World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még csak az se. T34-tõl elmarad, pedig mostanában az is messze van már a pénznyomdától. Úgy átlag 40-45k tiszta hasznom volt vele, prémmel.
Folyamatban van. De nem is fogom áltatni magam azzal, hogy istenprõ vagyok mert velük játszom😄
Én sem fogom eladni ha sikerül megszerezni, mert ugye mégiscsak egy Tier8-as prémium. :-)

A többi prém tankhoz viszonyítva hogy lehet vele farmolni? Jó a kredit szorzója?

Hát akkor húzd ki õket
Roger6
Én jobban szeretem, amikor nincs killem, és nooboznak meg hasonlók, közben meg a saját tankom hp-jának kétszeresét (vagy többet) sebeztem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem a játék igazságtalan, hanem a játékosok. 😊)
Én is ettõl kapok herotot. Ha te túléled (értsd nem nyírattad ki magad az elején) és nem hozod le a csatát, akkor még téged szídnak.
Ha te 4-t kilõttél, akkor azért a maradék 14-n jobban múlt, hogy vereség lett.

"A mai játékoskínálat megint a béka alatt van.20 csata 4 nyerés.Így esély sincs a SP-re."
Nálam feljavult! Pocsékul kezdtem a napot kinaiakkal de most mentem vagy 6 jó kört. Amerikai-t húzom T69-en mentem egy akkorát! 3,5K sebzés nagyon állat ez a tank. Aztán mentem a Tiger 1 csatát már 4 kill megvolt a végére egyedül maradtam, lenooboztak mert kevés hp volt és nem tudtam lehozni a csatát. Kicsit igazságtalan a játék ha egy ember marad végére lenoobozzák, pedig õ volt a legjobb addig a másik 14 játékost nem noobozzák le pedig õk ugyanugy tehetnek a vereségrõl.
Ebben lehet valami, én a Foch-al és a 268-al randomban vért hugyozok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bizony damagebuziság, ha az ember nem szeret egy nyolcas heavyknél lassabb medet, aminek 170 penes ágyúja van <#nevetes1> A top tier medekhez meg kb. annyi skill kell mint a TD-khez.
Maala
Mihez, hogy 5-6mp-nként spameld a goldot? Ugyan már, hagyjuk.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Annyira nem rossz az, csak tudod itt a fórumon mindenki damage meg pen buzi, ami nem lõ minimum 750-et és nincs 280as penje az már szar...
Ennyi gyerekek jobb, ha belenyugodtok. Volt már world of arty, most world of TD, most meg lesz world of med. Ja bocs nem, ahhoz skill is kell. Sry! 😄
pointer4
1.440.000,- csak sajnos 😞
2 milkó körül.
Axon
Szerintem is gyengébb. Lassú mint a csiga, lassan tölt az ágyúja és - véleményem szerint - bár az ágyú pontossága megegyezik a két tanknak, ettõl függeltelül a sima Tigris ágyúja sokkal pontosabbnak tûnik számomra. Egyedül a páncélja jobb, bár ott ahol jobb ott szinte senki nem lövi, mindenki egybõl a tornyára megy.
Jó lett volna elõtte kipróbálni, mert így tutira nem vettem volna meg, na meg hogy még nerfelik is, így már totál felesleges volt.

Összességében nem rossz ez a mission. A sok csata mellett úgy mellékesen még 5db garázshely is becsorog. Ha el is adja az ember a végén, akkor a havi mérleg 6db garázshely, ( kvázi ingyen ) meg a kapott kredit.

Tényleg, mennyiért lehet most eladni az SP-t?

Sokkal gyengébb mint a sima Tigris, szerintem legalábbis.
Roger6
Szintén! Megvolt, eladtam aranyért, vettem egy SU-122-44-et. Jó csere volt számomra.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Axon
Most hétvégén vettem meg a Tiger(P)-t. Nem néztem meg pontosan az adatait, így meglepetésként ért, hogy sokkal rosszabb a töltési ideje mint a sima Tigrisnek. Erre most még ezt is nerfelik.

Utóbbi.
Errõl beszéltem, de mindenki továbbra is csorgatja a nyálát, meg hülyére játssza magát érte😄
Korábban minden prém tankot el lehetett adni aranyért? Vagy csak a SuperPershinget a nagy csalódást okozó nerf miatt?

