A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekme a vkM és a Cromwellel volt ilyen jelenségem, 90 csatám kb a vkm-el és azzal 38%-os wr-em lett aminek én tankal még a közelébe sem voltam, míg a cromwellel picit több csata, de azzal is kb 100 csatáig úgy álltam, aztán már 40 akárhány lett ami még mindig borzasztó az átlagomhoz képest.
A titok nyitja ott lehet, hogy sok csatát játszottam velük egyhuzamban mikor rossz szériát osztott nekem a gép...
Pedig pl a cromwellel elég élvezetes volt játszani, mégis borzasztó tapasztalatot szereztem vele.
Comet-el pl nem tapasztaltam ezt, pedig azzal is hétvégén játszottam rendesen csatákat egyhuzamban.
Többek között emiatt a 2 eset miatt gyűlölöm a 6-os tiert és tartom borzasztónak.
de type 58 is ilyen, akármikor játszok vele egy normális köröm nincs vele.
Pedig a tank elég jó,ágyú sem rossz kimondottan mégis amikor megyek vele szinte garantált a szerencsétlen kör.