World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"a meg nicss animáció, fingom nincs miért nem lövök,"

Lõsz csak nem látod az animációt. De talál, és kiírja. Nem igazán értem 😊

"azt meg hogy mi szart be a tankon, persze sehol se látom."

Az enemy tankon? Hát azt nem 😊 A valóságban sem látod. Elég op dolog lenne szerintem, meg unalmas is. Nem tudhatod, hogy nem e szart be a tigris lövege amikor feléd fordítja, és izzadsz, hogy mikor lõ közben meg csak ijesztget 😄

"Lejtõ téma: amikor begyorsul a tank, mennyi repülõ tankot láttam már, piruetteznek a levegõbe, stb, mert egy 10 pixel magas rücskös dombra hajtanak..."

Jaaa értem. Valszeg javítani fogják vagy dombokat vagy a tankok fizikáját. Bár ha arcade-ban játszottál akkor ne csodálkozz, ott a repülõgépek nem fordulnak hanem vízszintesen kitérnek a golyó elõl jobbra-balra 😄 Semmi dõlés semmi ilyesmi. Már a realistic irányítástól is sok kezdõ agybajt kap, hát még a simulator. Bár tankoknál nem tudom ez miben nyilvánul meg, de hallottam manuális váltásról meg hasonló jóságokról 😊

"Hangmérnöknek meg nehogy már nekem kelljen elmennem, jó hogy a color balaszt nem nekem kell belõnöm a játék grafikájánál 😊
"

Egyébként tényleg nehéz összevetni Õket, de a különbségeket ha kitárgyaljuk akkor a bizonytalanok vagy azok akik nem informálódtak még eléggé a WT-t illetõen most dönthetnek szerintem ez jó dolog. 😊

Miért más játékban nem így van? Nem lehet beállítani a dolgokat? Nagy kaland, legalább a saját ízlésedhez igazíthatod. Na m1 Én ezen nem akadok ki ahogy azon sem, hogy ez meg az hangosabb.
pointer4
Onnan meg ide küldenek, kár rage-elni ezen. (de azért ez az uccsó hsz-em a témában)
A WOT a tankos játékok koronázatlan királya 3éve, csak ehhez lehet hasonlítani, ezért is ide íródik. És én is csak azért néztem meg a WT-t, mert hittéríteni vágyó nagyszájú okoskodásokat olvastam arról, hogy most már aztán vége a WOT-nak, WG lehúzhatja a rolót ,stb...

#310955: Tisztában vagyok vele, hogy very newbie vagyok WT témában, és köszi a normális tanácsokat 😊 De a tárgyak mellett akkor is bugzik az irányítás 😊 Ha meg nicss animáció, fingom nincs miért nem lövök, azt meg hogy mi szart be a tankon, persze sehol se látom.
Lejtõ téma: amikor begyorsul a tank, mennyi repülõ tankot láttam már, piruetteznek a levegõbe, stb, mert egy 10 pixel magas rücskös dombra hajtanak...
Hangmérnöknek meg nehogy már nekem kelljen elmennem, jó hogy a color balaszt nem nekem kell belõnöm a játék grafikájánál 😊

És megint mondom, nem érzek még minimális fenyegetését sem a WOT irányába a WT-tõl, teljesen más megközelítése a témának.
Kb mintha RBR-t szereném hasonlítani az LFS-hez, mert abban is van egy rally pálya meg autó.
Jajj ne csináljuk már ezt a játékpatriótáskodást... A WoT-hoz legközelebbi játéknak évek óta a WT ígérkezett, most elindult az OBT, és nem lehet kulturált hangnemben összevetni, elemezni a játékokat a fórumokon, mert az adott topic lakói egybõl úgy érzik, hogy itt õket inzultálják. Komolyan, ha olyan nemzeti öntudat lenne Magyarországon, mint amilyen hévvel egyesek a kedvenc játékukat ajnározzák, már mi lennénk Európa királyai.
Ezt aláírom. A WT kezelõfelülete, fejlõdési képernyõje, garázsablakai sokkal nehezebben átláthatók, de ezzel már 1-2 éve, a repülõzésnél is így voltam. Egy-két nap után az ember nagyjából már tudja mi mit csinál, de azért a WoT interfésze nagyságrendekkel letisztultabb, intuitívabb.
mijki
*menjetek

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ez nem War Thunder, hanem WoT topik. Van saját topikja mennyetek oda...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ízlés kérdése. Na meg még ami eszembe jutott. Persze ne hasonlítsam a WoT-hoz, ne legyek negatív, de a WOt-ban menü rendszer, a fejlõdés egy szempillantással átlátható. Ránézek, ennyi XP, ennyi credit kell, ennyi van. Itt meg nem áll kézre valahogy. Kissé olyan kaotikus.