Igen, én is stock állapotból grindeltem ki. A random miatt a 257 pen sem életbiztosítás az ilyen pontatlanság mellett. A magassága miatt nehéz rejteni, a szûkülése lassú, a csõkitéríthetõség szörnyû, papír, ráadásul modulérzékeny; az artyt és a HESH-t "szereti". Támogató tank, de én medként használtam, nem szeretek hátul kempelni. Ezért is gyenge az átlagsebzésem vele(1,9-2k körül lehet).
Himmelsdorf: hegyen lehet támogatni a medeket, szerettem vele a pályát
Prokhorovka: szintén hegy északról, délrõl a töltés mellett a hegyet lehet lõni
El Halluf talán az egyetlen pálya, ahol nem találtam a helyem vele.
pointer4
Ne várd azt a szutykot annyira 😊
Én anno megvettem, majd aranyért el is adtam.
Most a hétvégi 5x alatt összejött, és hagyom elrohadni a garázsban, soha nem fogok menni vele bosszúból, amiért ilyen szar 😊
Lunki88
A single player-re biztos nincs. <#idiota> Sorry, nem hagyhattam ki. <#buck>
A mai játékoskínálat megint a béka alatt van.20 csata 4 nyerés.Így esély sincs a SP-re.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

náluk volt 2 db ISU-152, enemynél szintén 2 db. Nálunk a csata végén egyik nullát a másik 57-et sebzett. Enemynél egyik 3K másik 2K sebzett. Honnan szedi a WG ezekket az aránytalan teljesítményû embereket és mi alapján sorolja be öket? Mert hogy valami nem kerek az holt biztos.
Azért pl mert 60,000 + xp a nagy löveg. A 232 nem rossz, de azért is7-ek ellen már kevés. Illetve vannak pályák amik egyszerûen nem fekszenek neki. Pl himmelsdorf. Világít rajta. Prokhorovka. Érthetetlen módon világít rajta és lõnek rám mikozben az elõttem 100 méterre álló heavyk nyugodtan álldogálnak. El halluf. Dimbes dombos. A nulla lövegkitéríthetõség miatt nem tudsz mást tenni mint campelsz valamelyik szikla mellett, és így is helyezkedni kell hogy át tudj lõni a másik oldalra. Ezeken nem lehet nagyot alkotni ezzel, de ezt biztos te is tudod hisz neked is volt. Ha viszont olyan pályán vagyok ami nagyjából sík, van fedezék ami kell a töltéshez, illetve bokrok amik valami rejtõzést mégis adnak akkor bizony kasza van.
"Az egyetlen dolog ami feloldhatná ezt a helyzetet az a spot rendszer teljes felülvizsgálata lehetne (szerintem jelenleg ötletük sincs rá hogy lehetne jól megcsinálni), valamint el kellene kezdeniük normális pályákat tervezni és lehetõleg nem olyanokat ahol kb 3 vékony szoroson kellene átömlenie a teljes csapatnak, mert az ilyen utakat nagyon könnyen be lehet védeni kb 1 scouttal meg 2 valamilyen tankkal."

Ez! <#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez csak parasztvakítás, ami csak az ilyen csökkentett módban futó emberkék esznek meg.
Mit gondolsz mit fognak csinálni azok akik nem jól rejtõznek és a tankjuk is reménytelen a közelharcra? Hát persze, hogy még hátrébb húzódnak. -> még nagyobb campfest.

Az egyetlen dolog ami feloldhatná ezt a helyzetet az a spot rendszer teljes felülvizsgálata lehetne (szerintem jelenleg ötletük sincs rá hogy lehetne jól megcsinálni), valamint el kellene kezdeniük normális pályákat tervezni és lehetõleg nem olyanokat ahol kb 3 vékony szoroson kellene átömlenie a teljes csapatnak, mert az ilyen utakat nagyon könnyen be lehet védeni kb 1 scouttal meg 2 valamilyen tankkal.

