World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre a körre csak azt tudom mondani, hogy te soha többet nem írhatsz rosszat az RNG-rõl. <#hamm> Gratulálok, ez tényleg epic kör volt. Bravó! <#worship>

Egyetértek az utánadszólóval, tényleg nagyon szép kör. Gratulálok!
Egyetlen hibát találtam. Ha az E-75 elfordítja a tornyát mindig azt kell lõni, azt már 200 alatti pennel is simán át lehet vinni és még ammo rack is van a hátuljában. Mikor elõször megláttad és meglõtted hezitáltál is, aztán végül alul lõtted meg, ahol épp akkor nem ment át.

Ilyen egy kibaszott fail csatát...beszarás. Artic region. Mindenki elmegy tõlünk jobbra, mindenki. Teljes lemmingtrain, az ellenfélnél meg hármas TOG platoon, akik végig írják a hülyeségeiket, majd a maguk elképesztõ sebességével lenyomják a lemmingvonatunkat. Mint valami rossz vicc.

mijki
Mindig is egy utolsó büdös low voltam tudom...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát azt nemtom hogy csináltad😄 Egy, tíz centis sáv van a frontján ahol nem lehet 230 pennel átlõni, de az majdnem vízszintes, és szembõl mûvészet eltalálni.
Szóval te voltál az!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

mijki
Arról nem is beszélve, hogy a KV4 is bekaphatja. 50 100-zal táraztam a frontjába és mind pattant...OP shit...russian BIAs...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem múltkor német volt. Identitászavaros.
Fejlesztett torziós rugó?
Artman
Igazi kis fun tank 😊

Artman
Azért ez se kutya 😉

Mnemomic
most vettem meg a is8-at. azért milyen már hogy a 23ezer xps felfüggesztés kell a BL-9-hez. Addig lehetne a 175-ös átütésû ágyúval szenvedni. Hát nem, majd ha meglesz a freexp rá....

Másnak is lengyelül jön be az "English" WoT EU?

voivod32
Én is ezt panaszoltam nem olyan rég. Egy elõnye azért van: a tornya elég jó pattintós.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Mikor még 300 penes gold lõszere volt.
Master91
Sok helyen hallottam hogy legjobb 7es heavy.
mijki
Apám, ez az IS2 mekkora egy rakat f**... semmi páncél, lassú töltés, pontatlan szar agyú...a szovjet IS-1 nyomába se ér ez a kínai vicc...

Miért játszol ezzel a -idézlek- "csõddel"? Már kint van a megváltó, ott csak prok játszanak, nincs ilyen gondod.

Egy-kettõ szarravaló menjen a francba hogy kirakja a HUN jelzõt. Szégyen a sok sziemkahun.

angelus1991ster.blogspot.hu

popey8
Grat! Nagyon jó kör volt. Nem igazán láttam benne hibát. Ezzel a tankkal így kell játszani. Én se csinálhattam volna jobban😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
STA-1 1678 base xp, elég jónak éreztem, aki unatkozik nézze meg, észrevételek is jöhetnek😊

sta-1 ace tanker

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem tudom sajnos megmondani, ezt a modcsomagot töltöm le mindig, ennek a része. Én csak ezt használom, ebben benne van minden ami kell, és nem kell másolással veszõdni, feltelepíti amit szeretnél és kész. 😊

Jah, tényleg. <#lama>
Mi a contour icon mod neve? Nem néz ki rosszul.
Amit belinkeltem, az is nulla sebzéses kör volt... 😄

Úgy fogalmazol, mint aki még soha nem futott 0 sebzéses kört. <#beka3>
Szerintem azokat nem is érdemes, nekem nem tetszettek. A harmadik, az jó lesz viszont. Hát hogy sok játék van az biztos, hogy mennyi a jó, hát nem is tudom. De jövõ héten, meg azután való héten is jelenik meg egy-egy ami nálam biztos vétel, (wolfentein, Watch Dogs) azok kitartanak egy darabig.

Na igen, ez sem ritka jelenség, de ezen én már nem szoktam magam felbosszantani. Ha látom, hogy nem értjük meg egymást a csapattal, nekiállok szaladgálni, csipkelõdni, mindenkibe bele övök egyet-kettõt aki útba esik, szóval tojok az egész csatára, csak élvezem a játékot. 😊
Néha azt is kell, ez nem az a játék amit komolyan szabad venni, ilyen állománnyal... 😄

Most mondjam azt hogy az elõzõ részeket nem is láttam? Egybõl a harmadik jött 😄

Túl sok a jó game....