"a kezelõfelülethez rengeteg türelemre lesz szükség, ha van aki segítsen, akkor is merõben más logikát követ, kicsit félkész állapotúnak tünik"

Ízlések, és pofonok nem volt vele problémám, majd megszokod. Olyan nincs, hogy félkész kezelõfelület. Ez csak egy divatos álprobléma. A gamer magazinok szoktak használni ilyen szavakat. Semmi sincs mögötte.

"valami hihetetlenül gyönyörû, egyszerûen lemászik a képernyõrõl a tank, a táj, az effektek. Viszont egy hihetetlen fail koncepció, akinek hamarabb betölt a gépe, az hamarabb mehet a csatába, érhet a cap ponthoz, elõnyt szerezve a többiekhez képest. Volt hogy a platoon társak még töltöttek, én meg már a második ellenséges tankkal néztem farkasszemet."

Lehet, hogy a tankosnál változtatni fognak ezen de pl repülõsnél még jó is, hogy nem mész egybõl a csatába (Pl Én, Ki-61-el mindig várok egy keveset, meg lemaradok, azzal a géppel úgy kell játszani ha eredményes akarsz lenni. Ha tank lenne akkor medium lenne.)

" rengeteg a bug, minden 10. lövésem elfelejt animálni, se hang, se füst, csak azt látom, hogy kaptam valamiért xp-t (jó esetben)."

Ez egy bug 😊 Amúgy ezt Te így kiszámoltad? Mellesleg attól, hogy nincs animáció meg hang attól talált. Akkor meg nem tök m1? Legalább nincs random faktor mint a Wotban.

"a pálya hibákon képes a tank repülni egyet, és tönkretenni magát annyira, hogy onnan nincs tovább egy lejtõn"

Mi van a lejtõvel? Ezt nem igazán értettem. Amúgy arcade-tól ne várj mást, a sebzésmodell is egyszerûbb, és más alapokon nyugszik valamennyire. Majd kitapasztalod.

"a hangok hamar unalmassá válnak, semmi dinamika. A motorhangunk, a lánctalpzörej, a lövések, a legénység dumája (már amikor nem felejtenek el beszélni) mind ugyan azon a hangerõn történik, vártam volna hogy a grafika meleltt ez is ütõs lesz"

Options-ban vedd feljebb az egyes hangok szintjét 😊 Nem értem, hogy képes valaki kiakadni azon, hogy ugyanolyan hangszinten beszél a koma meg zörög a tank. Nem tök m1? Komolyan kezdem azt érezni, hogy mindenbe belekötsz. Mellesleg szerintem nem válik unalmassá bár szvsz a hangok nem azért vannak, hogy szórakoztassanak. Mégis mit vártál? Hogy minden percben másfajta lánctalpzörejt fogsz hallani? Nem értem ezt...

"minden szikla, és kidönthetetlen (nagy) fa valami térerõvel bír. Már a közelében is keserves a tank mozgása. Beállsz egy szikla mellé, és 1 perc mire kirutinozol. Alig fordul itt alacsony tierben a tank, amikor meg 30al megy, úgy fordul mint a gördeszka. Bár szimulátor módban állítólag nem ilyen, és a legénység is fejlõdik vezetéstechnikában, de a tereptárgyak közelsége s.o.s. javításra szorul."

Tévedsz. Alapból arcade irányítás más, de egy tank nem tud egy helyben forogni... Ki kell tapasztalni az irányítást, ez nem úgy mûködik, hogy hipp hopp kimész a szikla mögül. Pl: Megnyomod a w-t majd az s-t. Ahhoz, hogy hátramenj nem elég rajta tartanod a kezed, mégegyszer meg kell nyomnod. Ez realisztikus, Farming Simulator More Realistic módjában is így viselkednek a jármûvek. Elõbb hátramenetbe kell tenni, amíg elõre mész addig az s a fékezés. Amint megálltál onnantól kezdve lehet hátrafele menni. Ilyen egyszerû.

