World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emillel? Eladtam. Idegesítõ. Utáltam. Az AT-2-t viszont érdemes,û az még jó . De utána...az angol TD-k is rémesen szarok. Direkt azért rakták be õket, ha van aki szeret szívni.

Hol állsz vele? Jómagam nem akarom még kihúzni ezt az ágat, sok másik van, ami elõrébb van a listámon, de egy at-2-t be akarok tenni addig is a garázsba...

Szerintem Emil elõtt és Emil után mind igen durva, Emil kivétel, de van aki szerint az is jó.

Idáig mindig azt hallom, hogy a sturer mekkora egy szar tank. Most azon mi az OP? Most akkor már az is OP? Jó akkor OP, akkor tényleg OP vonal 😄
braindead 😞
De, 5 másodperccel a kép elkészülte elõttig <#hehe>
Master91
- méééé nem mozogtáááál ?
Na jó, tudjátok mihez nem kell skill? <#hehe> Ehhez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3 nap alatt kihúztam a P2-t, és most egyszerûen nincs lelkierõm a szívószállal összeszedni azt a 15k xp-t a toronyra. Komolyan, mintha a fogamat húznák.
Master91
Lengyelek 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
De ez még mindig az OP vonala, nem fogod fel?

És megint beböfögöd hogy nem kell skill pfff 😄 csaholj!
Mentem velük eleget, nashorn, sturer emil stb, azok is tetszettek. És nem is voltam velük rossz.

Nem kell hozzájuk skill ennyi 😄
Ezt az epic kört, nagyon brutálisan izgalmas volt 😄

Master, radley, orlik, pascucci, top gun, deffender

wz132 replay
Jeee....az angol TD-ágat is hagyom a francba. Azoknak igaza, akik szerint vacak. Áh, lassú, legalább mindenki lát, és legalább át is lõ, 200 mm ide vagy oda.

ja, és igen, kimondottan kell a nagy TD nerf, amúgy is szar a álca, de ha lõ azt is veszítse el. Egyet lövök, sor tûz vége. Tiszta élvezet. Mazochistáknak.

Sherman0070
Comet-emen egy Skillem sincs mégis hozom vele normális meccsekben a 1,5-2K dmg-t 😄 Azt meg néha pihe könnyû összesebezni és arra adja a lila statot 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Egész nap toltam ezt a tier4-8-at megyek már egy kört az E-50-el. Te jó ég álom ezek után azzal menni. Minden lövés átmegy, szinte már hozzászoktam a rossz puskákhoz (kínai fõleg)hogy az E-50 ben meglepõdök milyen jó minden.
Mert TD-hez nem kell skill 😊
Kérlek ülj be JT-be és csinálj 3,3k avg dmg-t és 70% WR-t egyedül randomba gold nélkül😊
Köszi puszi 😊

Ez a "skill kell a medekhez" plz hagyd már, mindegyik tankhoz kell (kiv. az ügyeletes op szarokhoz nem).
Td-vel, med-el, 1 ideje 60% WR-t hozom és normális dmg-t. Heavy-vel sokkal nehezebb játszani. Igaz light-al vagyok a leggyengébb, nos ahhoz tudom mondani h kell skill h hatékonyan operálj vele.

Te a medeket szereted, én a TD-ket, ettõl függetlenül nem látom azt h te 1 at-8-al normális statot hoznál össze, én viszont 1 med-el össze tudok hozni normális statot. Akkor most mi az igazság?!

(Jaj remélem írod majd h te nem akarsz lassú td-vel játszani, és blablabla) Attól h gyengébb játékos vagy és csak med-el tudsz játszani, az még nem jelenti azt h skilled is van és h a td-hez nem kell skill. (kihúztál 1 op német vonalat, van 1 fattyú e4-d amihez t30-ból kellett kicsit játszani. Nekem ez nem úgy tûnik h elmerültél volna a td-k között.)

Semmi bajom a medekkel, de azzal jönni h csak ahhoz kell skill...haha 😊 (végülis a játékba aki nem meddel nyomul az 1 tehetségtelen low)
voivod32
Ok! Köszönöm a válaszokat!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hát, csak a Pershing is sokkal fürgébb, mint az SP, ezért nem értem eredeti mondandódban az összehasonlítást.

Sunsetjoy
Én a bukó sorozatnál azt mondom magamnak, na ha a következõ meccs bukó lesz, lépek ki a játékból. Erre az esetek 75%-ban fölényes gyõzelem jön. De csak egyszer, nem fordul meg a sorozat 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sherman0070
YaY 3 nemzetnél megvan a 75K exp orosznál meg 60K. De hát jöhet a nagy szopás ami kína japán és francia kombó :S

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem kezdi újra a számlálást csak a többletet beírja. Ha utána mész a már kész nemzetû tankkal azt is számolja folyamatosan megint?

Am. erre a hibaüzenet nélküli rohadt kilépésre van valami megoldás? vagy hogy mi okozza? havonta 1x eljátssza de nagyno idegesítõ -.-''
JeffDunham
Kétszer kell megcsinálni annál a nemzetnél ahol újrakezdi.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
na jó nem is... vicceltem. Ez egy bug. Ne foglalkozz vele. Kész van.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
Csináld meg a többi 6 nemzettel is, avval a számlálóval már ne foglalkozz, bugos a kijelzés, tudja a WG is.
voivod32
Srácok! Az angol ágon megcsináltam a 75 ezret, meg is adta a prémiumot, aztán újrakezdte a számlálást! Ez mit jelent? Most mi a cél?