Ja, a klasszikus hiba, mikor a platoon társ az istennek nem akarja megérteni, hogy hova akarsz menni és további magyarázat helyett pingelsz egyet a térképen. Motorok röffennek, nekivágnak a heavyk a hegynek.

"Lõjetek azt... Lõjetek bármelyiket... Valaki lõjön már..."

Ezzel csak az a gond, hogy egy scout tankkal nagyon ritkán kap olyan csapatot az ember, ami képes eltalálni a felspotolt mozdulatlan ellenséges tankokat...
A kedvencem az, mikor állsz a mezõ közepén egy bokorban spotolod a 3/4-ét az ellfélnek a bírka csapatod meg elindul a térkép másik vége felé mert valami wannabe FC odapingelt egyet a minimapon.
Hm Far Cry 3? Õsszel már itt a 4 is, szóval iparkodni kell. De ja, hát így van.

voivod32
Ilyen fasza összetételû meccseket megyek ma! És a végén mi nyír ki?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nah 2 óra ban balfaszjóska miatt, mert õ úgy gondolta hogy lövöldözi a seggem.
Nem bírtam ki hogy ne durrantsak bele, de legalább jó érzés volt.

Hasonló itt is... látom open lett a WT, le is töltöttem de nem indítottam el egyelõre. Valahogy 3 (?) évnyi tankos MMOzás után nincs kedvem megint tankozni én is a hajósba néznék be.

Annyira elvitte az idõm a WOT, felhalmozódott a rengeteg játék amit tolni kell - pl most ültem le Farcry 3-azni, és már a Dark Souls 2 is itt a nyakamon hogy toljak bele 100 órát.

Azért biztos sor kerül a WTre is, csak félek ha rákattanok megint egysíkú tankos lesz az életem 😊

/! HÉTVÉGI AKCIÓ /!

¤ Dupla legénységi exp minden csatáért.
¤ 50% bónusz kredithozam minden normál tier II - V Arty-nak.
¤ 30% árkedvezmény minden normál tier VI - VII Arty-ra.
¤ 50% árkedvezmény a legénység újraképzésére.

Küldetések:

1.:
Feladatok:
¤ Szedj össze összesen 5.000 exp-t.
¤ Naponta maximum 3 alkalommal.
¤ Légy a 10 legtöbb exp-t szerzõ játékos között a csapatból.
Feltételek:
¤ Minimum tier IV-es Arty-val teljesíthetõ.
¤ Random csatában és csapatharc módban.
Jutalom:
¤ 50.000 kredit.

2.:
Feladatok:
¤ Pusztíts el összesen 5 ellenséges Arty-t.
Feltételek:
¤ Minimum tier IV.
Jutalom:
¤ 100.000 kredit.

3.:
Feladatok:
¤ Érj el összesen 5.000 spotolásból adódó sebzést.
Feltételek:
Jutalom:
¤ 3 db nagy javítókészlet.

Az akció idõtartama:
¤ Május 17. reggel 07:10-tõl Május 20. reggel 07:00-ig.
Ha önmagában nézem sincs kedvem egy új MMO-ba belefogni. Se tankosba, se másmilyenbe, kivéve a Warship, ha legalább open béta fázisba lépne. De ha nem csatahajókról lenne szó, az se érdekelne. Azért valahol minden MMO lényege a grind, grind, grind. Minden csapatalapú MMO-ban, valamennyire függünk a csapattársak képességeitõl.

Értem én ,hogy más a játékmenet, de például nekem jobban tetszik tankoknál, a wOt féle megoldás, már ami a hp, sebzés, fejlesztés rendszert illeti. Jobban tetszik, a Wot féle modulok, legénység, sérülés modell. de ez én egyéni véleményem, nem mondom, hogy másik rosszabb.

Ellenben a WT sokkal szebb, és hangulatosabb, a hangok meg a tankok kinézete, és a pályák, és a háborús hangulat, kurva jó.

Ami viszont meg határozottan nem tetszik benne, például a tankok mozgása( a Wotba se tetszik különben, az se jó) de ez se. Nézegetetm archív felvételeket, hát valahogy nem láttam így driftelõ tankokat, vagyis bizonyos körülmények között igen de...nem ám hogy lépésben megyek, és a sok tonnás lánctalpas jármû kivágja oldalra a farát, mintha sportkocsival tépnék jégpályán. Meg lazán nekimentem egy fának, és valahogy nem dõlt ki...jó apróságok, és ezeket lehet javítani, és ezektõl egyáltalán nem rossz, csak zavaró apróságok.