"a tankok specifikus felszerelése felejtõs. A legnagyobb variáció, hogy a jó (kifejleszthetõ) vagy a gyenge (alap) lõszert rakod fel. Meg a motor, váltó, ágyú pontosság, felfüggesztés mind átesik 1-2 fejlesztésen, ami elég hamar meg is van. Olyan szintû skálázás nincs benne, mint a wotban a felszerelésekkel."

Nem is kell. 😊 Balance problémákat okozna, és nem is lenne történelemhû. Lásd: Wot.

" Viszont a stug3 tól a jagdtigerig kb meg is van a teljes átölelt tankskála (igaz korhû, mint a 2vh-ban, de ez mégis csak egy játék), úgy hogy 3 tieren keresztül ugyan avval a tankkal mész, csak más betû van a neve mögött, mert más csövet kap (meg persze még változik sok apróság is, de mi a faxnak 8féle pz4)"

Ugyanazért amiért 8 féle spitfire is van az AF-ben. Más tulajdonságai vannak. Játék, de ha nem korhû az speciel sok embert zavar. Engem is. Fõleg ha az irányítás arcade-os. Ott van pl a Red orchestra 2 az is egy játék, és nézd meg milyen élethû. Egy lövés egy halál, nem való mindenkinek. Én szeretem 😊

"kicsit talán túl erõsek alacsony tierben az orosz tankok, életemben nem féltem így t-50-tõl, pz4 nek van amikor 5 sebzõ lövés, APval, de adtam már le a seggére 12 lövést is, majd felém fordul és oneshot szembõl...."

T-50 tényleg elég erõs, de megfelelõ skulóval, és célzással meg tudod dönteni az uralmát. GF topikban nemrég szúrtak be egy képet arról hova kell célozni. Az ágyúcsõ mellé. HEAT lõszerrel ha átütöd valahol, és jó helyre célzol (legénység ahol van, vagy fontos modulok) akkor ez a tank is harcképtelen lesz.

"a KV-1 rõl nem is beszélve, bár az 1 tierrel magasabb heavy tank, de 20 sebzõ lövés legalább kell neki oldalról, és neki egy lövés
btw a t-50 nem valami gyalogság kisérõ macskajancsi volt ?"

Gondolom nem HEAT lõszert használsz. Van a HEAT ami átmegy a páncélon, és robban belül meg van a másik ami átmegy az egész tankon, és csak azt sebzi amit ér...na az nem jó 😊Bár lehet rosszul tudom.

"ha valaki a wotban rage-el, mert egylövésezik, az itt kösse fel a gatyáját. 20-ból 12 alkalommal szembõl!! Egy lövés vagyok, egy ugyan olyan tanktól mint az enyém (ugyan avval az ágyú/lõszerrel). De ha nem is halok megy egybõl, akkor kapok egy olyan találatot, ami miatt lõni már többet nem fogok tudni, vagy kb 10 perc a javítás (igen, húztam már repair skill mindegyik legényre), egy kb 5-8 perces átlagidejû játékmenetben."

Attól, hogy ugyanolyan tank mint a tied attól még kilõhet egy lövésbõl. Ahogy Te is Õt. Bonyolult a sebzésmodell, nézz utána WT.hu-n. Viszont élethû. Bár én PZIII E-vel bírtam BT-7 meg T-26 találatokat szembõl rendesen. Kicsit döntöttem a tankot, és kész. Pedig nem értek hozzá 😊

"Ha valaki avval jön, hogy a WT-ben nincs RNG, azt hangosan röhögjétek ki. Oldalról lövöm a tankot, már az 5 lövésnél járok, azonos tier, fullos a tank, legjobb lõszer, illene már meghalnia, minden lövésem sebez, jön érte a pénz xp anyámkinnya. A következõ ugyan ilyen tankot meg fél kilóméterrõl szembõl egylövésezem.... És oldalról persze az ammorack, meg wotos ismereteim szerinti modul helyeket célzom, nem HE vel.
"
Nincs benne 😊
Ezt már leírták korábban miért van. Amúgy igen Te olyan játékos vagy akinek m1, hogy milyen tank van benne. Viszont idézek: A Wt-ben csak olyan gépek lesznek amik a valóságban is repültek 1m-t vagy haladtak 1m-t a földön." Tervrajzokat nem fognak belepakolni 😊
Már most is.

