig? Nem is megymagköpödõ van rajta, hanem papírgalacsin köpködõ. Annyit ér. De legalább a tank is papír. Minden át lõ, én alig valakit, és ha át is, hû kemény 75-ös sebzés. Nagyon nehéz XP-t gyûjteni így.

voivod32
Én leginkább a francia ágat tartom szopónak, bár most visszavettem az S35CA-t, talán azzal lehet produkálni valamit.

voivod32

Nekem az angol ág lett kész elõször, kb 3 nap alatt, mindenféle prém nélkük, kb napi 3 -4 óra játékkal. Java részét csörcsi 1-el, a többit Black Princével csináltam meg. Volt olyan, hogy a Csörcsi 1-el egy órán belül 2 Mastery-t kaptam, az ilyen 1, 2 osztályú érmeket, meg nagy kalibereket már nem is számoltam. Ha kifullozod, és a legénység is jó benne, szeretni fogod!

Az 10k Xp volt? én egybõl megvolt a cromwell miatt, amúgy csak az SP event miatt szereztem be, de megtartom. Jó kis tank, csak nehezen lehet vele játszani. Én a nyüves scout-októl kapok agybajt. Azoknak a felsõ tierjét nem lehet csökkenteni.

Ot a kedvenc M5A1 Stuart t4-es kínai. Saját tierjében az egyik legjobb. 8killes csatát már mentem vele 2-szer.

Nem is értem hogy gondolták az angol ágat. Ez valami direkt szívatás? Borzalmas.

Ja, az utolsó ágyújával mi? Ami több mint 10. ezer XP. Addig meg 75-össével sebez. Nem lehet haladni vele. Normális sebzéshez lõni kéne vagy 20-30-at, de hát addig élni és kéne, de mivel lassú és NULLA a páncélja...

Sima Churchill I egy kellemes csalódás, igaz könnyû kilõni ezért magas a hp-ja, de 120-140-eket sebez.

Van. A Churchill VII.
Van szarabb tank a Churchillnél? Lassú, nincs páncélja. Nehéz tank így persze álcája sincs. Az ágyú nevetséges, se átütés se sebzés. 75-öt sebez? egy lövéssel? Gyújtsél vele XP-t...ez valami elmondhatatlanul szar.

Amúgy nem tudom kedves modink miért van rám szállva, mostmár ha ide vágó, vagy kissé eltérõ hozzászólást írok az úgy eltûnik mint a reggeli harmat<#confused><#idiota>
nekem eza penteki micropacth rosszul mukodik. idaig is belaggolt ha kilottek valakit, de az meg kezelheto volt. most gyakorlatilag beall a jatek tole...
pointer4
Az nem gond, az nem ír felül semmit.
ximix
Elvileg a mod mappának az lenne a feladata, hogy a res-be ne firkáljunk.
Ha egy hangfájlt szeretnél akkor a pl a res-ben lévõt átmásolod a res mods-ba és felülírod vagy belemásolod a hangot a játék szerintem ezt fogja használni.
Olyan ez mint anno volt egy mod ami a res-es Lc massage-be kellet volna másolni, de a res mods-ba megcsináltam neki a mappát a res-es elérési úttal és simán mûködött.
egyedul a 6. erzek hangjahoz masoltam a res-be.
pointer4
Hát, mi van úgy becsomagolva, hogy a res_mods-on kívül felül ír bármit is.
Vagy ha nincs ilyen, akkor mi az, ami a res_modsban helyettesít valami gyár fájlt, modosítva a scripts mappában ?
minimal garazs, az amikro csak egy nagy fekete teremben van a tank. nincs semmi sallang, csak kozepen a tank megvilagitva.
pointer4
Amiket én is használok:

xvm
garazsora
jimbo crosshair
safe shot
effective pancel
damage indicator
6. erzek
tobbsoros garazs
colored messages
zoom mod
zoom indicator

Amiket nem :

serverside crosshair - de ez tuti nem okoz ilyet
paintball mod - ezen is csodálkoznák, de nem láttam még a fájljait
white dead tanks - detto
locastan hd minimap
ally outlines - ez elég új, gondolom kizárható
minimal garage - ??
utolso az mminimal garage akart lenni.
xvm
garazsora
jimbo crosshair
serverside crosshair
paintball mod
white dead tanks
safe shot
effective pancel
locastan hd minimap
damage indicator
6. erzek
tobbsoros garazs
colored messages
zoom mod
zoom indicator
ally outlines
minimap garage

pointer4
Nekem nagyon sok van fent, inkább mond meg te miket használsz, és megmondom nekem azokból mi nem okoz ilyet.
azt meg tudja mondani valaki, mi lehet az a mod, ami miatt miden ujabb patchnel ujra kell raknom az osszes modomat?
Várjál mert szerintem elbeszélünk egymás mellett. Most az a problémád, hogy nincs animáció. De ha nincs animáció, és kapod az xp-t meg kiírja, hogy találtál akkor lõttél, csak animáció nem volt. Ez egy bug. Ha meg nem tudsz lõni akkor nyilván megsérült valami modul. Ezt bal oldalon láthatod, egy tank ábra jelzi, hogy megsérült egy modul. Alapból a tank ábra fehér tegyük fel megsérült a motor, a fehér tank ábrán az vagy halványpiros vagy piros vagy fekete (hátul). Szal kiírja ha sebezõdött egy részegységed. Azt mondjuk nem ha lepattant a lõszer, nem tudtad átütni a páncélzatot stb. Arról, hogy eredményes volt e a lövés csak egy "hit" felirat informál. Ha nem sebzel (undamaged) akkor valszeg nem ütötted át. Lehet ezen is javítanak bár a repülésnél gondolj bele nem írja, hogy sebeztél e vagy nem (ott is van páncél meg stb ott sem mindig sebez a lövedék) ott csak hit van.
pointer4
Nem, csak a grafika, annyira profi, csak egy picit kellett volna odafigyelni erre a hangerõ különbségek beállításra. Gyárilag nekik is biztos lenne rá ötletük, max ha nem jön be az õ izlésük, akkor állítgatom. De nem állítottak be semmit most így, minden lapos.
Jó, nem mondom, hogy a 33k csata alatt nem cseréltem le már a wot minden hangját már 20x :)

"Lõsz csak nem látod az animációt. De talál, és kiírja. Nem igazán értem :) "
"Az enemy tankon? Hát azt nem :) A valóságban sem látod. "
de ha nem sebzek, akkor nem ír semmit, és nem tudom miért nem lõttem, és keresem a kiírást, milyen saját modulom mehetett már megint szét amiért nem lõttem.
Hétvégén dupla olyan hatékony az e-25.Tele van noobokkal a szeró,könyörtelenül lehet õket büntetni ezzel a cuccal.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
Nagyon jól. Amúgy is szar az event, legalább nincs miért játszani hétvégén.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