World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen hibát találtam. Ha az E-75 elfordítja a tornyát mindig azt kell lõni, azt már 200 alatti pennel is simán át lehet vinni és még ammo rack is van a hátuljában. Mikor elõször megláttad és meglõtted hezitáltál is, aztán végül alul lõtted meg, ahol épp akkor nem ment át.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
angelus1991ster.blogspot.hu
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
sta-1 ace tanker
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mi a contour icon mod neve? Nem néz ki rosszul.
Néha azt is kell, ez nem az a játék amit komolyan szabad venni, ilyen állománnyal... 😄
Túl sok a jó game....
A kedvencem az, mikor állsz a mezõ közepén egy bokorban spotolod a 3/4-ét az ellfélnek a bírka csapatod meg elindul a térkép másik vége felé mert valami wannabe FC odapingelt egyet a minimapon.
Nem bírtam ki hogy ne durrantsak bele, de legalább jó érzés volt.
Hasonló itt is... látom open lett a WT, le is töltöttem de nem indítottam el egyelõre. Valahogy 3 (?) évnyi tankos MMOzás után nincs kedvem megint tankozni én is a hajósba néznék be.
Annyira elvitte az idõm a WOT, felhalmozódott a rengeteg játék amit tolni kell - pl most ültem le Farcry 3-azni, és már a Dark Souls 2 is itt a nyakamon hogy toljak bele 100 órát.
Azért biztos sor kerül a WTre is, csak félek ha rákattanok megint egysíkú tankos lesz az életem 😊
¤ Dupla legénységi exp minden csatáért.
¤ 50% bónusz kredithozam minden normál tier II - V Arty-nak.
¤ 30% árkedvezmény minden normál tier VI - VII Arty-ra.
¤ 50% árkedvezmény a legénység újraképzésére.
Küldetések:
1.:
Feladatok:
¤ Szedj össze összesen 5.000 exp-t.
¤ Naponta maximum 3 alkalommal.
¤ Légy a 10 legtöbb exp-t szerzõ játékos között a csapatból.
Feltételek:
¤ Minimum tier IV-es Arty-val teljesíthetõ.
¤ Random csatában és csapatharc módban.
Jutalom:
¤ 50.000 kredit.
2.:
Feladatok:
¤ Pusztíts el összesen 5 ellenséges Arty-t.
Feltételek:
¤ Minimum tier IV.
Jutalom:
¤ 100.000 kredit.
3.:
Feladatok:
¤ Érj el összesen 5.000 spotolásból adódó sebzést.
Feltételek:
Jutalom:
¤ 3 db nagy javítókészlet.
Az akció idõtartama:
¤ Május 17. reggel 07:10-tõl Május 20. reggel 07:00-ig.
Értem én ,hogy más a játékmenet, de például nekem jobban tetszik tankoknál, a wOt féle megoldás, már ami a hp, sebzés, fejlesztés rendszert illeti. Jobban tetszik, a Wot féle modulok, legénység, sérülés modell. de ez én egyéni véleményem, nem mondom, hogy másik rosszabb.
Ellenben a WT sokkal szebb, és hangulatosabb, a hangok meg a tankok kinézete, és a pályák, és a háborús hangulat, kurva jó.
Ami viszont meg határozottan nem tetszik benne, például a tankok mozgása( a Wotba se tetszik különben, az se jó) de ez se. Nézegetetm archív felvételeket, hát valahogy nem láttam így driftelõ tankokat, vagyis bizonyos körülmények között igen de...nem ám hogy lépésben megyek, és a sok tonnás lánctalpas jármû kivágja oldalra a farát, mintha sportkocsival tépnék jégpályán. Meg lazán nekimentem egy fának, és valahogy nem dõlt ki...jó apróságok, és ezeket lehet javítani, és ezektõl egyáltalán nem rossz, csak zavaró apróságok.
De például a med. tankok álltal behívható tüzérségi csapás, az se tetszik. Szerintem ez elég röhejes.
De megértem akiknek jobban tetszik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is értem, hogy akinek nem megy a játék, miért a tüzérséget erõlteti, mikor itt még csak lõni se kell. 😊 Nekik is jobban mehetne a játék, és a tüzérségtõl is megszabadulnánk végre, mindenki jobban járna...
Na meg a másik, a WoT-nál nekem a legnagyobb bajom a játékosállomány. Ez meg a WT-be se lenne különb.
"Olvasgatom a WTGF fórumot is. Nincsenek elájulva a frissen kezdõ játékosok."
Ez meg a másik. Ezt kb így is lehet nézni: A WT fórumon vannak kezdõ játékosok, míg itt nincsenek. Vajon melyik a biztatóbb.
Pedig nemsokára meglesz a SuperPershingem, és azt terveztem hogy utána felrakom ezt is kipróbálni.
Olvasgatom a WTGF fórumot is. Nincsenek elájulva a frissen kezdõ játékosok.
Na mindegy, azért kipróbálom. :-)