Igen. Komoly.
pointer4
Én nem voltam ott a 2. vh-ban, nem vagyok történelem tanár, nem hobbim a tankos történelem. Én játszani akarok, és felõlem lehet maus meg E100 meg nemtom hirtelen melyik papíron létezõ tankot mondjam még 😊
A következõ frissítéssel már fa is lehetsz, úgy tudom.
Ez nem lenne hülyeség a WoT-ban sem, hogy levinnék a prémium lõszerek átlagsebzését egy nagyságrenddel az alaphoz képest, pl. 320 helyett 240 és így tovább.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A kidönthetetlen fa nekem is feltûnt. De nem tudom bug-e, vagy ez ilyen, vagy késõbb majd kilehet-e dönteni. Nem olyan nagy baj, csak meglepett, amikor nagy hévvel mentem elõre és hátezmegmiatököm?, ja egy fa.

A sok féle panzer IV meg azért kell bele, mert más a logika, tehát sokaknak épp az a egyik baja a WoT-al ,hogy minek ennyi fantázia ,papír tank bele, inkább valós tankok legyenek benne, és azok változatai. Mondjuk én se ezzel értek egyet, mert inkább több különleges prototípus, mint 8 Panzer IV . Csak az a baj a WoT-nál is már túlzásba is estek ezzel a sok szirrel-szarral amit beraktak.

pointer4
Áhhá, ezt jó tudni 😊
A lõszerek kapcsán csak annyit: én is tegnap okosíttattam ki magam WT fórumon, mert nem értettem a sebzésmechanikát. Dióhéjban: csak olyanra lõj erõsebb átütésû, fejlesztett lõszert (teszem azt APCR-t), amit AP-vel nem tudsz átütni. Mivel az APCR-nek ugyan nagyobb az átütése, de szinte csak legénység, illetve modul sebzésre jó, mivel nem robban a tankban. Azaz szükségmegoldásnak jó, de akkora kárt nehéz vele tenni egy tankban, mint sima AP-val. Azután jöttem rá, mikor közvetlen közelrõl 9 darab, 100 mm penes APCR kellett egy T-26 oldalról való kilövéséhez.
pointer4
Tudom WOT topic, és húzzanak a WT-sek innen (nem is lettem az). De már annyira hype-olták, hogy kipróbáltam. Rengeteg sebbõl vérzik, és szerintem egyáltalán nem veszélyes a wot-ra, max azokat csábítja át, akiknek eleve nem egy tankos fps-játékkal akarnak játszani, hanem egy háború szimulátorral.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár wot-os klántárs már nyomatja egy ideje, hozzájuk csapódtam tegnap.

Elsõ tapasztalatok: ( egyelõre csak arcade módban, nem szimulátor, tehát könnyebb és több a hülye (állítólag))

A játék még új, beta, rengeteg fejlõdésen fog még átesni.