Master91
minden 3. és 5. nap ezt érzem én is a héten 😄DD
felmegyek, pfff 1. csata, pf a 2. csata, hmm korrekt a 3. csata, aztán 4. meg GIGA PFFF

le lépek, pár nap múlva megint.

Végtelen ciklus nice.
Ez szinte mindig igy van ha egyedul tolod. Csak a csoda vagy ket jo platoontars segithet.
Persze total random az ilyen. Meg azert erzed igy mert mar nagyon sietnel a kovetkezo tierbe. (ironikus smajli)

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Na én most be is fejeztem az eventet, és a wotot is, valahogy megint elegem lett az egészbõl.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pershinget írtam nem Super pershiget, a simának 180 a max penje. Viszonyításnak írtam hogy az SP nem lóg ki a sorból.

WoT: Nishizumi77

170 az a 180, és pont a mobilitás hiánya miatt nem lehet vele flankelni és ezért nem elég a 170. T8-as heavynek legalább 200-as a penje. Errõl is volt pletyka, hogy a páncél nerf miatt megkapja a 200-as pent buffnak, de végül elmaradt és az árát adták vissza. Az SP-nél már figyeltek arra, hogy gyengébb legyen az azonos szintûeknél (tanultak a Type "hibájából"). Mondjuk golddal mindent visz, ha nagyon kell.

popey8
7/2 itt is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Még úgy is kikaptunk, hogy ez az agyhalott nem a csapatomban volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Ez õrület, hogy az utolsó 6000 xp-t az angol ágon, 300-400 XP-nként kell összeszedni.... Folyamatos vereség.

T-44nek is 175 penje van T8ba, pershingnek meg 180. Egyáltalán nem lóg ki a sorból az SP. Mobilitás hiánya a fõ hátrány és hogy heavyként kell használni.

WoT: Nishizumi77

Sherman0070
T8-as Borsigot ugye nem nerfelik 9.1-ben? Camo az tudom hogy nem lesz olyan jó de legalább még 1 verzión át trollkodjak vele mert nem rég szereztem meg 😄

Roger6
Jó, de én béna vagyok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

De annak van valamilyen szintû sebesség. Ezzel próbálj meg flankelni, mikor a meccs elején az IS-6-ok úgy lehagynak, hogy csak a poruk nyeled😊
Szia . Ha el akarnám adni , akkor 1.444.608 creditet kapnák érte .
Maala
Pedig az SP-vel pont rálátsz a tetejére. :o

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A T25/2 vel is sokat mentem T9-esekkel szemben. Ugyanolyan ágyúja van.
Szembõl esélytelen, de oldalról, hátulról lehet sebezni õket.
Nem egy frontharcos úgy tûnik, a sebessége sincs meg a meglepetéshez, de majd meglátjuk. :-)

voivod32
Nekem sem! Nagyon jó kis gép az! (IS-6)

Roger6
IS-3-at szembõl sokszor nem vitte nekem anno az SP.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Maala
Érdekes, nekem az IS-6al nincs ilyen problémám.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Találkozol kilencessel, és az már épp elég. A T9 heavyk többségén már a weak spotokat se ütöd át azzal a pennel.
Roger6
Ma csak T34-et nyomtam eddig, kétszer voltam tier 10-ben, és a HP-m dupláját sebeztem a tízeseken. Nem vagyok ász, nem azért. Ennyire jó a csöve.

Ez igaz, de legalább nem találkozom vele T10-es tankokkal, mint a többi nyolcas meddel.

*170
Ilyen jellegû muszályfarmolásokat eddig nem nagyon kellett erõltetnem.
Elég sok jó event van mostanában, amikkel amúgy normál körülmények között is lehet szaporítani a kreditet.

Van egy IS-6-om, mellé jön még ez. Ha napi szinten megyek velük pár meccset a többi mellett, akkor talán nem lesz olyan elviselhetetlen.

Igaz még csak 4db Tier9-esem van. Kettõ megvételre vár. Azokat is meg tudnám venni, de valahogy még várok vele. Nem szeretem lenullázni a kasszát.

JeffDunham
"A holnapi nap folyamán reggel 6 órától nem lesznek elérhetõek a szerverek, ugyanis érkezik a 9.0.4-es patch. A Karbantartás várhatólag 1 órán keresztül fog tartani."

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
175-ös pen Tier 8-ban... Elég karcsú.

pointer4
Kredit farmolásra sokkal jobb mint bármelyik prémium tank tier8 alatt.
Csak van egy olyan oldala a dolognak, hogy fun faktor. Sebessége heavy tanké, ágyúja médium, de legalább pontos, és nem szar a rof.
Páncélja, a jó játékosok ellen nem említésre méltó.
De ha most 500 csatát le kell vele húzni, hogy megvedd a 6 tierX tankot, amit szeretnél, akkor meg fogsz benne õszülni.