A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"És szerintem érezhetően romlott a játékosállomány a TOGtober event miatt."
Pontosan ugyan ezt éreztem a napokban én is. Nagyon sokat romlott, ha eddig rossz volt most egyenlő a nullával. Napok óta gyakorlatilag csak kínlódok. Túl sok lett a retard csapat és még játék is szívat a lepattanókkal meg nullásokkal. Ha jól emlékszem soha nem volt még olyan, h 1 hét alatt 2x is a lentebb látott szánalmas napi win ratem legyen. 8-a óta 5 tizedet csökkent a globa WR-em:( Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, h húzom a 3 light ágat és ezekkel (dagi leo, chaffee, mt-25) gyakorlatilag lehetetlen beleszólni a csaták végkimenetelébe, főleg a teljesen agyhalott paradicsomok miatt. Nem lövik a spotodat, ha lövik nem találják el, maguktól sebezni nem tudnak. Komolyan mintha a zombikkal játszanék. Esküszöm a RE2 zombijai okosabbak voltak ezeknél, sőt sértés rájuk nézve ezt az agyhalott retard csordát zombinak nevezni:D
Egyébként a képet nem a siralmasan sz@r eredményem miatt raktam be, azon nincs mit nézni:D WR104 nem tudom láttad-e a mai listát, de gondolom igen:) Big grat neked, ez nagyon szép teljesítmény
Látod még jó, h nem platoonoztunk együtt tegnap
Amennyire tegnap szívatott a játék, simán visszarántottalak volna a 10. helyre:D Az a durva egyébként, h a 17 csatából kb. 7 T10-ben volt. Ott úgy ahogy ment a sebzés, de a win nem jött.