- a kezelõfelülethez rengeteg türelemre lesz szükség, ha van aki segítsen, akkor is merõben más logikát követ, kicsit félkész állapotúnak tünik
- valami hihetetlenül gyönyörû, egyszerûen lemászik a képernyõrõl a tank, a táj, az effektek. Viszont egy hihetetlen fail koncepció, akinek hamarabb betölt a gépe, az hamarabb mehet a csatába, érhet a cap ponthoz, elõnyt szerezve a többiekhez képest. Volt hogy a platoon társak még töltöttek, én meg már a második ellenséges tankkal néztem farkasszemet.
- rengeteg a bug, minden 10. lövésem elfelejt animálni, se hang, se füst, csak azt látom, hogy kaptam valamiért xp-t (jó esetben).
- a pálya hibákon képes a tank repülni egyet, és tönkretenni magát annyira, hogy onnan nincs tovább egy lejtõn
- a hangok hamar unalmassá válnak, semmi dinamika. A motorhangunk, a lánctalpzörej, a lövések, a legénység dumája (már amikor nem felejtenek el beszélni) mind ugyan azon a hangerõn történik, vártam volna hogy a grafika meleltt ez is ütõs lesz
- minden szikla, és kidönthetetlen (nagy) fa valami térerõvel bír. Már a közelében is keserves a tank mozgása. Beállsz egy szikla mellé, és 1 perc mire kirutinozol. Alig fordul itt alacsony tierben a tank, amikor meg 30al megy, úgy fordul mint a gördeszka. Bár szimulátor módban állítólag nem ilyen, és a legénység is fejlõdik vezetéstechnikában, de a tereptárgyak közelsége s.o.s. javításra szorul.
- a tankok specifikus felszerelése felejtõs. A legnagyobb variáció, hogy a jó (kifejleszthetõ) vagy a gyenge (alap) lõszert rakod fel. Meg a motor, váltó, ágyú pontosság, felfüggesztés mind átesik 1-2 fejlesztésen, ami elég hamar meg is van. Olyan szintû skálázás nincs benne, mint a wotban a felszerelésekkel.
- Viszont a stug3 tól a jagdtigerig kb meg is van a teljes átölelt tankskála (igaz korhû, mint a 2vh-ban, de ez mégis csak egy játék), úgy hogy 3 tieren keresztül ugyan avval a tankkal mész, csak más betû van a neve mögött, mert más csövet kap (meg persze még változik sok apróság is, de mi a faxnak 8féle pz4)
- kicsit talán túl erõsek alacsony tierben az orosz tankok, életemben nem féltem így t-50-tõl, pz4 nek van amikor 5 sebzõ lövés, APval, de adtam már le a seggére 12 lövést is, majd felém fordul és oneshot szembõl....
- a KV-1 rõl nem is beszélve, bár az 1 tierrel magasabb heavy tank, de 20 sebzõ lövés legalább kell neki oldalról, és neki egy lövés
btw a t-50 nem valami gyalogság kisérõ macskajancsi volt ?
- ha valaki a wotban rage-el, mert egylövésezik, az itt kösse fel a gatyáját. 20-ból 12 alkalommal szembõl!! Egy lövés vagyok, egy ugyan olyan tanktól mint az enyém (ugyan avval az ágyú/lõszerrel). De ha nem is halok megy egybõl, akkor kapok egy olyan találatot, ami miatt lõni már többet nem fogok tudni, vagy kb 10 perc a javítás (igen, húztam már repair skill mindegyik legényre), egy kb 5-8 perces átlagidejû játékmenetben.
- városi pálya remélem lesz benne, most csak talán 4 darab, egymástól merõben eltérõ remekül kidolgozott nagy vidéket láthattam

de hogy jót is írjak:
- a nyilt téri lövöldözés, hatalmas terepen valami fantasztikus élmény, amit a wot soha nem fog visszaadni.
- a látvány bámulatos, én meg már azt hittem öreg a gépem mindenhez, maxos beállításon még nyugodtan húzhattam feljebb (mert a maxon még van feljebb ??? ), akkor is ragyogóan futott. Wot-ba meg közepesnél is lejjebb veszem, hogy mindig meglegyen a 60fps, ami a célzáshoz kell.
- van benchmark benne, nahát, erre vol már idejük? Ez azért baromi nehéz lenne belerakni a wotba, hogy le lehessen mérni, mennyit segít vagy ront egy grafikai beállítás, esetleg hardware csere.
- amit másoktól hallottam, "hogy az nyer benne aki kempel, mert onnan mindenkit kiszed", az egy baromság. Aki nem megy a foglaló pontok fele, az veszteni fog, és nem fejlõdik. Lehet ugan jó "sniper" pozíciókat felvenni, de max ideigelensen jók csak.

Viszont egyáltalán nem félek attól, hogy megölné a WOT-ot, teljesen más világ. Igazából egy olyan tankos játék, amibe az van benne, ami a wotban sosem lesz, de a wot elemei hiányoznak belõle, szóval két teljesen különbözõ réteget szolgál ki. Kb olyan különbség, mint a CS vs ARMA.
A WOT egy steril zárt világ, a maga szabályaival vs WT a nyitott világ, a valósághoz közelebbi buktatókkal.
Ha valaki avval jön, hogy a WT-ben nincs RNG, azt hangosan röhögjétek ki. Oldalról lövöm a tankot, már az 5 lövésnél járok, azonos tier, fullos a tank, legjobb lõszer, illene már meghalnia, minden lövésem sebez, jön érte a pénz xp anyámkinnya. A következõ ugyan ilyen tankot meg fél kilóméterrõl szembõl egylövésezem.... És oldalról persze az ammorack, meg wotos ismereteim szerinti modul helyeket célzom, nem HE vel.

