banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az odáig rendben van, de azért hiába néznek itt komplett hülyének egyesek pontosan tudom, hogy hol lehet meglőni az isu-t. Az első lövés után beforgatta magát, miközben tolatott lassan és a lánctalp megeheti az he-t. Nagyon lefele tartottak a lövések. Az SP-nek meglehetősen pontos az ágyúja teljes becélzás esetén, ezért kaptam agyfrászt ettől a szemétségtől. Lehet, hogy he bevitte volna, meg lehetett volna próbálni, de most nem gondoltam rá. A lánctalp meg is ehette volna.

Ami tényleg durva, hogy az isu kb 1 sec célzással fordulás után eltalálja a tetejét egy hull down-ban levő SP-nek. Nagyon lejtősre sikerült most ez a pálya, nincs ezen mit magyarázni. Az istennek nem hagyta kilőni az ISU-t és annak meg elég volt rám fordulnia és klikkelni egyet.