banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy kérdés a T49-el kapcsolatban. A 152mm ágyú esetében nem tudok eligazodni, hogy mikor melyik lőszert érdemes használni. Főleg az arany lőszer nem tudom, mikor lenne jobb, mint az alap.

Már többször kipróbáltam, de nem ad nagyobb sebzést, mint az alap lőszer, akkor meg minek? Nagyobb a robbanási sugara, de más különbséget én nem látok, ez meg édeskevés ilyen összegért.

A kumulatív heat, a középső, puha célpontok ellen lehet mókás, de akkor is ott a kérdés, hogy ez is miért és mikor jobb, mint az alap lőszer? Hiszen ha átüt az alap lőszer és nagyot sebez például a WT sorozat tagjaiba. A kumulatív heat-nek nagyobb az átütése, 152mm de ha nem üt át, akkor nem sebez, úgyhogy nem igazán tudom ezt sem elhelyezni. +50mm átütésért kockáztassam, hogy nem sebzek semmit, szemben azzal, hogy 3-400-t sebez az alap lőszer is. Azt számolgassam mindig, hogy az alap lőszer keveset sebezne, de a 152mm már átütné? Hát komolyan ennek így semmi értelme.

Bonyolult egy tank ebből a szempontból.

Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.14. 20:31:06