1 napi játéktól még ugyan nem lettem szakértõ, és biztos vannak olyan szabályok, mûködési alapelvek, amivel nem vagyok tisztában, és megmagyarázhat néhány pontot a leírásomban.
Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki, ha mást nem, egy más látásmódot adhat a tankos játékokra Én még fogom hajtani, kíváncsi vagyok egy tigris vs is kategóriában mennyire változik a játékmenet. A HC meg szimulátor módról meséltek már nekem, majd azt is kipróbálom, de nem igazán vonz hogy ennél is többre kelljen egyelõre figyelnem, bár állítólag az xp is jobban jön.
Repcsikrõl nem tudok mit mondani, olyanba tuti nem fogok beülni.
Ej, hát ki kellett volna mozogni!! <#vigyor2>

JeffDunham
És a következõ. Arty kigyújt, utána persze egy szaros SU megint. Persze prém tûzoltóm volt. Nem tudom mi a f@sz van ma de el vagyok átkozva.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sherman0070
Ilyen ez a World of Arta 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

JeffDunham
Ennyi bazdmeg! Játszhatatlan megint ez a retek.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nem öl meg mert ez nem hp alapú. A kõkerítés nyilván megsérti a lánctalpat ha nekimész nagyobb sebességgel (nekem eddig csak azt sértette, de csak halvány pirosra ami nem jelent nagy károsodást, konkrétan a legkisebb.) A minimap nem fontos itt mert nem látsz el a pálya másik végére. Itt inkább szét kell nézni. Repülõsnél nézem nèha a minimapet mert belsõ nézetbõl játszom realisticet, és nem mindig a legjobb a kilátás. Ott a 20km-re lévõ enemyt is lehet látni minimapen, de amit ott látsz azt látod a pilótafülkébõl is. Csak néha fel is krll nézni 😊 Tankosnál nem tapasztaltam még ki, hogy hogy van pontosan, de a WT.hu-n mind a sebzésmodellrõl mind az álcarendszerrõl találtok rengetrg infot.
Ehh, végülis egy ekkora fícsörért korrekt dolog is pénzt elkérni. Na mindegy, ebbe ne menjünk bele, fogunk tudni élni nélküle, csak azért kényelmesebb lenne.
j0nNyKa
hány éve is van már? nem, nem fogok belemenni, hogy "nem fizetek vipet valamiért amit napi 20 órában használok mer nonszensz mer irgumburgum géza haverom kutyaszarról szóló fórumán is ingyér van blabla"
van szerkesztés 😊 sõt, a héten néha még mûködik is!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

*ban...

Kéne már egy szerkesztés funkció.
Nekem az jutott eszembe, hogy kb. Unreal Tournament vs. Battlefield-sorozat összehasonlítás. De ez nem akadályozza meg az embereket a viszonyítgatáshoz😊
Sunsetjoy
Hmm, mindkét játék egyszerre fut, a garázsban áll a játék. Nem próbáltam ki, hogy futna egyszerre két csatározás, afk nem akarok nagyon lenni 😊

Amúgy nem rossz játék, határozottan más.
Kb. olyan lenne hasonlítgatni, mint egy sorozatot összehasonlítani egy tévéfilmmel- vannak közös elemek bennük (szereplõk, történet), de más piacra készülnek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Full camp lenne az egész játék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Te is SWTOR? 😊 Két év szünet után megint belekezdtem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyetértek. Örömtank 😊 Mindenkinek kéne adni egyet és beállna a világbéke és eljönne a Mennyország. 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jó a nickneved.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Csapattársaim életük meccse
mijki
Köszönöm szépen 😊

