banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Utolsó reagálásom e témában.
    Sose vártam el tisztelet csak úgy senkitől, főleg nem a korom miatt. Tehát abban, hogy a tiszteletet ki kell vívni egyetértünk, bár a neveltetésem miatt én eleve tisztelem az időseket. Sokat tudnak amit mi nem. Amúgy én "csak" 53 vagyok, de ezt a név mögötti számból nem nehéz kiszámolni.
    Nyugdíjas, még mielőtt valaki felhördülne, igen korkedvezményes, nem rokkant. Ennyit magamról.

Ami az egyetértést illeti.
    Olvass vissza. Én nem kötöttem bele egyikőtökbe sem, öreg vagyok már az ilyenhez.
    Volt egy véleményem, aminek hangot adtam azzal, hogy itt leírtam, gondolván a fórum, úgy mint régen, amikor még sokat jártam ide, ma is azért van, hogy bárki leírhassa azt amit a témában gondol, vagy ami a véleménye. Senkitől nem vártam el, hogy egyetértsen vele, helyeseljen vagy hasonló.
    DE! Azt sem, hogy a véleményemre úgy reagáljatok, hogy "hülye, idióta meg agyhalott" és a hasonlók amiket írtatok. Én sem reagáltam egyik írásotokra sem ilyen stílusban. Tetszik vagy sem, ez valóban gyerekes szokás, hogy amivel nem értek egyet ott lehülyézem a másikat és elmondom mindennek. Vagy nem reagálok a dologra ha nem tetszik, vagy ha igen, akkor azt normális épeszű ember módjára teszem. Pár embernek ez nemigen megy itt.
    No ennyit a témáról részemről. Aki normálisan reagál, arra a válasz is az, de az ellenkezője is igaz.
    A tisztelet meg bőven elég nekem azoktól akiket ismerek és ők is ismernek. Mástól nem várok el sem tisztelet sem semmi mást, mivel illúziókat nem kergetek a mai világban. :)
    Részemről téma lezárva.