World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
mert ez egy csapat játék? 😄
Sherman0070
Tõlem küldheted WT-be a paradicsomokat az legalább nem olyan mint a wot. Ott egyedül elbánok az enemyvel ha jól taktikázok és hát wotban ahhoz elkell az egész csapat.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

grat WG. Megint 3 arty volt ezúttal tier 6-7-be. Hárman 6 tankot szedtek ki.
Master91
lol
és a Hummel nem tudott kilõni?! pedig az az arta képes a legjobban megvédeni magát, úgy pörög mint Chuck Norris 😄

WoT Artyst

Solten
Ja a Hummel meg az M44 nem a cap korben volt eredetileg csak vegiguldoztek a fel palyan 😄

Saor Alba

Solten
Aaa, nincs meg a replay 😞 Fogocskaztam veluk a cap korben (a hummel meg az m44 probalt uldozni), a csapatom kozben szetrohogte az agyat, az artistaink annyira rohogtek hogy csak egyet tudtak leszedni, en meg kiszedtem a Hummelt meg az M44-et. A kis nemetnek az IS kegyelmezett meg jo messzirol.

Saor Alba

Mnemomic
Hát sokan szídják a WOT-ot a grafika miatt de a WT sokkal rondább minimum grafikán. Reménykedtem benne, hogy mivel ahhoz van MAC kliens jól is fog futni, de csak low grafikán megy és úgy hozz kb annyi fps-t mint a WOT, ami ugye trükközéssel megy MAC-en. És a WOT sokkal szebb teljesen minimum grafikán. Tudom, hogy a HD3000 elég gyenge kártya, de a WT gondolom már használja a többmagos procit, mégis sokkal rondább.

Maala
Hiába no, tegnap hideg volt. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Egy friss fõiskolás programozó legalább 2 hónapig ülne a kód felett... XD

Zegi Norbi HUN
Jópofa 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

JeffDunham
Tegnap óta ezen röhögök... mármint az elsõ hozzászóláson. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki nem értené:

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nocsak nocsak,tibitomi-ból _TT_9mm-lett?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Elérhetõ már a wt ? Takarodjon már oda ez a sok lelkinyomorult. 53,4 %-os voltam egy hete. Most 52.9. Persze mindenki leszarja ezt , de én ku.vára nem mert ez folyamatos vereséget jelent a seggarcok miatt. Nem tud vigasztalni az sem hogy én beleadok mindent stb stb , mert az ellenfélnél az afk több xp-t kap lassan mint a vesztes csapatpan a top sebzõ. Nekem pedig xp kell nem a nyomorult statok értékei.
IS-2-n ez a löveg hát annyira gáz. Szinte csak medként lehet használni egyszerûen semmit nem lõ át. Szükülése meg egyenesen csiga lassúság. Amit T-44-el szembõl simán átlövök (majdnem ugyanakkora pennel 170). Miért csinálják ezt hogy papíron a paraméterei jó a lövegnek de ami egyik jármûvön átmegy a másikon már nem. IS-3-at képtelen voltam átlöni vele, tegnap meg T-29-et. Ha T-44-el megyek simán megvannak ezek.
már 3 artynál élvezhetetlen a játék, én olyankor nem egyszer azon gondolkodok hogy kilépek és bent hagyom a tankot. Nem érdekel ha nulla pontot kapok de én ilyen csatában sajnálom a 10-15 percemet "bújkálással" tölteni. Megyek inkább egy másik tankkal.
LSSAHPAUL
A számok nem ezt mutatják 😊 és õk csak a számokat nézik, bár most kivételt tettek, rendesek voltak hogy megkegyelmeztek a Hellcat-nek

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

A buzi artik száma limitálva van max 5-re, de ez már túl sok. Már 3 is elég hogy teljesen tönkrebassza a játékot és élvezhetetlen legyen. Sztem ezzel csak azt érik el hogy egyre többen fogják abbahagyni a WoT-ot.
patchaou
Az 5-ös "limit" már nagyon régen meg lett csinálva.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

LSSAHPAUL
Egy friss fõiskolás programozónak is csak 1 percbe tellene módosítani a matchmaker kódját, hogy csak max 5-5 arty-t tegyen egy csatába (addig vár mindenki), ennyi szerintem még belefér, a minimum 2-2 lenne de még ez sincs megcsinálva, szal azért elég gyenge programozói gárda van náluk.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Sõt, látszódjon mindenki a térképen, az lenne helyes...