NoparaWot
Hmmm egy kerítés vajon micsoda károkat tud okozni? Mert a fa még hagyján. Mondjuk a híres hírhedt Ansaldo tanketták egy lencseföldön ledobták a lánctalpat.
Gondolkodom hogy be kéne nézni, de most inkább SWTOR meg belekezdek Dark Souls 1-bexD
mijki
Valami jó kis damagepanel-t tudna valaki linkelni? 😊 Nem kell semmi extra, csak hogy mutassa ki lõtt meg, mennyit sebzett és milyen lõszerrel lõtt. 😊

popey8
Ez a cucc nagyon OP és még nagyobb fun, nem is gondoltam volna, h ennyire😊 Érdemes volt rá beruházni, így akciósan. 9845 WN8-at csináltam ebben a csatában😊 Igaz nem vagyok magamra büszke, mert full camp volt az egész. Délrõl indultam és felálltam a szokásos TD helyre. Olyan volt a szitu, h nem kellett elmozogni, így onnan osztottam ki a 4k sebzést. Viszont 1 db goldot sem lõttem el (31-bõl 31 pen és mind sebzett). Ja és egész csata alatt nem spotoltak be, pedig voltak tõlem 200 méterre is (vagy még közelebb) mikor lõttem😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
<#nevetes1>

Asszem nekik nincs vidijük: M-A-K

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Mit találtam! Valaki?

GabeE3e
Gondolj bele van 9 killed és megöl a kerítés <#hehe>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Na még egy megmondó ember. SerB2: lenerfelik a kedvenc tankodat? Ne játssz vele. ("Egyszerû felborulni. Ki mondta, hogy ostromold meg a dombokat? Ez nem rally.")

Nem nézed a minimapot? Öreg hiba. Nem tudom ott mennyire fontos, de itt ez a baj a sok agyhalottal, h ki is van nekik kapcsolva.

A kerítés tényleg sebzi a tankot? De szar😄

Estét. WT-s vagyok, és olvasgattam itt, hogy mi a helyzet most, hogy kijött a GF (én inkább repülni szeretek mondjuk szal annyira nem érint). Bocs, hogy belepofátlankodok de pár dologra muszáj rávilágítanom: A tank fékezéskor majdnem orra bukik. Miért egy light tank nem így viselkedik ? Nagy sebességnél ha nekimész egy fának megdobja a tankot. Igen mert béta, de legalább nem döntöd ki ha 2x akkora mint a tank, és nem is mész át rajta. Mi az, hogy béna arcade nézet? A wot nem arcade nézetes? A tankok azért driftelnek mert arcade-ban mész. Egyszerû felborulni. Ki mondta, hogy ostromold meg a dombokat? Ez nem rally. A kerítés úgy viselkedik ahogy de legalább sebzi a modulokat. A minimapet Én spec nem nézem, de sztem egyszerû: Fekete tank: Te. Kék: Barát. Piros: Ellenség. Atee: Ne haragudj de CSAK prém tankot lehet venni GE-ért, illetve matricákat. A prém repcsikkel van tapasztalatom: Többnyire hadizsákmány pl Amcsiknak Japán Ki-61. Ami meg nem az sem azért prém mert OP. Madaraknál fontosabb a pilóta mint a gép. Fury-val is szedtem már le Hurricane-t igaz arcade-ban de iszonyat béna volt. Szóval aki fizet az max prémtankot meg matricát vehet. Oké jelenleg a prém T-34 meg a másik elég op kis szinten de haver felküzdötte magát 2 nap alatt 3-as tierbe ahol már nem kell fosnia. Azt meg még a WT-sek is elfelejtik néha, hogy a játék béta. Ha megnézitek az 1.41-es update-et pl, rendesen foglalkoznak vele. Itt is akad 1-2 rammer meg noob, sõt egy orosz klán akit a Gaijin támogat konkrétan bannoltat ha beszólsz nekik annyit, hogy noob. Jóccakát!
ximix
Oké helyre állt a béke levettem meg visszatettem az álca hálót.
Master91
Amint Serb eltávozik a WG élérõl 😄
Sherman0070
"Storm támogatja a KV-1S 122mm-es lövegének az eltüntetését. "
Na de ez a támogatás mikorra valósul meg ? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Hmm a álca hálló másoknál is az 1. helyre került ?
Nálam az off-road az elsõ skill szokott lenni a vezetõnek a legtöbb tankon, néha még a javítást is megelõzi. Rettentõen érezhetõ hatása van.

Készülök a hétvégére... <#eplus2>

az offroad pl. egy t62a fele jomozgasu medbol megjobban forgolodo ufo-t csinal

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

a controlled impact az e-50 fele tankokon kotelezo :-) hatalmas fan mikor lerammolsz vkit 500+ damage val ( termeszetesen nalad konnyeb sulyut)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

mijki
Az Off Road, meg a Controll Impact milyen hasznos skillek látjátok? 😄

Volt már?