eddig Sp-re kigyûjtési napokból a mai a legrosszabb. Semmi nem jön össze. Eleve kinai csotrogányokkal nehéz a top 10. AT-2-vel mire felértem 12-0-ra vezettünk, ezzel mindenrõl lemaradok.Ha meg nem akkor rájön az enemy és gyõz a túlerõ. AMX-46-ot eladtam a fenébe most végre rászántam magam, eddig volt türelmem hozzá. Ez egy használhatatlan tank. Rá kellett jönöm ezt az SP gyûjtési akciót csak Opp tankokkal érdemes végigvinni, ami nem opp az fullosan is szenvedõs. Amúgy jól állok 40-50K van minden nemzetbõl, amarikai 68K. Francia van lemaradva ott 30K és csak a 13-90-re számíthatok de az fun nagyon.
Attól, hogy szar lesz a TD-k camo-ja nem fognak az elsõ vonalban verekedni torony nélkül, kivétel Én, meg is szívom most is mindig...
Igazad van, nem bonyolult. Végül is csak annyi kell hozzá, hogy a lövéseid pontosak legyenek (errõl híres a francia ágyú), azaz átüssék a célpontod. Továbbá annyi, hogy az ellenfél békén hagyjon, amíg tárazol, illetve akkor is, amikor töltés alatt bujkálsz. Életszerû... [/sarcasm off] Miért is nem 6k az átlagsebzésed, ha ez ennyire egyszerû?
Nem tudom, hogy hány csatát mentél T9-ben (a userneved még mindig nem publikáltad), én azért már játszogattam ebben a tierben. Néha összejön a 6k, néha több is, de egyáltalán nem gyakori.
De ha 1,8k az átlagsebzésed, akkor ismét értetlenül állok a hozzászólásaid elõtt, hiszen ez alig több, mint 1 tár...
Örülök igen. Nem annak örülök hogy neked lesz rossz, hanem annak hogy a camper gyökereknek elveszik a játékszerét.
Akkor töprengj rajta. ha ez sem segít akkor menj t5-ben és próbálj meg összelõni 6000 sebzést. Nem, fog menni.
Ekkor ülj be egy kilencesbe és úgy próbáld. Menni fog. Nem egész 4 tár.
Azt ugye tudod ha 15 méterrel a bokor mögött tüzel akkor láthatalan marad mint eddig?

Jól van hagyjuk inkább. Örülj akkor, és ennyi.

Akkor nem tudom értelmezni a "6k-t könnyû összelõni T9-ben" hozzászólásodat 1830-as átlaggal.
Pool T9-ben? Pedig néha bizony ilyen is elõfordul:

Replay

T9, 6k sebzés, irdatlan nagy mák.
Ha lenne rejtõzése akkor lehetne OP, de nincs . Így csak egy toprongy amit kénytelen vagy használni hogy elérd a tizest. Egy olyan szerkezet amit ha meglátnak akkor is ráfordulnak hogy belelõjenek ha elõttük áll mondjuk egy heavy. Ebbe biztos hogy bele tud sebezni.
pointer4
Vica Versa 😄
Hát akkor? Az túl sok. Nerfet neki. Érted mi lényeg? Attól, hogy lehet vele 6000 sebezni, mégis azt mondod, hogy sok rossz tulajdonsága van, és nem kell neki nerf. Ez pont így van a TD-nél is. TD-z sokat. Majd rá jönnél erre.

Elõfordul.
1830 az átlag. Pool medált meg nem kilencesekkel szoktak összehozni. Egy darab pool medálom sincs.
6000 sebzel vele...

Annak ? 😊 Lassan táraz, lassan ürít , papír, világít, nincs lövegkitéríthetõsége. Amúgy minden oké vele...

j0nNyKa
nem admin vagyok, csak moderátroll <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na persze...amúgy meg ha 6000 sebzel azzal a táras francia csodával, mondjam azt hogy annak kéne nerf, mert 6000 az sok, és járjak örömtáncot ha meg teszik? Nem teszek ilyet, nem zavar engem a dolog, csak úgy mondom.

Úristen! Grammar náci az adminunk! 😊
Érdekes. Ha 50-120-szal nem nagy ügy a 6000 sebzés, akkor érdekelne, hogy mennyi az átlagsebzésed vele. Elárulod? Gondolom tartozik hozzá néhány Resinai hõsök és Pool medál is.
Nekem 50B-vel 8.730 dam a rekordom szakasz nélkül, a negatív rekord pedig 0 (arty, FV TD, saját hülyeségem, stb. miatt). A negatív rekordot kissé többször sikerült produkálni, míg 8k környékét egyszer értem el. Itt van.
Nem vagyok unikum, 2,4k körül lehet az átlagsebzésem vele (CW-k és századok nélkül talán 2,6k lenne), kb. 3k-tól számít jónak, 3,5k sebzés felett pedig kiemelkedõnek. Ez pedig T10, ergo T9-ben a 6k sebzésre azt állítani, hogy könnyû összehozni, eléggé nagy önbizalomra utal. Megadod a játékbeli neved?
De én örülök ! Tapsolok ! 😊 Végre. Megvan a kéjérzet. Egyébként meg javítani fogják ha használhatatlanok lesznek.