De például a med. tankok álltal behívható tüzérségi csapás, az se tetszik. Szerintem ez elég röhejes.

De megértem akiknek jobban tetszik.

Nem, csak egy rendkívül irritáló dzsungeles pálya😄
A WT-ben is vannak madárhangok?
A játékosállomány minden multi játékban probléma, szóval ez nem lehet érv. Szerintem a WT legproblémásabb része ami miatt nem igazán tarolhat a wot-ban megfáradt népek között az az, hogy ugyanazok a tankok vannak ott is meg itt is... Most tényleg, minek ülj neki, hogy kihúzz egy Tigris II-t, amikor már van egy ugyanolyan egy másik játékban. Ez a második vh. is kezd lerágott csonttá válni ismét. Kicsit olyan a helyzet mint amikor egymást érték a 2.vh-s cod, medal of honor, battlefield játékok... :S

Így tudja egy könnyû harckocsi eldönteni a csatát 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is értem, hogy akinek nem megy a játék, miért a tüzérséget erõlteti, mikor itt még csak lõni se kell. 😊 Nekik is jobban mehetne a játék, és a tüzérségtõl is megszabadulnánk végre, mindenki jobban járna...

Az a baj, hogy te is az egyik játékot méred a másikhoz, miközben ég és föld a kettõ játékmenete. A közös kb. annyi bennük, hogy mindkettõben vannak tankok. Azt meg azért félhangosan megjegyzem, hogy nagyságrendekkel kevésbé csapatfüggõ a WT.
Már a Wot-ban sincs türelmem sok mindenhez, ezért hagytam ott az Emil ágat is. Lehet a Borsig nagyon jó, de nincs kedvem kínlódni. A WT-hez meg akkor lenne kedvem, ha számomra tudna annyi pluszt nyújtani. De nem tud. Van ami tetszik benne, van ami nem. Van ami határozottan jobb a WT-ben, de van ami nekem határozottan a WoT-ban tetszik jobban. De nagy plusz kéne ahhoz, hogy belevágjak. Biztos, van akinek megadja ezt a pluszt a WT, nem vagyunk egyformák.
Na meg a másik, a WoT-nál nekem a legnagyobb bajom a játékosállomány. Ez meg a WT-be se lenne különb.

Természetesen, de ez a realisztikusabb voltából fakad, ahogy a való életben sem lehet készpénznek venni azt, hogy ha x tank lõ y tankra, át fogja ütni (jó, nyilván nem egy T-26 vs KT szituban). Ugye a WoT-ban ez azért baromi dühítõ, mert az ember centire ismeri minden tankon a páncélvastagságokat, elég jól meg tudja tippelni az effektív védelmeket, tudja a saját átütését, és elég közelrõl szokás lõni ahhoz, hogy gondosan célozhass. Aztán meglövöd a papírforma szerint áthugyozható részt, és puff, RNG közbeszól, pattan.
Érdekes meglátás, nekem a WoT-ban is a grind volt mindig is a fõ motivációm. A jobb tank, jobb modulok felé törekvés. Nem véletlen, hogy mindig akkor hagytam abba hónapokra a játékot, mikor úgy éreztem, hogy nincs már kitûzhetõ cél a játékban. Aztán persze mindig találtam valamit, vagy jött egy új ág, de nekem ez kell.
vajon ott is van randomnak nevezett belenyúlás a csatákba? hogy érzitek?
Úgy tûnik Atee-val nagyon nem tudtuk megértetni magunkat egymással, úgyhogy én is csak azt mondhatom: próbáld ki. Ja és mégvalami: Ne arra számíts, hogy felturbózott WoT lesz. Más stílus.
Ne hidd el neki amiket ír. Nettó baromság az egész.

"Olvasgatom a WTGF fórumot is. Nincsenek elájulva a frissen kezdõ játékosok."

Ez meg a másik. Ezt kb így is lehet nézni: A WT fórumon vannak kezdõ játékosok, míg itt nincsenek. Vajon melyik a biztatóbb.

Ha ez valóban így megy, akkor nem hoztad meg a kedvemet hozzá. :-)
Pedig nemsokára meglesz a SuperPershingem, és azt terveztem hogy utána felrakom ezt is kipróbálni.

Olvasgatom a WTGF fórumot is. Nincsenek elájulva a frissen kezdõ játékosok.

Na mindegy, azért kipróbálom. :-)

Ehhh...