World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi prém tankhoz viszonyítva hogy lehet vele farmolni? Jó a kredit szorzója?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én is ettõl kapok herotot. Ha te túléled (értsd nem nyírattad ki magad az elején) és nem hozod le a csatát, akkor még téged szídnak.
Ha te 4-t kilõttél, akkor azért a maradék 14-n jobban múlt, hogy vereség lett.
Nálam feljavult! Pocsékul kezdtem a napot kinaiakkal de most mentem vagy 6 jó kört. Amerikai-t húzom T69-en mentem egy akkorát! 3,5K sebzés nagyon állat ez a tank. Aztán mentem a Tiger 1 csatát már 4 kill megvolt a végére egyedül maradtam, lenooboztak mert kevés hp volt és nem tudtam lehozni a csatát. Kicsit igazságtalan a játék ha egy ember marad végére lenoobozzák, pedig õ volt a legjobb addig a másik 14 játékost nem noobozzák le pedig õk ugyanugy tehetnek a vereségrõl.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Jó lett volna elõtte kipróbálni, mert így tutira nem vettem volna meg, na meg hogy még nerfelik is, így már totál felesleges volt.
Tényleg, mennyiért lehet most eladni az SP-t?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Himmelsdorf: hegyen lehet támogatni a medeket, szerettem vele a pályát
Prokhorovka: szintén hegy északról, délrõl a töltés mellett a hegyet lehet lõni
El Halluf talán az egyetlen pálya, ahol nem találtam a helyem vele.
Én anno megvettem, majd aranyért el is adtam.
Most a hétvégi 5x alatt összejött, és hagyom elrohadni a garázsban, soha nem fogok menni vele bosszúból, amiért ilyen szar 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez! <#eljen>#eljen>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mit gondolsz mit fognak csinálni azok akik nem jól rejtõznek és a tankjuk is reménytelen a közelharcra? Hát persze, hogy még hátrébb húzódnak. -> még nagyobb campfest.
Az egyetlen dolog ami feloldhatná ezt a helyzetet az a spot rendszer teljes felülvizsgálata lehetne (szerintem jelenleg ötletük sincs rá hogy lehetne jól megcsinálni), valamint el kellene kezdeniük normális pályákat tervezni és lehetõleg nem olyanokat ahol kb 3 vékony szoroson kellene átömlenie a teljes csapatnak, mert az ilyen utakat nagyon könnyen be lehet védeni kb 1 scouttal meg 2 valamilyen tankkal.
Nem tudom, hogy hány csatát mentél T9-ben (a userneved még mindig nem publikáltad), én azért már játszogattam ebben a tierben. Néha összejön a 6k, néha több is, de egyáltalán nem gyakori.
De ha 1,8k az átlagsebzésed, akkor ismét értetlenül állok a hozzászólásaid elõtt, hiszen ez alig több, mint 1 tár...
Ekkor ülj be egy kilencesbe és úgy próbáld. Menni fog. Nem egész 4 tár.
Pool T9-ben? Pedig néha bizony ilyen is elõfordul:
Replay
T9, 6k sebzés, irdatlan nagy mák.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nekem 50B-vel 8.730 dam a rekordom szakasz nélkül, a negatív rekord pedig 0 (arty, FV TD, saját hülyeségem, stb. miatt). A negatív rekordot kissé többször sikerült produkálni, míg 8k környékét egyszer értem el. Itt van.
Nem vagyok unikum, 2,4k körül lehet az átlagsebzésem vele (CW-k és századok nélkül talán 2,6k lenne), kb. 3k-tól számít jónak, 3,5k sebzés felett pedig kiemelkedõnek. Ez pedig T10, ergo T9-ben a 6k sebzésre azt állítani, hogy könnyû összehozni, eléggé nagy önbizalomra utal. Megadod a játékbeli neved?