patchaou
Az 50 méter nem elég?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

spot rendszer. Számtalanszor elõfordul: hogy kisakkozom 1 enemy felderítve, élõpontomat bekalkulálom hogy egy lövést kb kibirok beindulok hogy mondjuk a hegy mögött kivégzem a pácienst és mikor odaérek van 2 vagy 3 enemy. És persze erre nemm számítok és koppanok. Nyilván ha elõre tudom hányan vannak ott nem indulok el. Ez ugy sz*r ahogy van. Úgy lenne helyes megcsinálniuk hogy egy 100-150 méteres hatósugárban mindenki látszódna hegytõl,dombtól függetlenül.
Arty event. Ezeknek szilárd meggyõzõdésük hogy ez a helyes útirány? A végén azt érik el hogy 15 artysta marad 15 arty ellen. Miért kell ezeket megint felduzzasztani?
popey8
Kár, h nem ma kezdõdött a special. Éppen most irtottam ki 2 T10 homokost Type 61-el😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát a legjobbkor jött ez a WT open beta.Elegem lett a hülye játékosokból,nem a Wot-al van bajom.Igaz hogy ott is van elég.Továbbra is állítom attól hogy mindkét játékban tankok vannak szinte semmi közûk egymáshoz és megférnek majd.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hogy végzõdött? Kilõtt az arty?
Solten

Saor Alba

ximix
Ok, akkor hétvégén buli lesz Muhahaha

Jó ez nekem bejön, igaz ebben volt +50k:

Gyõzelem!
Csata: El Halluf
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 575
Szerzett kredit: 138 552
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

Sztem nagyon állat 😄
Solten
Huuuuh, az impotens WG EU megint alakitott! 😊)

Saor Alba

Jah, de néhány kósza screenshoton kívül még semmi sincs róla. Szóval úgy gondolom min fél-1 év mire lesz belõle játszható verzió...

Sunsetjoy
Kb. 1 hónapja itt is szó volt róla, amikor elõször lehetett regisztrálni a jövõbeni zárt bétára (én megtettem elvileg).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tedd hozzá hogy az orosz gépek rohadt op-k. T-28 simán egyhiteli a német gépeket. Illetve nekem a találatok 90%-a rögzíti a tornyomat amit persze sokszor nem enged javítani. Illetve vannak olyan lövedékek amik eltûnnek lövés után vagy éppen nem is enged lõni. Szal van mit javítani még. Hja és a célzórendszer sem mûködik megbízhatóan.

Si vis pacem, para bellum!

VAV <#wow1>, Armored Warfare? Obsidian? Aztakurv... Errõl most hallok elõször!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kicseszett vihar elvonulhatna Vas udvardból. Kis áramszüneteket csinál . Félek wotozni. De utálom hogy önhibámom kívül AFK-zok.

angelus1991ster.blogspot.hu

Nerf TDs please? 😊
http://kepkezelo.com/images/7227lmm76g1roi4iogm.jpg

Egyébként látható vérvörös medek juttottak nekünk el is vertek mint annak a rendje.

Hát engem most ez nem nagyon érint, mert úgy is a WT-t tolnám, de azért durva, hogy megint ilyen eventet raknak be. Most akkor havonta egy hétvége ilyen lesz? Mert az tényleg nagyon csodás lenne...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Még mindig akarok egy Burma's medált

Sunsetjoy
Úgy gondolják, hogy túl könnyû az SP-küldetés, hétvégén megszórják a grindelõket...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
Most komolyan muszály ennyire népszerûsíteni ezt a gerinctelen harcmodort? Látom újra kell a 6vs6 arty 1 csatában.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem tudtad? A LagGayming.Net-Gayjin szindikátus rájött, hogy a world of tanks döglõdik és hamarosan földbe áll az egész projekt, így most az ilyen eventekkel minden még meglévõ wot-os playert zavarnak át a másik játékukba, hogy azt szeressék meg a népek, sokasodjanak ott békességben, nõjjön meg a regisztrációk száma, mielõtt a gaz imperialisták kisöprik õket az általuk teremtett piacról az (igaz még csak készülõfélben lévõ) Armored Warfare játékukkal.

Master91
Ez most valami vicc akar lenni megint ugye ??
popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szakállás nõ nyerte a dalfesztivált, szóval itt is kedvezni kell a homároknak 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Micsoda fantázia. Minden második héten ez van.
Aki ezeket az eventeket kitalalja kb. annyit ert a wot-hoz mint ezek a csajok az autokhoz.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ez az, megint arty event a hétvégére <#action>

Special: Stormy May Day

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én is szenvedek vele, de ez a 5x-ös elsõ gyõztes csata, a 3napos Razer kód, és a prémnapok segítettek. Már csak 70ezer xp kell.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ja tényleg persze. Elfelejtettem.